Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 64.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
tyle ładnych pushówek
Chris Matters - - DiD U68
PostTo miałbyś do rozłączenia Lobby 4 konta? Równie dobrze mógłbyś posadzić 4 kolegów do 4 sojuszy i wtedy byłoby zgodnie z zasadami więc nie widzę związku.
-
tyle ładnych pushówek
Chris Matters - - DiD U68
PostTeż słyszałem o milionowych zyskach ciap z tego multi, powstałego po fuzji, co ma 120 punktów.
-
Cytat od sta111siu: „Cytat od chemikos: „Albo zdjąć urlop, pewnie sporo surki tam leży i się marnuje. ” dobry pomysł - można zdjąć ten, te urlopy losowo nastąpiło by ożywienie gry ” Proszę nie. Nawet jak pofarmicie takie konto następne 2 tygodnie, wskoczy mu w końcu I (duży idlak) i zostanie wyłączona produkcja. Farma wyjałowieje a my pozostaniemy z głównym problemem - brakiem miejsca w galach...
-
Nawet jeśli trzymają, wygrzebywanie kopii sprzed 3 lat bo koleś postanowił wrócić do gry to by była masakra. Dlatego +1 dla pomysłu ciapki. Cytat od ackra: „Te wszystkie idlaki i urlopowicze powyżej 30 dni mają wykupioną anty i nie zlikwidują ich, bo jeśli im się przypomni o ogame po 10 latach i zechcą się zalogować musza mieć taką możliwość. Pisałem wcześniej o stworzenie możliwości relokacji na pozycje 1-3 i 13-15 ale nikt tego pomysłu nie podchwycił więc nikt z teamu się do tego nie odniósł. …
-
Ups, mój błąd. Miałem odebrać tą flotę No nic, jest to strata na którą jestem gotów się poświęcić
-
Cytat od Art: „Trzeba było gdzieś narysować linię, aby nie było tak, że przenosiny są za friko. Prowadzę jeszcze dyskusję w tej sprawie na poziomie CM, ale na tę chwilę taki jest stan faktyczny. ” Czy to nie znaczy że ten stan został narzucony z góry? Jeżeli prowadzisz rozmowy to proszę negocjuj w stronę dodatkowych relokacji dla gospodarzy, a nie zabierania ich exodusom. Cytat od Art: „Napisałem już wyżej, nie będzie przenosin dla gospodarzy i to nie ulegnie zmianie. ” Czy to Twoja decyzja, czy…
-
Cytat od litek.: „Ja nie domagam się żeby exodusowi zabrać! Tylko żeby wszyscy gospodarze dostali. ” I to jest właśnie dobre, kulturalne podejście. Pokażmy teamowi że z nami również można prowadzić dialog a kto wie, może nawet wezmą nasze uwagi i propozycje pod uwagę. Ale oczywiście znajdą się i tacy: Cytat od Avinashi: „Co z przenosinami dla gospodarzy???? graczom z exodusowych uni zmieniło pozycję planety w układzie i dostali przenosiny... Wybaczcie, ale to kpina jest i tyle. A my co? "Figa z …
-
Cytat od FILU: „@Art to ja 3mam kciuki razem z u68 że dacie radę jeszcze razem z " od Górnie" zmienić sytuację w grupie 5 . Sam widzisz jakie zainteresowanie jest tym Eco x1 . Przeforsujcie 13 galaktyk dla u68 . ” @FILU niech nic nie zmieniają, jest dobrze! Aktywni gracze spływają do nas na u68, a cały syf idlaków i banowiczów zaraz zleci na Nekkar. Będziemy mieli to co chcieliśmy - uni pełne aktywnych graczy A Nekkar? A Nekkar też wygrał i zostaje przy swoim eco x1 Jak dla mnie sytuacja win-win…
-
UniFusion
PostCytat od Macmichael1: „Cytat od Art: „[...] będziemy musieli zapytać ponownie o zdanie graczy z Nekkara i tych, którzy na niego trafili, czy obecna konfiguracja będzie odpowiednia. Każdy wtedy będzie miał wpływ na sytuację na Universum. ” i uważasz, że to jest w porządku, że gracze "którzy trafią na Nekkar" (którzy świadomie wcześniej wybrali swoje uniwersum o konfiguracji innej niż x1) mając oprócz x1 do wyboru również x7 na Uni68 będą mieli prawo rekonfiguracji klasycznego uni Nekkar? Przecież…
-
UniFusion
PostCytat od Qnick: „No to śmieszne trochę... Ludzie przygotowuje się na x7 i nagle info że juhu jednak macie to x1... Co będzie za rok jak będzie kolejna fuzja, reszta uni ucieknie o miliard punktów. ” W przypadku kolejnej ankiety o podniesienie eko lepiej dobrze się zastanów zanim podejmiesz decyzję...
-
UniFusion
Post@hasseu1 Sensowność jest taka że nowe uni zawiera parametry które wygrały w ankiecie, Ty również ją dostałeś na swoją skrzynkę w grze. Nie ma to nic wspólnego z obecną / przyszłymi fuzjami. I tak, masz rację. Za kilka lat nowe uni najprawdopodobniej również zostanie wcielone do innego, o zbliżonych parametrach.
-
UniFusion
Post@hasseu1 Nie mogę, cytowałem wypowiedź ciap z innego tematu. Ja dostępu do takich informacji nie mam. W zasadzie teraz jak o tym wspomniałeś to sam jestem ciekaw edit: No i jest odpowiedź od ciap
-
UniFusion
PostCytat od Tadzior0: „Przez te 10 miechów ci co byli na uni 68 i zaczęli grać aktywnie dla wielu z nas będą poza wszelkimi granicami. ” No tak ale to nie do końca cała prawda. Temat był już szeroko omawiany wcześniej. Cytat od ciap: „Średnio w Top 100 osoba z u68 grała 68 dni dłużej niż gracz top100 na Nekkar. Średnio w Top101-200 osoba z u68 grała 256 dni dłużej niż gracz z Nekkar. To jest 8,5 miesiąca, 69% czasu tego co grało u68!!! Przez 8,5 miesiąca nawet na speed x1 traci się dużo surowców...…
-
UniFusion
PostCytat od ZDOBYWCA1: „[...] Skilla mają gracze, którzy to pokazują w dziale ST a nie w dziale DiD [...] ” To lubię, zwłaszcza że samemu udało mi się tam 2 razy zawitać. Cytat od C H O J N Y: „Eko x7 wbrew pozorom i lobbystom daję korzyść tylko GF bo więcej zarabiają... ” Czy to takie złe że firma która hostuje i zarządza grą w którą grasz i lubisz zarabia pieniądze? Cytat od hasseu1: „@xLORD SITHx i jeszcze te propozycje prędkości - zróbmy sobie ekox5 bo jak nas połączą ze starymi uni które teraz…
-
Cytat od ciap: „@Avinashi @Kefi666 w poprzednim łączeniu dali każdemu dodatkowe 3 przenoszenia ponieważ "Wychodząc na przeciw Waszym licznym prośbom". Ładnie proście Arta żeby on prosił w naszym imieniu. ” 2jfx0p.jpg Cytat od Arti85: „[...] Na u1 mieli dużo punktów mniej, a teraz się okazuje że mają taką przewagę że wątpię czy kiedykolwiek uda mi się ich dogonić. Czy naprawdę nie można spróbować w grze tego jakoś wyrównać? Aby osoby które do tej pory grały na wolniejszych uniwersach miały jakiek…