Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 521-540 z 713.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
#68 Przekażcie w sojuszach, że Scofield ma się dobrze i dalej złomuje Pozdrowienia dla tych, którzy nie zwątpili. Dnia 28-06-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Scofield [Sprite] ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca Kalli [Korona] ________________________________________________ Mały transporter 1.138 Duży transporter 8.125 Krążownik 3 Statek kolonizacyjny 4 Recykler 909 Sonda szpiegowska 121…
-
Cytat od Ice_: „hyhy, Scofieldowaty, widzisz ty? Flaszka w czasie się odwlecze, albo Zielu korzystając teraz, wyzłomuje to co ty miałeś wyzłomować i flachy nie będzie wcale. Obrońcy gratulacje, bo oderwał się od nałogu. Co ja jeszcze tu robię, to nie wiem ” Ale o czym Ty piszesz? Mam jeszcze 5/6 floty, zlomujemy dalej
-
Wpiszę się pierwszy. Po pierwsze gratulacje. Po drugie mam już tę przypadłość, że raz na jakiś czas rutyna mnie gubi. Tym razem puściłem atak i poszedłem spać. Budzik ustawiłem na godzinę wlotu by puścić ewentualne recki. Faktem jest, że niszczarek nie widziałem. Cóż, w dzisiejszych czasach na podstawkę z teleportu można wpaść jedynie na własne życzenie...ja się o to życzenie prosiłem nie pilnując ataku Gratulacje! P.S. Uprzedzając wiwatujące komentarze. Mam czym latać, więc nie cieszcie się za …
-
Huknęło ładnie! Pozdrowienia z Xanthusa.
-
#67 Hattrick! Odwetu część druga Dzięki Zielu za lot, jak zwykle była to sama przyjemność. Do następnego! Cytat od Zielu75: „Dzięki za lot pozdro dla tych co zawsze. ” Dnia 23-06-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zielu75 [Heheheee] ________________________________________________ Pancernik 100.000 _________________________________________ Agresor Scofield [Sprite] ________________________________________________ Pancernik 17.621 _______________________________________…
-
#66 Furianie dziś wpuścili w maliny mojego sojusznika (Wojtas, jeszcze raz gratulacje ), więc trzeba było zorganizować mały odwet Efekty poniżej. Rw z dedykacją dla: Dungeon Keeper, wyciągnij wnioski Zielu Miikuu Sensus Dnia 23-06-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Scofield [Sprite] ________________________________________________ Pancernik 19.200 _________________________________________ Obrońca Tytanowy Janusz [FURIANIE] ______________________________________________…
-
Dzięki Aser za lot. Przyzwyczaiłem się do trochej innej konfiguracji ST z udziałem moim i Furianów Ubity UP zawsze cieszy!
-
#64 Witam. Lot z gatunku ''nie ma prawa wejść''. A jednak! Rw dedykuje Miikuu, bo w sumie to on swoim ST zainspirował mnie do tej próby. Pozdrowienia dla Sprite oraz Minionków. Mam nadzieję, że jeszcze jakieś % dołożycie. Dnia 21-06-2018 12:22:22 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Scofield [Sprite] ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca CPT [Hanza] ________________________________________________ Duży trans…