Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 441-460 z 713.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od Neferet: „Cytat od Scofield u9: „@Neferet - może przejmiesz temat starć TOP10? ” Aż tak chcecie mnie wykorzystać? Nie wystarczy wam, że robię ciach ciach? Jak zrobisz ST #200 to wtedy się zastanowię ” Kurde, to jeszcze trochę czasu mi to zajmie

• #109 Witam. Numer 109 dla Clansmana. Dedykacje: @Shade @Neferet - może przejmiesz temat starć TOP10? @wojtom - Mr. ĆMA @Miikuu @Krwawy Tapicer - dawno nie było Flaszka od @Ice_ dotarła, dziękuję Dnia 31-08-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Scofield [Sprite] ________________________________________________ Krążownik 9.999 _________________________________________ Obrońca Clansman [ACL] ________________________________________________ Mały transporter 687 Duży transport…

• #108 I trójeczka, klasyczny hattrick. Nie wiem, który to już raz Kalli w reckach, ale jak zawsze życzę Szo. Również jak zawsze częściowo się wyzbierała. Pozdrowienia dla Sprite. @Apropo Defacto wyjątkowo leży mi ta Korona w ostatnim czasie. Sam jestem w szoku, ale lepiej niż Fanta Dnia 30-08-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Scofield [Sprite] ________________________________________________ Krążownik 10.000 Okręt wojenny 6.279 Pancernik 14.162 ________________________…

• #107 I cyk dwójeczka. Tym razem zysk jeszcze lepszy Pozdrowienia dla @Dill , @Miikuu , @Shade Dnia 29-08-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Scofield [Sprite] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 439.295 Ciężki myśliwiec 187 Krążownik 5.000 Okręt wojenny 5.000 Pancernik 5.000 _________________________________________ Obrońca Primo [Korona] ________________________________________________ Duży transporter 6.554 Recykler 92 Satelita słoneczny 8…

• #106 WINTER IS COMING Królowa smoków po raz drugi zwiedza moje recki od środka. Starcie dedykuję kolegom z sojuszu, którzy chciałem by ze mną polecieli to powymyślali jakieś FS'y... Dnia 29-08-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Scofield [Sprite] ________________________________________________ Mały transporter 86.381 Lekki myśliwiec 506.225 Ciężki myśliwiec 189 Krążownik 22.524 Okręt wojenny 6.313 Pancernik 14.210 _________________________________________ Obrońca dener…

• Brawo Raiden Wloty bez strat to jest to co osobiście lubię najbardziej.

• Słaba passa, Szo Wiciu. Gratulacje ładnego %

• Cierpliwość i upór już nie raz wydrążyły drogę do sukcesu, to rw jest kolejnym przykładem. Gratulacje i dzięki za pozdrowienia

• Z Ćmami nie ma żartów. Wszyscy się śmiali jak je klepałeś, teraz Ty się śmiejesz ze wszystkich Graty Wojtek. Słuchaj się mnie dalej to jeszcze do TOP10 wbijesz!

• Cytat od zona_rolnika: „Ej nie że się czepiam, ale w czasie tego lotu assasin pisał do mnie o podstawkę pod Ciebie z wiadomych względów odmówiłam EDIT: Dobra on mi pisał o podstawkę pod 10k pancy które leciały chwilę wcześniej ” Nie to żebym się czepiał, ale ST było zrobione w nocy, a 10k panców leciało ok 10 rano. Dwa zupełnie inne loty choć oczywiście wiem co chciałaś zasugerować Chwilą bym tego nie nazwał.

• #105 Dobitka części doku. Pozdrowienia dla tych co zawsze. Dnia 21-08-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Scofield [Sprite] ________________________________________________ Okręt wojenny 6.360 Pancernik 14.235 _________________________________________ Obrońca Assasin [Korona] ________________________________________________ Mały transporter 1.411 Duży transporter 1.908 Lekki myśliwiec 7.331 Ciężki myśliwiec 93 Krążownik 1.287 Okręt wojenny 568 Recykler 2.188 Bombowiec 3…

• #104 Dobry wieczór. Patrząc na wielkość latających czołowych flot moja prezentuje się już dość skromnie. Piloci za to mają doświadczenie w licznych bojach czym trochę nadrabiam Życzyłem sobie takiego starcia na setkę, trafiło się nieco później. Wielkie podziękowania dla @Apropo Defacto za pomoc w zbiórce, @Dungeon Keeper za błyskawiczne tankowanie dzięki czemu mogłem puścić większość swoich recków oraz @Miikuu za chęć pomocy i puszczenie recków. Starcie dedykuję w pierwszej kolejności wyżej wymi…

• Ja tylko na chwilę, LOVE IS IN THE AIR Graty Miikuu

• Bardzo ładny %, zysk też przyzwoity. Tak spojrzałem na liczby przy Twoich statkach i doszedłem do wniosku, że moja flota jest już mocno przestarzała i przewietrzona

• Cytat od Ice_: „tłuczcie wszystko, może Sco do 150 nie dojdzie, bo nie będzie miał jak ” Jak będą za dużo tłukli to utłukę ich

• #103 Numer 103 ponownie dla Kalli. Pozdrowienia dla Sprite oraz @Neferet Dnia 20-08-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Scofield [Sprite] ________________________________________________ Pancernik 14.648 _________________________________________ Obrońca Kalli [Korona] ________________________________________________ Mały transporter 1.052 Duży transporter 3.173 Lekki myśliwiec 7.072 Ciężki myśliwiec 4 Krążownik 918 Okręt wojenny 139 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 1.206…

• Wyszło solidnie! W końcu coś dużego na miarę top10 solo Postman okazał się olimpijczykiem w nocnym wiosłowaniu Takich trzech jak nas dwóch...

• #102 Numer 102 dla Calgara. Obrońca ładnie pogratulował po starciu, część złomu u niego także odbudowa pójdzie sprawnie. Z tego miejsca chciałem pogratulować kolegom, Jarun, @Miikuu ich ST, przy którym moje wypada bardzo skromnie Dedykacje dla: @Dungeon Keeper - kiedyś może i Tobie się uda, czego Ci życzę @Shade @Ice_ @Madedrin KUPIĘ METAL Dnia 18-08-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Scofield [Sprite] ________________________________________________ Pancernik 10.000 _…

• Elegancki skład, elegancki %, elegancki zysk. 3 x tak, zapraszam do kolejnego etapu

• Gratki Hell. Też próbowałem, ale nie mi był on pisany Do zobaczenia w kolejnych starciach.