Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-40 z 64.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• tyle ładnych pushówek

Chris Matters - - DiD U68

To miałbyś do rozłączenia Lobby 4 konta? Równie dobrze mógłbyś posadzić 4 kolegów do 4 sojuszy i wtedy byłoby zgodnie z zasadami więc nie widzę związku.

• tyle ładnych pushówek

Chris Matters - - DiD U68

Też słyszałem o milionowych zyskach ciap z tego multi, powstałego po fuzji, co ma 120 punktów.

• Cytat od sta111siu: „Cytat od chemikos: „Albo zdjąć urlop, pewnie sporo surki tam leży i się marnuje. ” dobry pomysł - można zdjąć ten, te urlopy losowo nastąpiło by ożywienie gry ” Proszę nie. Nawet jak pofarmicie takie konto następne 2 tygodnie, wskoczy mu w końcu I (duży idlak) i zostanie wyłączona produkcja. Farma wyjałowieje a my pozostaniemy z głównym problemem - brakiem miejsca w galach...

• @milix : To nie brzmi jak zamierzone działanie tylko jako bug. Napisz ticketa do supportu

• Nawet jeśli trzymają, wygrzebywanie kopii sprzed 3 lat bo koleś postanowił wrócić do gry to by była masakra. Dlatego +1 dla pomysłu ciapki. Cytat od ackra: „Te wszystkie idlaki i urlopowicze powyżej 30 dni mają wykupioną anty i nie zlikwidują ich, bo jeśli im się przypomni o ogame po 10 latach i zechcą się zalogować musza mieć taką możliwość. Pisałem wcześniej o stworzenie możliwości relokacji na pozycje 1-3 i 13-15 ale nikt tego pomysłu nie podchwycił więc nikt z teamu się do tego nie odniósł. …

• Cytat od Art: „Przepraszam za opóźnienie, trochę to trwało. Zatem, udało się. Gospodarze otrzymają 2 darmowe relokacje oraz 5 dni oficerów/komandora dla wszystkich aktywnych kont na Uni docelowych. Doręczymy wszystko w środę. ” Dobra robota! Dziękuję w imieniu gospodarzy.

• Cierpliwości,na pewno będzie wyraźnie napisane czy coś dostaniemy czy też nie. Jeżeli nadal nie ma odpowiedzi to pewnie tylko dlatego ponieważ nadal trwają negocjacje...

• Ups, mój błąd. Miałem odebrać tą flotę No nic, jest to strata na którą jestem gotów się poświęcić

• Cytat od Art: „Trzeba było gdzieś narysować linię, aby nie było tak, że przenosiny są za friko. Prowadzę jeszcze dyskusję w tej sprawie na poziomie CM, ale na tę chwilę taki jest stan faktyczny. ” Czy to nie znaczy że ten stan został narzucony z góry? Jeżeli prowadzisz rozmowy to proszę negocjuj w stronę dodatkowych relokacji dla gospodarzy, a nie zabierania ich exodusom. Cytat od Art: „Napisałem już wyżej, nie będzie przenosin dla gospodarzy i to nie ulegnie zmianie. ” Czy to Twoja decyzja, czy…

• Cytat od litek.: „Ja nie domagam się żeby exodusowi zabrać! Tylko żeby wszyscy gospodarze dostali. ” I to jest właśnie dobre, kulturalne podejście. Pokażmy teamowi że z nami również można prowadzić dialog a kto wie, może nawet wezmą nasze uwagi i propozycje pod uwagę. Ale oczywiście znajdą się i tacy: Cytat od Avinashi: „Co z przenosinami dla gospodarzy???? graczom z exodusowych uni zmieniło pozycję planety w układzie i dostali przenosiny... Wybaczcie, ale to kpina jest i tyle. A my co? "Figa z …

• Jak pies ogrodnika. Sam nie mam to niech inni też nie mają... Gracze uni docelowego mieli przywilej wybrania sobie lepszych pozycji które podczas fuzji mogą być pozajmowane. Chcecie równości? Wyrzucić wszystkim graczom planety z uni i poukładać losowo. Wszyscy wtedy będą mieli po równo...

