Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 461-480 z 713.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
#101 Na otwarcie drugiej setki nie przyszło mi długo czekać. Numer 101 dla EkoEmerytury. @Ice_ zatem jedziemy do 150 Pozdrowienia dla @Freak @Miikuu , @sensus mortis oraz życzliwych. #RFRSH Dnia 17-08-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Scofield [Sprite] ________________________________________________ Krążownik 23.363 _________________________________________ Obrońca EkoEmerytura [T_M] ________________________________________________ Mały transporter 3.399 Duży transpo…
-
#100 Stówencja wyszła FantaSTycznie Cieszy mnie, że padło akurat na tego krzykacza rozpruwacza. Po raz drugi zwiedza moje recki od środka. Podoba się? Pozdrowienia dla wszystkich, którzy trzymali kciuki oraz odliczali razem ze mną. @Ice_ , stało się Dnia 16-08-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Scofield [Sprite] ________________________________________________ Okręt wojenny 6.434 Pancernik 14.859 _________________________________________ Obrońca rozpruwacz [FANTA] ____…
-
#99 Numer 99 dla Buchajstosa. Powstał jakiś dziwny twór na uni, gdzie TAG sojuszu oraz logo kojarzą się z napojem (Fanta) zaś nazwa ''Fantastick'' z jakimś klejem czy innym tego typu wynalazkiem. Czym by to nie było to wiadomo nie od dziś, że Sprite bije Fantę na głowę Pozdrowienia dla @Jim Bean @Freak oraz @Shade. Dla przypomnienia: #RFRSH youtube.com/watch?v=gjhVNssatLM Dnia 12-08-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Scofield [Sprite] __________________________________…
-
Wstawiam grzecznościowo za kolegę. Gratulacje Jarun! ''Dzień dobry. RW na wariackich papierach, ale weszło, a to najważniejsze. Ponieważ to pewnie jeden z nielicznych moich stejków, to dedeki dla: Scofielda - bo już pewnie stracił nadzieje, że zobaczy mnie w tym dziale Shade - za ściągnięcie mnie tu Miikuu - tak ogólnie I reszty ekipy Sprite i zlotowiczów.,, youtube.com/watch?v=tw6OJIsHpgo Dnia 11-08-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Jarun [Sprite] ___________________…
-
#98 Numer 98 dla Divinera. Pozdrowienia dla @zielu75, @Shade, @sensus mortis(Guru), @wojtom Zyklon, Jarun Dnia 11-08-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Scofield [Sprite] ________________________________________________ Krążownik 24.894 Okręt wojenny 6.629 Pancernik 15.430 _________________________________________ Obrońca Diviner ________________________________________________ Mały transporter 1.662 Duży transporter 13.025 Lekki myśliwiec 1.825 Ciężki myśliwiec 807 Krą…
-
Huknęło solidnie. Fajnie mieć choć małą cegiełkę w takim starciu w postaci zbiórki. Gratulacje Hell
-
#97 Numer 97 dla Emperor Astra. Pozdrowienia dla @Shade, @sensus mortis, @Allchemik(oddaje) oraz Sprite Dnia 09-08-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Scofield [Sprite] ________________________________________________ Pancernik 15.620 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Emperor Astra ________________________________________________ Duży transporter 10.000 Recykler 1 Gwiazda Śmierci 4 Lekkie działo laserowe 1.000 Mała powłoka ochronna 1 …
-
[ciach] Gratulacje starcia na bardzo dobrym graczu. Moderator Neferet:Ciachnięty skoszowany cytowany post oraz komentarz do niego
-
#96 Numer 96 dla Reaper1993xxx. Pozdrowienia dla karcianej ekipy @Shade, @Dungeon Keeper, @Miikuu Keeper, dzięki za tankowanie. Statoil jak za dawnych czasów. KUPIĘ METAL #RFRSH Dnia 06-08-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Scofield [Sprite] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 185.916 Ciężki myśliwiec 165 Krążownik 25.097 Okręt wojenny 6.696 Pancernik 15.739 _________________________________________ Agresor Miikuu [Sprite] _________________…
-
#94 Witam dziś po raz drugi. Numer 94 dla Slaymaxa. Zawsze trzymał GS za imponującym bunkrem. Wydaje mi się, że przez pomyłkę zrobił fs na moona stąd poniższe starcie. Dedykuję je @Freak, @Shade, @FearShadow, @wojtom, @Miikuu oraz reszcie ekipy Sprite #RFRSH youtube.com/watch?time_continue=1&v=gjhVNssatLM KUPIĘ METAL! Dnia 03-08-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Scofield [Sprite] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 170.816 Krążownik 26.130…
-
Witam. Walec - game over Aser - game over Doku ktoś musiał przypilnować, padło na mnie. Podrowienia dla Sprite, Otaku End oraz licznego grona fanów. Dnia 03-08-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Scofield [Sprite] ________________________________________________ Pancernik 16.868 _________________________________________ Obrońca Dreadnought ________________________________________________ Duży transporter 27 Krążownik 1.485 Okręt wojenny 270 Recykler 3.061 Bombowiec 283 …
-
Skoro zostałem pozdrowiony to byłoby wielkim nietaktem , gdybym się nie wpisał, choć nie mam tego w zwyczaju Gratulacje udanego wlotu, miło zobaczyć w tym dziale kogoś innego niż stałych bywalców. Pozdrawiam.
-
#91 Dobry wieczór, dawno mnie tu nie było Pozdrowienia dla Sprite oraz fanów. Dnia 01-08-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Scofield [Sprite] ________________________________________________ Okręt wojenny 7.313 Pancernik 17.227 _________________________________________ Obrońca Czar Ara [PAJONK] ________________________________________________ Mały transporter 3 Duży transporter 199 Lekki myśliwiec 13.461 Ciężki myśliwiec 5.032 Krążownik 2.277 Okręt wojenny 3 Recykler 1…
-
Cytat od WALEC: „Gratulacje starcia, bo sie nalezy Zostalem sprzedany przez sojusznika, lub jedno z kont w naszym sojszu nalezy do puli kont jakimi dysponujecie a wiemy ze jest ich sporo Cytat od Scofield U9: „Napisałeś, że nie wiesz jak to się stało, więc Cię oświecę. Zostałeś wyklikany z pz. ” To napisalem w wiadomosci do sojuszu rano podczas jazdy samochodem i to tylko potwierdza ze albo w sojuszu jest kret, albo wasze multikonto. ” W gwoli wyjaśnienia. To napisałeś w komentarzu pod rw. Ów ko…