Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 75.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Dnia 03-10-2020 08:52:52 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Policja [DEMENTOR] ________________________________________________ Pancernik 249 Okręt wojenny 319 Krążownik 1.376 Pathfinder 1.100 _________________________________________ Obrońca Chief Andromeda [TEREFERE] ________________________________________________ Mały transporter 7.945 Duży transporter 272 Lekki myśliwiec 2.588 Ciężki myśliwiec 497 Krążownik 146 Okręt wojenny 21 Sonda szpiegowska 12.788 Pathfinder 267 Wyrzutnia…
-
Cytat od cokolwiek: „Cytat od buleon: „Abstrahując od sensowności wysyłania FS-a na jakiegokolwiek ekspa (możliwość straty większej niż standardowy slot ekspedycyjny), czy nie lepiej wysłać na np. 10-20 % z ekspedycją 1h? ” Zależy co chcesz osiągnąć:- wysyłanie na więcej godzin daje lepszy zysk (teoretycznie, w długim okresie - także praktycznie), kosztem problemów w przypadku trafienia na opóźnienie - wysyłanie na 10-20%, na 1h - daje lepsze zabezpieczenie przed opóźnianiem, kosztem niższych zy…
-
Rynek - dyskusje
Postzrobi anty obronę i się rozbijesz
-
Rynek - dyskusje
Postdostałem odpowiedź na skargę dotyczącą zablokowania mojego konta za wystawienie auto ZAPYTANIA na kupno floty. chyba z 10 zapytań. "jednak to Pan celowo wystawiał oferty w sposób by surowce się mnożyły i widział Pan że tak faktycznie się dzieje." 1. nie oferty tylko zapytania 2. w normalny sposób wstawiłem taki jak przewiduje i daje możliwość rynek. a nie w sposób by się mnożyły?! 3. widziałem że tak się dzieje dopiero po fakcie. 4. surowce które się mnożyły oczywiście poleciały na konto sprzeda…
-
Rynek - dyskusje
Postale możesz sobie od nowa klasę wybrać
-
Rynek - dyskusje
PostCytat od KAyto: „Cytat od VlClU: „Cytat od KAyto: „Ja tam codziennie wysyłam 1 ticketa nawet raz mi odpisali że znają błąd zastanawiam się tylko czy nie dostane bana za to że "prowokuję" działanie rynku do pushowania innych graczy bo ciągle ktoś dostaję za mój zakup 100 dexu po 200-400kk metki/krysi jeszcze nikt mi nie odpisał czy to karalne ?? Tak mi sie wydaję że Rynek powinien dostać bana za push chyba że jest TOP 1 wtedy może każdemu rozdawać surke i jest to legalne ktoś wie ile punktów ma R…
-
Rynek - dyskusje
PostCytat od KAyto: „Ja tam codziennie wysyłam 1 ticketa nawet raz mi odpisali że znają błąd zastanawiam się tylko czy nie dostane bana za to że "prowokuję" działanie rynku do pushowania innych graczy bo ciągle ktoś dostaję za mój zakup 100 dexu po 200-400kk metki/krysi jeszcze nikt mi nie odpisał czy to karalne ?? Tak mi sie wydaję że Rynek powinien dostać bana za push chyba że jest TOP 1 wtedy może każdemu rozdawać surke i jest to legalne ktoś wie ile punktów ma Rynek bo nie mogę go znaleźć w stat…