Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 341-360 z 423.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Pener z ToyToya [KOMORNIC] & NoSkill [KOMORNIC] vs. SLY OO2 [Piwko] ~ 3213.56%
dziuniek1 - - Starcia U68
PostGraciochy,cos tam jednak wpadlo na pare latajek bedzie.
-
TOP 2 ACS zygunia [KOMORNIC] & Andre [P N] & Selene [P N] & Mallory [P N] & Pener [KOMORNIC] - Caterpillar - 113047.92%
dziuniek1 - - Starcia U68
PostGraty zgranej ekipie za zezlomowanie najwiekszego trola tego uni !!! Wisialo to juz od dluzszego czasu w powietrzu, i ciesze sie, ze wreszcie trafiliscie w to okienko, kiedy panciorek nie zapial upa. Swoja droga dziwi mnie, ze pod wlasna porazka nie potrafi sie wpisac, a do tej pory taki wyszczekany byl. Przy takim Waszym zgraniu, ciekawy jestem kto bedzie nastepny??? Organizacja i wykonanie pierwsza klasa!!!
-
To nie ja, , to wszystko wina koparki, to on podeslal rs i namowil do lotu!!! Pozdro dla sojusznikow tych starych i tych nowych !!! Sczegolne pozdrowienia dla obroncy, w swojej ogejmowej karierze nigdy nie spotkalem gracza Twojego pokroju, dlatego szacun dla ciebie za to, ze z takim honorem przyjales to ST na klate, uklony za postawe. Nie bylo wioslowania po zlom, nie bylo bezsensownego wydawania sury z moona u handlarza, pomimo tego iz farmingi dolatywaly duzo pozniej w obecnosci obroncy. Zycze…
-
Pozdrowienia dla sojuszu! Dnia 29-06-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor dziuniek [KOMORNIC] ________________________________________________ Mały transporter 65.000 Okręt wojenny 38.662 Pancernik 50.000 _________________________________________ Obrońca grororro ________________________________________________ Duży transporter 24.097 Gwiazda Śmierci 26 Wyrzutnia rakiet 1.400 Lekkie działo laserowe 410 Ciężkie działo laserowe 110 Działo jonowe 10 Mała powłoka ochronna 1 …