Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 83.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Dzień dobry, Przede wszystkim chciałbym pogratulować push, tak piękne zwożenie sury z konta pinkiego i skasowanie floty zasługuję na uwagę, także GRATULACJE WUJEK I NURIEL Co do ST... Zrobiłem lotke w układzie obrońcy latałem sobie jakieś 20-30 razy w us, troche dexu poszło ale w koncu się udało, gratulacje dla Pana bo dobrze pilnował a dzisiaj juz nie odebrał od 1.5h FSa, złom u mnie dofarm wleciał, lot krk bo najszybciej Dnia 27-12-2018 19:16:28 następujące floty spotkały się w walce: Agresor …
-
mieszczuch juz tyle razy w recach był, ale chyba tego się nie spodziewał trzeba uważać na idlaki
-
Cytat od LionKong: „Graty atakierom się należą bo % zacny Sojusznikowi odbudowy bo będzie i jeszcze polata na tym uni @Eko Koks kiedy zdejmiesz urlop na jednym ze swoich pusherskich kont a chodzi mi konkretnie o Booyaysie ” Jak chcesz coś wyjaśnić to zapraszam na PW w grze nie będę zaśmiecał tak znakomitego ST, a jak nie zrozumiałeś żartu w moim wpisie to szkoda Jeszcze raz graty
-
Czas uwolnić uniwersum od takich jak ten Pan Gratulacje, pozostał jeszcze jeden Co można powiedziec? Dobru push na pusherze oby więcej takich ilość nwsc porażająca czekam na więcej takich stejków PS - tak coś czułem że w nocy się coś wydarzy, za cicho było PS2 - wujcio dostał piekny prezent, uwolnienie od ogame
-
Dzień dobry, W tamtym tygodniu ukradli mi złom, w tym chciałem się spushować ale się nie udało... Od jakiegoś czasu miałem tego Pana na celowniku, zarzekał się że jego się nie da złapać, lotka w układ (bez anty nooby, klasycznie na spokojnie!) pierwszy lot zalogowany po 2min przed wlotem, drugiego dnia juz miałem Pana obcykanego powrót floty zawsze miedzy 14:30 a 14:45, lot w ciemno 30 min z us na 14:46, 14:40 flota wraca, koks wlatuje i łubudu. Wszystko byłoby super gdyby nie moja pomyłka która…
-
Dzień dobry, Jeden skan dziennie i coś tam wpada ale UWAGA MAMY ZŁODZIEJA - DEKI obyś dostał sraki przez tą sure, jak się samemu nie potrafi to się kradnie Pozdro dla sojuszu i buddy, nie pozdrawiam dekiego, a wręcz życzę złoma Dnia 11-12-2018 08:25:56 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Eko Koks [AVL] ________________________________________________ Pancernik 6.269 Okręt wojenny 1.371 Lekki myśliwiec 58.937 _________________________________________ Obrońca Lobo665 __________________…
-
Super ładny zysk na bunkierku oby więcej takich...
-
A wpisze się bo nikt się nie wpisał, graty ilość ST poraża, że Wam się chce
-
O ciapaty po dobrej stronie mocy, przetapiaj bo jak Cie trafimy to przynajmniej będzie się z czego cieszyć graty!
-
gratki, pozostały tylko bunkry tak jak napisałem na PW