Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 641-660 z 713.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Scofield [Sprite] vs. Dereck [ZlySen] ~ 505.6% Dnia 09-04-2018 01:02:49 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Scofield [Sprite] ________________________________________________ Pancernik 2.200 _________________________________________ Obrońca Dereck [ZlySen] ________________________________________________ Mały transporter 2 Duży transporter 5.936 Lekki myśliwiec 33 Ciężki myśliwiec 7 Krążownik 26 Recykler 1 Sonda szpiegowska 68 Wyrzutnia rakiet 5.132 __________________________________…
-
#31 Druga wizyta u obrończyni. Przy pierwszej złomu nawet nie powąchałem. Tym razem było lepiej i wszystkie śrubki u mnie. Życzę szybkiej odbudowy oraz pozdrawiam tych co zawsze. Dnia 07-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Scofield [Sprite] ________________________________________________ Pancernik 10.331 _________________________________________ Obrońca Kalli [aKorona] ________________________________________________ Mały transporter 182 Duży transporter 4.411 Lekki…
-
Cytat od Gotrek: „No i po tych nowych info J.W. jednak Skotfild spadłeś w rankingu . A jednak miałem nadzieję że się nie puszujesz . No ale kicha wyszła na jaw ..... ” Co dokładnie masz na myśli?
-
#30 Dzień dobry. Dość szybko udało mi się tu zagościć po raz trzydziesty. RW dedykuje Madedrinowi (Dizzy) Pozdrowienia dla Sprajtów i Ziela (dzięki za towarzystwo) Dość długo zwlekałem z wystartowaniem na Danielo mając w pamięci ilość spalonego deuteru oraz nieudanych lotów. Po około godzinie, gdzie zwykle loguje się z taką częstotliwością postanowiłem spróbować licząc, że przysnął. Udało się. Danielo zalogował się minutę po starciu Cytat od danielo1988: „danielo198806.04.2018 01:42:02 aaaaa kur…
-
Gratulacje rekordu, ładne starcie i całkiem przyjemny %
-
Cytat od Dill: „no to wkoncu jak bylo bo podobno sam nadzorowaleś ? "Obserwacje nadzorował Scofield (któremu to należą się gratulacje za to RW) - flota stopniowo wracała, gdy na skanie ukazała się całość, postanowiliśmy wyruszyć w drogę." ” Ehhh wszystko trzeba tłumaczyć. Sam napisałeś, że urlop został zdjęty z konta 1-2 dni temu i do tego się właśnie odniosłem w swojej wypowiedzi.. Zielu zauważył owy brak urlopu i napisał mi o tym. Konto zaczeliśmy obserować ponieważ nietrudno się domyślić w ja…
-
Cytat od Dill: „Zielu no powiem ci ze mam watpliwosci ..jak twoj kompan z acs powiedzial konto bylo dosc dlugo na urlopie i nie powiem dokladnie ale moze bylo dzien aktywne i od razu zlom ?? No chyba ze to moj kolega Aniolek je dostal hehehh Poważnie mam watpliwosci czy nie wsadzili cie na mine sprity ? ” Jak Ci napiszę, że to Zielu zauważył pierwszy brak urlopu i mi o tym napisał to dalej będziesz miał te wątpliwości?
-
#29 Cytat od Shade: „Trochę dziwnie złomuje się konto byłego sojusznika, z drugiej strony wolał on sprzedać je zamiast zostawić do dyspozycji sojuszowi... wyszło, jak wyszło. Nie wiemy niestety do kogo konto trafiło, tuż po tym jak opuściło nasz sojusz został wrzucony urlop, który niedawno został zdjęty. Jeśli to konto miało być dla kogoś puszem, to bardzo się cieszę, że zmarnował pieniądze 1f61b.png Obserwacje nadzorował Scofield (któremu to należą się gratulacje za to RW) - flota stopniowo wra…
-
#28 Witam. Flota obrońcy zauważona wczoraj. Po kilku nieudanych próbach w końcu się udało. Pozdrowienia dla sojuszników oraz znajomych. Dnia 04-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Scofield [Sprite] ________________________________________________ Pancernik 10.472 _________________________________________ Obrońca abecedek ________________________________________________ Duży transporter 437 Okręt wojenny 958 Recykler 240 Niszczyciel 556 _______________________________…
-
Jakieś dziwne teorie i insynuacje, a przecież SoS gra czysto jak nikt inny na tym uni, bo wstawił każde rw, które mieściło się w progu Cytat od Gotrek: „Gram czysto , jak nikt inny na tym uni . Nie było ani jednego RW które mieściło sie w progu ST którego bym nie wystawił . Zdarzały się prowokacje . ” To pewnie kolejna z tych prowokacji Jeszcze raz gratuluję starcia, bo zaraz ten post w magiczny sposób zniknie...nie pierwszy raz z resztą. Pushówce Szo życzyć nie trzeba.
-
#27 Witam po raz kolejny w dniu dzisiejszym. Dzięki Miikuu za cynk. Pozdrowienia dla Sprite oraz licznego grona fanów Dnia 02-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Scofield [Sprite] ________________________________________________ Okręt wojenny 3.340 Pancernik 10.910 _________________________________________ Obrońca marwel33 ________________________________________________ Mały transporter 370 Duży transporter 1.386 Lekki myśliwiec 3.909 Ciężki myśliwiec 1 Krążownik 1.…
-
Cytat od bERN: „Panowie z u15 czy pomyłka? ” Większość z u15, a my graliśmy razem nawet na u56 w Emerytach
-
#26 Druga odsłona naszych wojennych działań Od Shade Cytat od Shade: „Obiecuję dobudować coś floty ” Pozdrowienia dla Sprite, fanów, wszystkich celów i całego uni Edit: Zapomniałem, KUPIĘ DEUTER Dnia 02-04-2018 05:46:43 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Shade [Sprite] ________________________________________________ Pancernik 3.948 _________________________________________ Agresor Scofield [Sprite] ________________________________________________ Pancernik 10.945 __________________…
-
#25 Witam serdecznie. Tak sobie wojujemy Nie wiem jakim cudem ostał się jeden pancerny recykler Pozdrowienia dla wszystkich sojuszników i znajomych. Dnia 02-04-2018 04:14:41 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Scofield [Sprite] ________________________________________________ Okręt wojenny 3.000 _________________________________________ Obrońca Mazurelk [Moon] ________________________________________________ Statek kolonizacyjny 1 Recykler 8.904 Sonda szpiegowska 89 _________________…