Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 41-60 z 75.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• graty, przetapiaj i latamy dalej!

• Dnia 03-10-2020 08:52:52 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Policja [DEMENTOR] ________________________________________________ Pancernik 249 Okręt wojenny 319 Krążownik 1.376 Pathfinder 1.100 _________________________________________ Obrońca Chief Andromeda [TEREFERE] ________________________________________________ Mały transporter 7.945 Duży transporter 272 Lekki myśliwiec 2.588 Ciężki myśliwiec 497 Krążownik 146 Okręt wojenny 21 Sonda szpiegowska 12.788 Pathfinder 267 Wyrzutnia…

• Wersja 7.x - dyskusja

VlClU - - Porozmawiajmy o OGame

Cytat od cokolwiek: „Cytat od buleon: „Abstrahując od sensowności wysyłania FS-a na jakiegokolwiek ekspa (możliwość straty większej niż standardowy slot ekspedycyjny), czy nie lepiej wysłać na np. 10-20 % z ekspedycją 1h? ” Zależy co chcesz osiągnąć:- wysyłanie na więcej godzin daje lepszy zysk (teoretycznie, w długim okresie - także praktycznie), kosztem problemów w przypadku trafienia na opóźnienie - wysyłanie na 10-20%, na 1h - daje lepsze zabezpieczenie przed opóźnianiem, kosztem niższych zy…

• Cytat od ThisOne: „Cześć! Naszła mnie nostalgia, ktoś mnie wprowadzi co się zmieniło przez ostatnie... 14 lat? ” trzeba mieć grubszy portfel

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od @Piciu: „Pozostaje czekać, aż floty na piratach urosną do takich rozmiarów, że serwy będą lagować przy próbie wysłania fs'a A GSami wam się nie opłaca latać na tych ługamelach? Profit na dexie się nie kalkuluje? ” problem pojawia się przy wydłużeniu powrotu floty

• graty, ładne ST w nowych barwach obrońcy sZo

• a zgłaszał ktoś skracanie budynków za anty? miałem w kolejce cztery lvl nanitów. kliknąłem skracanie za anty, pytanie czy jestem pewny że chce przyśpieszyć. kliknąłem nie! pobrało mi 12k antymateri. potem skracałem i klikałem już TAK. skracało mi od razu całość,a nie O POŁOWE.

• Wersja 7.x - dyskusja

wczoraj była aktualizacja jakby co board.de.ogame.gameforge.com/i…ostID=3868368#post3868368 u mnie piraci w normie

• Wersja 7.x - dyskusja

czy w tej firmie musi wszystko nie działać....

• Wersja 7.x - dyskusja

teraz przedłużyli do 11:30 z jakiej paki?!

• Wersja 7.x - dyskusja

a już myślałem że cofną całą wersje 7.0

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od UKM-2: „ Coś czuję że nie długo ktoś się pochwali wydobyciem dexu 1kk na godzinę ” ja mam wydobycie całkowite 2kk dexu na godzinę to żaden wyczyn

• Wersja 7.x - dyskusja

- Pionier daje bonus w wysokości x2 dla podstawowej wartości łupu na ekspedycji nie ma słowa że zwiększa szansę pozytywnego zdarzenia. skąd to powtarzasz? jakieś testy masz?

• o nie kończę z ogame! co to za progi? flota z dziennego wydobycia do ST hmmmm za dużo planet mam nie ogarniam graty!

• Szo z samego Eko- zaraz się odbuduje i z powrotem na ekspy graty ataku

• Rynek - dyskusje

zrobi anty obronę i się rozbijesz

• Rynek - dyskusje

dostałem odpowiedź na skargę dotyczącą zablokowania mojego konta za wystawienie auto ZAPYTANIA na kupno floty. chyba z 10 zapytań. "jednak to Pan celowo wystawiał oferty w sposób by surowce się mnożyły i widział Pan że tak faktycznie się dzieje." 1. nie oferty tylko zapytania 2. w normalny sposób wstawiłem taki jak przewiduje i daje możliwość rynek. a nie w sposób by się mnożyły?! 3. widziałem że tak się dzieje dopiero po fakcie. 4. surowce które się mnożyły oczywiście poleciały na konto sprzeda…

• Rynek - dyskusje

ale możesz sobie od nowa klasę wybrać

• Rynek - dyskusje

Cytat od KAyto: „Cytat od VlClU: „Cytat od KAyto: „Ja tam codziennie wysyłam 1 ticketa nawet raz mi odpisali że znają błąd zastanawiam się tylko czy nie dostane bana za to że "prowokuję" działanie rynku do pushowania innych graczy bo ciągle ktoś dostaję za mój zakup 100 dexu po 200-400kk metki/krysi jeszcze nikt mi nie odpisał czy to karalne ?? Tak mi sie wydaję że Rynek powinien dostać bana za push chyba że jest TOP 1 wtedy może każdemu rozdawać surke i jest to legalne ktoś wie ile punktów ma R…

• Rynek - dyskusje

Cytat od KAyto: „Ja tam codziennie wysyłam 1 ticketa nawet raz mi odpisali że znają błąd zastanawiam się tylko czy nie dostane bana za to że "prowokuję" działanie rynku do pushowania innych graczy bo ciągle ktoś dostaję za mój zakup 100 dexu po 200-400kk metki/krysi jeszcze nikt mi nie odpisał czy to karalne ?? Tak mi sie wydaję że Rynek powinien dostać bana za push chyba że jest TOP 1 wtedy może każdemu rozdawać surke i jest to legalne ktoś wie ile punktów ma Rynek bo nie mogę go znaleźć w stat…