Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 621-640 z 713.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Wahałem się między kliknięciem ''lubię'', a ''nie lubię''. Lubię oczywiście za starcie, którego gratuluję. Nie lubię ze względu na decyzję o końcu. Wszystkiego dobrego Panowie.
-
#37 Witam serdecznie po dłuższej przerwie spowodowanej ograniczoną ilością czasu oraz brakiem chęci do aktywnej gry. Z dużą dozą prawdopodobieństwa jest to moje ostatnie ST. Gdyby nie było więcej okazji to chciałbym z tego miejsca podziękować wszystkim za wspólną grę. Pozdrawiam oczywiście Sprite, znajomych oraz całe grono fanów. Dnia 01-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Scofield [Sprite] ________________________________________________ Krążownik 32.888 ___________…
-
Elegancko siadło, nie to żebym się tego nie spodziewał Ciśnij dalej i czekaj na minusa od zawistnego Gotreka
-
Gratulacje choć szkoda złomu. Historia jak zwykle mega, plus także za Scootera choć wolę jego starsze dzieła Pozdrawiam.
-
Graczyk [Heheheee] & zielu75 [Heheheee] & Ilusioon [Heheheee] vs Dzik [U-P] 35665.25% TOP 1 ACS
PostGotrek nie samymi rw pracuje się na szacunek i opinię, a jakim typem gracza jesteś większość widzi...nie będę określał Cię epitetami wprost Jeszcze raz gratuluję starcia ekipie porządkowej.
-
Graczyk [Heheheee] & zielu75 [Heheheee] & Ilusioon [Heheheee] vs Dzik [U-P] 35665.25% TOP 1 ACS
PostGratki wlotu Panowie, odpowiednia ekipa po odpowiedniej stronie Graczyk się rozkręca
-
Gratulacje kolejnego wlotu Ładnie to wygląda. Dzięki Freak za dedykacje i oby częściej!
-
#14 Teyndeld [Sprite] & Miikuu [Sprite] & Shade [Sprite] vs. Chacharski pieron [TEREFERE] 5811.46%
PostChachar, kurde, ale zlamiłeś Gratulacje Panowie i dzięki za pozdrowienia Może jeszcze dane będzie nam wspólnie polatać
-
#36 ''Nieważne ile razy upadniesz, ważne, ile razy się podniesiesz'' Dzięki Zielu za wspólną wycieczkę. Pozdrowienia dla Sprite i wszystkich życzliwych. Dnia 15-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Scofield [Sprite] ________________________________________________ Pancernik 3.863 Okręt wojenny 2.976 Krążownik 8.826 _________________________________________ Agresor zielu75 [Heheheee] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 331.127 Ciężki myśliw…
-
Dzięki za te wszystkie miłe słowa tu jak i w grze. Odbudowa będzie, więc jeszcze trochę się pobawimy Pozdrawiam i do zobaczenia w tym dziale za jakiś czas, mam nadzieję, że po odpowiedniej stronie.
-
No cóż, wstyd tym bardziej, że brałem to pod uwagę, ale rutyna + zlekceważenie = dzwon. Gratuluję
-
#35 W progu się mieści to wstawiam żeby nie było, że gram nieczysto Pozdrowienia dla tych co zawsze. Dnia 12-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Scofield [Sprite] ________________________________________________ Okręt wojenny 1.500 Pancernik 17.877 _________________________________________ Obrońca Tomu [KOBOL] ________________________________________________ Duży transporter 7 Lekki myśliwiec 5.554 Ciężki myśliwiec 4.585 Krążownik 833 Okręt wojenny 123 Recykler 2 Sat…
-
#34 Dzień dobry. Po pierwsze to trafił się mi hattrick na Protasie Po drugie rw jest zasługą Wulkana i Jima, ja pełniłem tylko rolę statysty. Dla chłopaków jest to debiut w ST i chyba z powodu nieśmiałości to mi przyszło wstawić rw Cytat od Wulkan: „Dzięki chłopaki za szybką organizację i lot, pierwszy ale na pewno nieostatni 1f642.png Pozdro dla wszystkich Sprajterów!!! I szczególne podziękowania dla Scofielda za całokształt wsparcia w grze i za oddanie dla sojuszu top! ” Cytat od Jim Bean: „Po…
-
#33 Taki to Zły Sen się trafił Pozdrowienia dla wszystkich nocnych złomiarzy Dnia 11-04-2018 02:08:40 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Scofield [Sprite] ________________________________________________ Pancernik 15.062 _________________________________________ Obrońca Zordon [ZlySen] ________________________________________________ Mały transporter 1.601 Duży transporter 4.329 Lekki myśliwiec 12.349 Ciężki myśliwiec 95 Krążownik 1.300 Statek kolonizacyjny 5 Recykler 1.200 Sonda sz…
-
#32 Witam serdecznie po krótkiej przerwie. Pozdrowienia dla kolegów ze Sprite oraz dla szerokiego grona fanów. Dnia 10-04-2018 12:13:56 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Scofield [Sprite] ________________________________________________ Okręt wojenny 3.128 Pancernik 8.346 _________________________________________ Obrońca Viceregent Alpha [S- Arm] ________________________________________________ Mały transporter 1.117 Duży transporter 100 Lekki myśliwiec 4.951 Ciężki myśliwiec 5 Krą…