Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 44.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
#7 Odddamm vs. Kapitan Tsubasa [NFZ] & emperorek [NeMeZisS] & Leonidas [NFZ] & MajZeL [NeMeZisS] ~ 59987.34% - NOWA TAKTYKA ?
Asmax - - Starcia Janice
PostCytat od Leeonidas: „Cytat od Asmax: „a Ty grasz czysto ? Serio ? No chyba nie.. z tymi oskarżeniami o hipokryzję to bym się nie rozpędzał ” Do szkoły było pod górkę? hipokryta to taka osoba która oskarża kogoś o rzeczy które sam robi, To wy się wybielacie, nie ja Cytat od Asmax: „Druga sprawa - "nie wiedzą jak nas zwyciężyć", to odpowiedz mi na pytanie jak to jest, że jak Ci palą moony to uciekasz na U ? a i jeszcze jedno... pamiętam takie ST, gdzie jednak wiedzieli ” To Ci odpowiem, prawie cał…
-
#7 Odddamm vs. Kapitan Tsubasa [NFZ] & emperorek [NeMeZisS] & Leonidas [NFZ] & MajZeL [NeMeZisS] ~ 59987.34% - NOWA TAKTYKA ?
Asmax - - Starcia Janice
PostCytat od Leeonidas: „Kolega Się czai zamazuje nik Atomica z Afery dziwnym trafem zaraz po obronie wiedział o co chodzi mimo że wszystko było tak dograne że nawet pz nie można bylo zobaczyć, sam się tym postem sprzedał, Nie wiedzą jak nas zwyciężyć to się do takich rzeczy posuwają, i do tego się obnoszą że czysto grają, żałosna hipokryzja.. ” a Ty grasz czysto ? Serio ? No chyba nie.. z tymi oskarżeniami o hipokryzję to bym się nie rozpędzał Druga sprawa - "nie wiedzą jak nas zwyciężyć", to odpow…
-
NA KOLANA! Czyli top1 janice vs top1 wasat; Yara-ma-yha-who [NFZ] vs. noyzrt [AFERA] & Pan Szpryc [ZLY SEN] & NoName [AFERA] ~ 181555.95% Top 1 Sol... Chyba jednak ACS, Top 1 Zysków
Asmax - - Starcia Janice
PostMimo, że zaburzyłeś z dwa razy mój cykl produkcyjny floty to GRATULUJE ! Obrońcę pozdrawiam i życzę więcej spokoju - to tylko gra Zdrowia wszystkim
-
#1 Frank Black [NFZ] & Yara-ma-yha-who [NFZ] vs. remtt [300s] ~ 3074.34%
Asmax - - Starcia Janice
PostCytat od Ser Presidente: „Gz dla obroncy za ubicie 1k pc yary- zawsze latwiej bedzie zdjac reszte :p ” Fanem Yary to ja nie jestem, ale biorąc pod uwagę, że ma jeszcze jakieś 250k to na pewno o wiele łatwiej - na raty chyba...
-
Na wstępie gratulacje dla agresorów... zakręcone trochę i wymagające dużego poświęcenia i czasu, ale widać było warto Ty Leonidas a Ty cudownego rozmnożenia floty dokonałeś po tym złomie czy coś ? Po wlocie urlop, urlop zdjęty i w ciągu jednego dnia (lub dwóch) powróciłeś do top11 z pozycji 70 ? Teraz znowu urlop... Jak to nie jest wał to ja jestem święty Jedziecie w tym NFZ na botach i innych wynalazkach aż miło...
-
Dziwne trochę, że gracz Kosi do jakiegoś czasu jeszcze nazywał się zupełnie inaczej a od jakiegoś czasu stawiał tylko flotę, jakby specjalnie na rzucenie na pożarcie... Obserwowałem go od dłuższego czasu bo chcieliśmy na niego lecieć z sojusznikami, ale - cały czas aktywny, regularnie odbierane fs`y etc... jeszcze bym zrozumiał jakby moon spadł, ale nie... Byście chociaż nie zamazywali godziny starcia bo dużo by akurat mi to pokazało Ale nic to w sumie tylko gra, także gratulacje tego trafienia …
-
TOP 1 ACS Yara-ma-yha-who & sipek [AFERA] & Dorian [AFERA] & Michas [AFERA] & Wilk [AFERA] vs. WujO [WSNR] ~ 117895.56%
Asmax - - Starcia Janice
PostCytat od Avatar: „Cytat od Asmax: „jakie to Ty masz eko, że w ciągu zaledwie kilku godzin od ataku już dochodzisz w statach top1 ” to nie eko tylko kasa - ale gra na to pozwala wszystkim, więc i problemu nie ma ” Fakt - pozwala. Dobra przestaje się już wypowiadać w temacie etyczności takiej gry czy też nie - każdy bawi się jak może. ZASTANAWIA MNIE TYLKO JEDNA RZECZ - JESTEM CIEKAWY JAK CI, KTÓRZY KUPUJĄ TUTAJ SOBIE WSZYSTKO ZA KASĘ - ŁĄCZNIE Z SZACUNKIEM ETC.... PORADZILIBY SOBIE ZA STARYCH CZA…
-
TOP 1 ACS Yara-ma-yha-who & sipek [AFERA] & Dorian [AFERA] & Michas [AFERA] & Wilk [AFERA] vs. WujO [WSNR] ~ 117895.56%
Asmax - - Starcia Janice
PostGratuluje udanej akcji. Obrońcy nie gratuluje. BTW - jakie to Ty masz eko, że w ciągu zaledwie kilku godzin od ataku już dochodzisz w statach top1 ?