• Cytat od FILU: „@Art to ja 3mam kciuki razem z u68 że dacie radę jeszcze razem z " od Górnie" zmienić sytuację w grupie 5 . Sam widzisz jakie zainteresowanie jest tym Eco x1 . Przeforsujcie 13 galaktyk dla u68 . ” @FILU niech nic nie zmieniają, jest dobrze! Aktywni gracze spływają do nas na u68, a cały syf idlaków i banowiczów zaraz zleci na Nekkar. Będziemy mieli to co chcieliśmy - uni pełne aktywnych graczy A Nekkar? A Nekkar też wygrał i zostaje przy swoim eco x1 Jak dla mnie sytuacja win-win…

• UniFusion

Chris Matters - - DiD Nekkar

Cytat od Macmichael1: „Cytat od Art: „[...] będziemy musieli zapytać ponownie o zdanie graczy z Nekkara i tych, którzy na niego trafili, czy obecna konfiguracja będzie odpowiednia. Każdy wtedy będzie miał wpływ na sytuację na Universum. ” i uważasz, że to jest w porządku, że gracze "którzy trafią na Nekkar" (którzy świadomie wcześniej wybrali swoje uniwersum o konfiguracji innej niż x1) mając oprócz x1 do wyboru również x7 na Uni68 będą mieli prawo rekonfiguracji klasycznego uni Nekkar? Przecież…

• UniFusion

Cytat od Qnick: „No to śmieszne trochę... Ludzie przygotowuje się na x7 i nagle info że juhu jednak macie to x1... Co będzie za rok jak będzie kolejna fuzja, reszta uni ucieknie o miliard punktów. ” W przypadku kolejnej ankiety o podniesienie eko lepiej dobrze się zastanów zanim podejmiesz decyzję...

• Fajnie jakby można takie konta było połączyć w jedno. Zsumować floty, przeliczyć wartość budynków i badań na surowce i dodać na koncie uni docelowego. Myślę że sporo osób ucieszyłaby się takim rozwiązaniem...

• UniFusion

@hasseu1 Sensowność jest taka że nowe uni zawiera parametry które wygrały w ankiecie, Ty również ją dostałeś na swoją skrzynkę w grze. Nie ma to nic wspólnego z obecną / przyszłymi fuzjami. I tak, masz rację. Za kilka lat nowe uni najprawdopodobniej również zostanie wcielone do innego, o zbliżonych parametrach.

• UniFusion

@hasseu1 Nie mogę, cytowałem wypowiedź ciap z innego tematu. Ja dostępu do takich informacji nie mam. W zasadzie teraz jak o tym wspomniałeś to sam jestem ciekaw edit: No i jest odpowiedź od ciap

• UniFusion

Cytat od Tadzior0: „Przez te 10 miechów ci co byli na uni 68 i zaczęli grać aktywnie dla wielu z nas będą poza wszelkimi granicami. ” No tak ale to nie do końca cała prawda. Temat był już szeroko omawiany wcześniej. Cytat od ciap: „Średnio w Top 100 osoba z u68 grała 68 dni dłużej niż gracz top100 na Nekkar. Średnio w Top101-200 osoba z u68 grała 256 dni dłużej niż gracz z Nekkar. To jest 8,5 miesiąca, 69% czasu tego co grało u68!!! Przez 8,5 miesiąca nawet na speed x1 traci się dużo surowców...…

• UniFusion

Cytat od ZDOBYWCA1: „[...] Skilla mają gracze, którzy to pokazują w dziale ST a nie w dziale DiD [...] ” To lubię, zwłaszcza że samemu udało mi się tam 2 razy zawitać. Cytat od C H O J N Y: „Eko x7 wbrew pozorom i lobbystom daję korzyść tylko GF bo więcej zarabiają... ” Czy to takie złe że firma która hostuje i zarządza grą w którą grasz i lubisz zarabia pieniądze? Cytat od hasseu1: „@xLORD SITHx i jeszcze te propozycje prędkości - zróbmy sobie ekox5 bo jak nas połączą ze starymi uni które teraz…

• Cytat od ciap: „@Avinashi @Kefi666 w poprzednim łączeniu dali każdemu dodatkowe 3 przenoszenia ponieważ "Wychodząc na przeciw Waszym licznym prośbom". Ładnie proście Arta żeby on prosił w naszym imieniu. ” 2jfx0p.jpg Cytat od Arti85: „[...] Na u1 mieli dużo punktów mniej, a teraz się okazuje że mają taką przewagę że wątpię czy kiedykolwiek uda mi się ich dogonić. Czy naprawdę nie można spróbować w grze tego jakoś wyrównać? Aby osoby które do tej pory grały na wolniejszych uniwersach miały jakiek…