Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 181-200 z 222.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Takie tam wpadło o poranku Pozdrowienia dla @Zapalsky @stark87 oraz reszty drużyny Pingwinów Ave Pingwiny Dnia 28-01-2020 04:19:51 następujące floty spotkały się w walce: Agresor radosny1 ________________________________________________ Lekki myśliwiec 601.994 Ciężki myśliwiec 193 Bombowiec 3.472 Niszczyciel 4.585 Reaper 9 Pancernik 13.740 Okręt wojenny 7.029 Krążownik 111.326 Mały transporter 63.103 _________________________________________ Obrońca Xyz [Snoke] __________________________________…
-
Smerfastycznie Tak czułem, że o bunkier chodzi Gratulacje dla zgranych pingwinów
-
Cicho, głucho i ponuro... wszyscy latają na ekspedycje, nie wszyscy jeszcze utopili jak ja Oczywiście z pozdrowieniami dla @stark87 i @Zapalsky Obrońcy i sobie Szo Dnia 15-01-2020 00:00:00 następujące floty spotkały się w walce: Agresor radosny1 ________________________________________________ Lekki myśliwiec 315.155 Ciężki myśliwiec 216 Krążownik 98.014 Okręt wojenny 7.609 Pancernik 9.467 Reaper 11 _________________________________________ Obrońca tomakoo _______________________________________…
-
Trzeba jakoś sensownie zakończyć rok... więc z życzeniami noworocznymi dla wszystkich aktywnych graczy i owocnych łowów - byleby nie na mnie Wszystkie znalezione cele (na miarę możliwości mojej skromnej floty) najczęściej się logują na kilka minut przed wlotem, tak było również u obrońcy - lotów kilka już było i za każdym razem się logował. Dzisiaj pierwszy atak również nieudany, ale obrońca pozostawił flotę na planecie, żal było nie spróbować jeszcze raz chwilę po ataku logowanie i udało się pr…
-
fiu fiu... fajny zysk wyszedł, szczere gratulacje a obrońcy odbudowy - ktokolwiek tam gra
-
Cytat od Darkstar: „Dla Roberta to żadna strata, ale, żeby Max tyly surki na takim mizernym bunkrze zostawić. AUĆ! Gratz no i Szo! xD ” często i gęsto latało to sobie na stacjonuj w 5g i nie zawsze było odbierane... Gratulacje starć.
-
Mały ochłap, ale mieści się w progu... Flota wypatrzona na minutach, jak skanowałem były same DT... reszta floty wróciła zaraz po skanie i niestety kilka krążków poszło w piach.... Pozdrowienia dla @stark87 i @Zapalsky Dnia 04-12-2019 00:00:00 następujące floty spotkały się w walce: Agresor radosny1 ________________________________________________ Okręt wojenny 7.795 Pancernik 17.683 _________________________________________ Obrońca Yoozek ________________________________________________ Mały tr…
-
Gratulacje, czekam na okrągłą setke