Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 681-700 z 713.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
#17 Siedemnaste pozdrowienia dla Sprite i fanów. Dnia 22-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Scofield [Sprite] ________________________________________________ Krążownik 4.000 Okręt wojenny 1.496 Pancernik 2.967 _________________________________________ Obrońca Inkaust [NKH] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 3.263 Ciężki myśliwiec 445 Krążownik 1.824 Okręt wojenny 353 Recykler 549 Sonda szpiegowska 2.728 Bombowiec 181 Niszczyciel 40 Pan…
-
Nie samymi ST człowiek żyje Scofield [Sprite] vs. Mari0 [RedON] - 335% Dnia 20-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Scofield [Sprite] ________________________________________________ Krążownik 6.917 Okręt wojenny 1.477 Pancernik 8.704 _________________________________________ Obrońca Mari0 [RedON] ________________________________________________ Mały transporter 1 Duży transporter 501 Lekki myśliwiec 104 Ciężki myśliwiec 23 Recykler 10 Sonda szpiegowska 39 Satelita sł…
-
#16 Ponownie w reckach Sprite, tym razem już w moich. Śrubki moje. Pozdrowienia dla kolegów z sojuszu oraz fanów Dnia 18-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Scofield [Sprite] ________________________________________________ Pancernik 7.934 _________________________________________ Obrońca Draconis [Hanza] ________________________________________________ Mały transporter 2.513 Duży transporter 3.736 Lekki myśliwiec 3.776 Ciężki myśliwiec 45 Krążownik 613 Okręt wojenny…
-
#15 Witam po raz kolejny. Obrońca drugi raz u mnie w reckach choć tego starcia w ogóle nie powinno być. Leciałem na ok 380% i dosłownie chwilę przed dolotem ku mojemu zdziwieniu obrońcy wróciły pancerniki. Jego pech, moje szczęście choć też nie do końca. Złomu zebrałem 1900 recków, bo tyle pierwotnie miało wystarczyć. Drugiej fali zbrakło kilkanaście minut...pozdro CBR Chyba czas pomyśleć o turbo, obrońcy Szo Dnia 17-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Scofield [Spri…
-
#14 Rw z dedykacją dla BlueOrange. Szkoda, że kończysz, będzie Ciebie brakować. Wszelkiej pomyślności w realu Standardowe pozdrowienia dla Sprite i fanów Dnia 16-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Scofield [Sprite] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 5.400 Ciężki myśliwiec 37 Krążownik 5.816 Okręt wojenny 1.424 Niszczyciel 20 Pancernik 7.189 Sonda szpiegowska 9.500 _________________________________________ Obrońca Senator Tau ___________…
-
#13 Dzień dobry. Starcie z serii klasyka gatunku, skan -> lot -> boom. Flota wypatrzona kilka dni temu, siadło za drugim lotem. Pozdrawiam Sprajtów oraz coraz liczniejsze grono fanów P.s. KUPIMY DEUTER Dnia 15-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Teyndeld [Sprite] ________________________________________________ Pancernik 4.032 Krążownik 10.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Agresor Scofield [Sprite] _____________________________________…
-
Scofield [Sprite] vs. BaDragoN [R_X] - 588% Dnia 14-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Scofield [Sprite] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 8.935 Okręt wojenny 1.083 Pancernik 5.000 _________________________________________ Obrońca BaDragoN [R_X] ________________________________________________ Duży transporter 58 Okręt wojenny 228 Bombowiec 607 Niszczyciel 138 Wyrzutnia rakiet 873 Lekkie działo laserowe 1.358 Ciężkie działo laserowe 69…
-
Wszystko fajnie tylko starcie odbyło się pomiędzy godziną 13, a 14. Ok godziny 17 faktycznie się zalogował, bo wieczorem i mi farming nie wszedł. Geneza była taka, że trafiłem go na moonie w 4g i postanowiłem poszukać głównej floty. O dziwo na każdym moonie coś stało. Główna flota również. Zdecydowałem się na nocny lot z Teyndeldem Nie weszło. Ja miałem ponad 250 układów i lot trwał bardzo długo. Po przebudzeniu się zeskanowałem moona i flota stała. Dałem cynk chłopakom, bo mieli dużo bliżej. Ja…
-
A to i ja coś wstawię Scofield [Sprite] vs. Ragnar 429% Dnia 11-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Scofield [Sprite] ________________________________________________ Pancernik 2.150 _________________________________________ Obrońca Ragnar ________________________________________________ Mały transporter 31 Duży transporter 2.237 Lekki myśliwiec 2.480 Krążownik 287 Okręt wojenny 114 Recykler 459 Sonda szpiegowska 52 Pancernik 34 ______________________________________…
-
Szkoda, że w nocy nam to nie weszło... Za cynk nie ma sprawy. Swoje ambicje schowałem do kieszeni i zagrałem drużynowo. Bardzo ładnie to wyszło P.s. Teraz ja czekam na cynk od Was
-
#12 Pozdrowienia dla Sprajtów i fanów. Dzięki Freak za towarzystwo Złom u obrońcy. Zalogował się kilkanaście minut po starciu i w magiczny sposób wyczarował z antymaterii 1k recków. Odbuduj się bym miał okazję trafić Cię kolejny raz. Dnia 10-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Scofield [Sprite] ________________________________________________ Pancernik 3.789 Okręt wojenny 1.206 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Kalli [aKorona] ____…
-
Klasa! Ogromne gratulacje. SoS'owi Szo życzyć nie trzeba wszak to tylko część z jego zabawek.
-
#11 Jest mi niezmiernie miło gościć tu po raz 11 Rw z dedykacją dla: BlueOrange, może jednak...? Dungeon Keeper Standardowe pozdrowienia dla Sprite i fanów Śrubki u mnie Dnia 08-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Scofield [Sprite] ________________________________________________ Krążownik 2.869 Okręt wojenny 1.359 Pancernik 3.189 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca WhiteTigerPolke [MOONY] ____________________________________________…
-
#10 Witam po raz czwarty w przeciągu ostatnich 24 godzin Standardowe pozdrowienia dla Sprajtów i fanów ] Scofield [Sprite] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 13.814 Ciężki myśliwiec 105 Krążownik 2.814 Okręt wojenny 459 Pancernik 1.677 _________________________________________ Obrońca Viceregent Alpha [S- Arm] ________________________________________________ Mały transporter 2.004 Duży transporter 80 Lekki myśliwiec 2.311 Ciężki myśliwiec 119 Krążownik 200 Okręt woj…
-
Dzięki Freak za lot Do kolejnego razu Obrońcy Szo
-
#9 Dzięki Freak za lot. Polecieliśmy tym co akurat nie latało Pozdrowienia dla Sprite i fanów Dnia 03-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Teyndeld [Sprite] ________________________________________________ Krążownik 5.715 Pancernik 1.076 _________________________________________ Agresor Scofield [Sprite] ________________________________________________ Krążownik 4.086 Okręt wojenny 476 Pancernik 679 Sonda szpiegowska 22.001 _________________________________________ Ob…