Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 481-500 z 713.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• TOP 1 ACS #90 Shade & Scofield [Sprite] vs. Emerytura (Walec) [Moon] ~ 40064.67% TOP 1 ACS

• #90 Przy dziewięćdziesiątym huknęło trochę mocniej. Dawno, dawno temu w odległej galaktyce...to nie ta historia. Napisałeś, że nie wiesz jak to się stało, więc Cię oświecę. Zostałeś wyklikany z pz. Na większość Twoich ambitnych zaczepek typu ,,zęby Cię swędzą,, , ,,po co skanujesz i tak mnie nie złapiesz'' nie odpowiadałem. Niech poniższe rw będzie najlepszą odpowiedzią. Pamiętaj Walec, Ty jesteś pragnienie, a my jesteśmy Sprite. Teraz zgodnie z nickiem ''ryli'' możesz iść na emeryturę bez zbędn…

• #89 Szału nie ma Óśmą dziesiątkę zamyka Piotr. Pozdrowienia dla kolegów z sojuszu w tym dwie sojuszowe maskotki, Miikuu i Keepera Dnia 31-07-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Scofield [Sprite] ________________________________________________ Mały transporter 100.000 Krążownik 3.000 Okręt wojenny 5.000 Pancernik 5.000 _________________________________________ Obrońca PIOTR II [MINERS] ________________________________________________ Duży transporter 7.000 Wyrzutnia rak…

• #88 Numer 88 dla PlayStation. Pozdrowienia dla wszystkich obecnych wczoraj na zlocie oraz dla wielkich nieobecnych: Sensus Freak Wojtom Ice Dnia 29-07-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Scofield [Sprite] ________________________________________________ Krążownik 9.999 _________________________________________ Obrońca PlayStation [ACL] ________________________________________________ Duży transporter 14.300 Recykler 9 _________________________________________ Po bitwie.…

• I zlot graczy Xanthus

Scofield u9 - - DiD Xanthus

Do następnego ;)37939373_1923512121275606_9160819944177270784_n.jpg

• I zlot graczy Xanthus

Siemano. Jako, że wszyscy co się do mnie odezwali z potwierdzeniem obecności kierują się od razu do Lolka, ja również będę się tam kierował także o 18 w centrum nikogo nie będzie. Gdyby ktoś miał problemy z trafieniem to śmiało pisać w grze. Będę zaglądał.

• #87 I cyk, dwójeczka. Numer 87 dla Apsika. Obrońca zalogował dosłownie sekundy przed starciem. Napisał, że miał ich 5. Życzę szybkiej odbudowy. Tym razem pozdrowienia dla: Freaka - szkoda, że dziś Cię nie będzie. Miikuu oraz wszystkich dziś obecnych na zlocie. Do zobaczenia Dnia 28-07-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Scofield [Sprite] ________________________________________________ Okręt wojenny 7.495 Pancernik 17.531 _________________________________________ Obrońc…

• #86 Numer 86 dla Grzybowego. Pozdrowienia dla Sprite. Dnia 28-07-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Scofield [Sprite] ________________________________________________ Krążownik 20.000 _________________________________________ Obrońca GrzybOweEldOradO [UBSP] ________________________________________________ Mały transporter 32 Duży transporter 3.518 Lekki myśliwiec 15 Ciężki myśliwiec 19 Krążownik 884 Okręt wojenny 1.059 Bombowiec 4 Niszczyciel 1 Pancernik 1 ____________…

• #85 Numer 85 dla Draco. Szo życzę ponieważ gracz z niego bardzo sympatyczny. Pozdrowienia dla Shade, Freak, Miikuu, Wojtom, Jim Bean oraz reszty ekipy. Pozdrawiam również Kurki, dzięki za ogarnięcie lokalu Dnia 26-07-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Scofield [Sprite] ________________________________________________ Krążownik 20.000 _________________________________________ Obrońca Draconis [Hanza] ________________________________________________ Mały transporter 10.8…

• I zlot graczy Xanthus

Patelnia - plac przy metrze centrum, 250 metrów od dworca centralnego, 100 metrów od dworca śródmieście. Poczekamy do 18.15 na spóźnialskich. Postaram się zerkać na wiadomości w grze ok tej 18 także gdyby ktoś się miał spóźnić bardziej to śmiało pisać i pomyślimy nad rozwiązaniem.

• Kolejna świetna akcja. Gratulacje i dzięki za dedykację

• Top 4 ACS #48 Shade [Sprite] & Scofield [Sprite] vs. Levyx Kupie DEUTER [FURIANIE] ~ 28469.57%

• #84 Grusss skończył, więc zostało tylko przypilnować dok. Dnia 23-07-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Scofield [Sprite] ________________________________________________ Pancernik 17.695 _________________________________________ Obrońca grusss [N N] ________________________________________________ Mały transporter 914 Duży transporter 181 Lekki myśliwiec 3.776 Ciężki myśliwiec 12 Krążownik 2.257 Okręt wojenny 3.702 Recykler 516 Gwiazda Śmierci 5 ______________________…

• Wyszło elegancko. Do naSTępnego wspólnego

• #82 Witam. Numer 82 oraz 83 należą do Levego. Nie zdradzając szczegółów jest to zapowiedź starcia, które pojawi się w godzinach późniejszych. Ze swojej strony rw dedykuję koordynatorowi nocnych manewrów, Shade'owi. Pozdrowienia dla wszystkich, którzy byli gotowi rano pomóc. Levy, szo mimo wszystko. Dnia 23-07-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Scofield [Sprite] ________________________________________________ Krążownik 10.000 _________________________________________ O…

• Top 4 solo #81 Scofield [Sprite] & Teyndeld [Sprite] vs. grusss [N N] ~ 20537% TOP 4 SOLO

• #81 Dobry wieczór. Tym razem nieco grubiej niż zwykle. Numer 81 przypadł Grusss'owi. Generalnie cała zasługa w tym rw jest Teyndelda. To on zeskanował i dał mi cynk. Ja wysłałem flotę i trafiłem. Także z mojej strony wielkie dzięki i rw dedykuję właśnie Tobie Grusss, powodzenia na Cosmos. Cytat od Teyndeld: „Ode mnie tyle, że Gruz by dalej mógł farmić noooby, gdyby nie wpadł do mnie nad ranem całą flotą na oranie satek z małym farmieniem dwudniowego eko, które dało mu profit w wysokości:Metal: -…

• # 80 Osiemdziesiątka dla Tadzia. Szału nie ma, bo skład/ilość floty znów mocno kombinowana i nawet wyszło z tego ST. Pozdrowienia dla tych co zawsze. Dnia 21-07-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Scofield [Sprite] ________________________________________________ Okręt wojenny 8.884 Pancernik 5.000 _________________________________________ Obrońca tadzio [Moon] ________________________________________________ Mały transporter 7.200 Duży transporter 1.000 Lekki myśliwiec…

• I zlot graczy Xanthus

Witam. Termin zlotu się zbliża. Chciałbym w weekend zapytać się o rezerwację lokalu żebyśmy nie musieli szukać ''na przypał'' Czy osoby, które jeszcze nie potwierdziły obecności na 100% mogą się określić będę/nie będę. Może być pw w grze. Pozdrawiam.

• Cytat od Hefi: „widze sonda. nie opozniales?. ” Co da opóźnienie przy antyobronie?