Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 140.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Pięknie masz Ty nosa. Zysk jak na ekspach :D Pozdrawiam Noe.
-
Osz Ty dzwońcu jak tylko zobaczyłem ten opis akcji wiedziałem od razu że Ty to Ty . Pozdrawiam Noe.
-
Witam Wszystkich. Dzisiaj już nie obrona a atak. O widzę u niektórych zdziwko Ape jak tam kopara już pozbierana z podłogi Ja nie latam ponieważ dziennie z eksp mam ponad 2 bańki więc nie męczcie mnie Aro zrób stejka Nie chce mi się udawadniać komuś że muszę, mam wywalone. Do rzeczy klasyczne stało to sie posprzątało i tyle w temacie. Pozdrowienia oczywiście śle Tym których bardzo szanuję za wiedzę umiejętności i przyjemność z faktu że dane mi było grać z takimi graczami jak oni: Webber; Starrk; …
-
Leszku wiesz że cenię Ciebie za całokształt wiedzy i umiejętności ale postanowiłem zagłosować na lajta a co do stejka oczywiście jak zawsze Chłopakom życzę . Co do jumciusia -- bez komentarza Pozdrawiam Noe
-
Ilość gwiazdek powala na kolana. Do naSTępnego. Pozdrawiam Noe.
-
Szacun jumek bez względu kto stoi po prawej, upartość i to coś liczy się to co widzimy. Pozdrawiam Noe Ty.
-
Cytat od RAFUS1973: „mało tego nie postawiłem nawet jednej elektrowni fuzyjnej ,lecę na satelitach ,co na koloniach na 15stce musi być około 10/15k szt. bo mam też pełzacze ,nie wiem jak radzą sobie ekowcy ,ale na pewno muszą tak jak nimlien mieć sporo fuzyjnych i satelit ,wiec 210 pul to żart dla ekowca nie zabudować ,i mam też teraformery od 3 do 8 sztuk , kolega cokolwiek jednak jest inny albo jeszcze słaby ” dopalacze energii proste jak ktoś buduje satelity na 15 pozycji to pogratulować
-
Witam wszystkich. Oj dawno mnie tutaj nie było ale jak już jest okazja to chciałbym się z Wami podzielić taką niespodzianką. Na to wychodzi że to mój taki mały PB. Atak poszedł coś po 23 i tak sobie leciały te Gsy, a że miałem nockę w pracy to było sporo czasu na to aby się przygotować do odwiedzin. I jak widać impreza się udała. Atakujący nie skanował przed dolotem. Nic nie napisał. Ale i tak mu życzę . Te starcie dedykuję ekipie The Blues Brothers. Chciałbym również pozdrowić Starrka-a ; Xserk…