Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 83.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Dzień dobry, Po serii ST poniżej 1k% przyszedł czas na personal best na tym uni Flote zauwazyłem jakiś miesiąc temu, widziałem że często była nie odbierana ale brakowało najpierw floty potem recków i tak czekałem z nadzieją że nikt jej nie zaora. Dziś szybki skan flota stoi natomiast na fali widziałem że zsyłka surki była ale zaryzykowałem. Wstrzeliłem się idealnie, obrońca zalogował się kilkanaście minut po wlocie, pogratulował, nie podbierał złomu ogólnie złoty człowiek, oby więcej takich! Gra…
-
Dzień dobry, Kolejny raz w reckach, wyłapany nieodebrany FS nie po raz pierwszy. Nie wiem po co tyle reckow bez floty Pozdro dla sojuszu i buddy Dnia 23-11-2018 15:35:20 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Eko Koks [AVL] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 49.919 Krążownik 7.018 Pancernik 5.402 Mały transporter 9.672 Okręt wojenny 1.441 _________________________________________ Obrońca RvX_93 [H_H] ________________________________________________ Duży tra…
-
Dzień dobry, Taki bunkierek bez historii... Drugi raz w moich reckach na wielkość ST, ogólnie to z 6 raz Pozdro dla AVL i mojego nowego kolegi Wisha - dorwiemy tego ciapatego z nazwy Dnia 21-11-2018 07:58:57 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Eko Koks [AVL] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 44.483 Krążownik 5.289 Okręt wojenny 1.451 Pancernik 5.434 _________________________________________ Obrońca Lord Planet [SSGUN] ___________________________________…
-
Dzień dobry, HATTRICK 3 ST - 3 DNI Sobotni kac nie wybacza, obrońca dobrze pilnował, aktywnie grał aż tu nagle dziś % zadziałały Skład floty taki a nie inny bo reszta na farmieniu... 1k recków na odbudowe jest więc życze BSZO. PS - tego konta nie kupiłem Dnia 17-11-2018 09:17:53 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Eko Koks [AVL] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 20.000 Krążownik 4.742 Okręt wojenny 1.467 Pancernik 4.681 _________________________________…