Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Mi to się widzi taki niemiecki Antares czyli x5 +25 dodatkowych pól i 70% z pz, no ale bądźmy realistami oni tego raczej nam nie zrobią. A może powrót do przeszłości i konfiguracja jak na starym dobrym U50 tylko flo x2 a eko x 4? Pomarzyć można
Cytat od ...Doktorek...: „Siemka jestem Dawid , swoją przygodę z Ogame zacząłem w 2010 r początki na draco zapraszam znajomych na electre : z tej strony Piotsss” Znana postać, nie jedno ma za uszami a ile nickow po drodze zmienionych i ile kont zajumanych. Prawdziwa legenda forum buhahahah
Cytat od Jim1993: „Starcie robi wrażenie... od dawna nie widziałem takiego wlotu Co na to Elka? ]:-D” Odpowiedzi szukaj w dziale handel oddam lub wymienię
To inaczej, speed unii x 2, eko x4, + 25 pol planet, ale obnizyć ciepłotę planet tak żeby dexu więcej było. Zachęciło by to zarówno flociarzy do lotów jak i ekowców do wymiany.
Cytat od kenoj: „W związku z kłopotami finansowymi jesteśmy zmuszeni zamknąć grę. Oczywiście to tylko moje dziwne wizje ale gdzieś widziałem, że ktoś już kiedyś o tym mówił.” Bez przesady pare osób w to gra i będzie jeszcze grało. Zawsze można połączyć międzynarodowe uniwersa a i jak pisałem wcześniej po prostu sprzedać komuś ta grę. W brew pozorom ona wcale nie jest taka zła. Tak się akurat składa że lubię testować różne gry komputerowe a w szczególności MMO i przeglądarkowe. Na tle tego co do …
Statystyki Zagardy pokazują że nie ma sensu robić kolejnych unii x1. Ludzie lubią troszkę szybciej. Osobiście czekam na nowe x5 unii z opcją +25 dodatkowych pół
Załóżmy że nie lubię na pewnym uni top1. Zakładam nowe konto na forum i wystawiam ofertę jego konta z dopiskiem " Tylko poważne oferty - 1k " Zbanujecie go ? Jeśli tak to super. Wiem już jak wykańczać wrogów.