Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 83.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Dzień dobry, Kolejne ST, troche wstyd 3 po rząd i żadne nie przekroczyło 1k % W sumie to akcja bez historii z nudów wlazłem na moona 1 us od tego gościa, skasowałem/przefarmiłem go już tyle razy że pierwsze co to skany, potem falanga i cyk 17min do stacjonowania, wiec sobie puściłem swoje zabawki nie odebrane chyba do teraz nawet to stacjonuj złom tym razem zabezpieczony, moi lotnicy zadowoleni bo będzie co przepalać. Smaczku dodaje to, że H_H się rozpadło Pozdro AVL PS - tak naprawdę kolejne ko…
-
Dzień dobry, Dziwny to był dzień, nawet emocjonujący Akcja o tyle dziwna, że można mnie posądzić o kupno kont tak jak naszych cieniasków z topki, Komornik dziś ściągnał urlop po banie i się wylogował więc wleciałem... Co było dalej jest ciekawsze, otóż Wishmaster aka Wieczny urlop napisał że kontruje recki, no to się przygotowałem a on nie poleciał smutek Pozdro dla sojuszu, jesteścei the best i nie kupujecie kont chociaż za 400 na allegro mozna kupic top5 eko Artel za rozmowe o pusherach noobac…
-
Dzień dobry, Na tego delikwenta latałem kilka razy, za każdym razem 5 min przed sie logował. Dzisiaj flota mu wróciła o dziwnej porze więc poleciałem. Zalogował się tym razem 5 min po. Tym ST chce przywitać naszych nowych kolegów w sojuszu i przełamać AVL po strąceniu Sapera Dnia 12-11-2018 -- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Eko Koks [AVL] ________________________________________________ Okręt wojenny 1.498 Pancernik 3.634 _________________________________________ Obrońca Lord Pl…
-
Dzień dobry, Pana hodowałem od 350k pkt, dzisiaj stuknęło 501k więc poleciało co miało 3 życzenia dla mnie reszta dla sojuszu, uno chciałbym złomnąć Queena xD duo chciałbym żebyście mnie złomnęli po skasowaniu moonów na zawróconym stacjonuj i trio, żebyście tych złodziei somsiadów wszystkich skasowali Dnia 06-11-2018 08:21:24 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Eko Koks [AVL] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 31.024 Okręt wojenny 1.498 Pancernik 3.049 K…
-
Dzień dobry, Kto by się spodziewał, że na tym smutny jak ... uni da sie jeszcze pobawić akcja w sumie smieszna, o 17 mialem wyjsc na imprezke i widziałem że Zuberek wysłał na mnie gsy, kulturalnie napisałem mu że nie chce mi sie z nim bawić i żeby zawrócił bo będę i tak obserwował. Zawrocil ja FSy puściłem, po 2h wchodze a tam 2 gsy z misją niszcz, kolejny raz napisałem, po 15 min sprawdzam, a 1 sek przed GSami cała jego flota. O 01:00 zawiany wrocilem do domu, telepnalem co mialem i zasnąłem, d…