Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 161-180 z 195.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
nscr [Pac-Man] & EncePence [Pac-Man] & dziadzia komornik [Pac-Man] & krzychu1992-oddam [Pac-Man] & leczo [Pac-Man] vs. Krogulec [PZT] 35584.02%
Looz86 - - Starcia Deimos
PostNo to przywaliliscie Misie z grubej rury. Nic tylko gratulowac i czekac az znowu cos takiego poleci. Jak sie na to patrzy to az zal człowieka bierze ze nie miał jak w tym wziac udziału Bo konta juz ni ma hehe Przetapiajcie i z fartem!!!!
-
nscr [Pac-Man] & dziadzia komornik [Pac-Man] & EncePence [Pac-Man] vs. krzychu [tak] 44918.09%
Looz86 - - Starcia Deimos
PostNo Prosze kawał Stejka NSCR widze flotki to ty naspawałeś Graty chłopaki i cisnąć mi tam dalej!!! Z fartem!!!!
-
Cytat od Zla Kobieta: „Wchodze pacze mam nadzieje ze to Draco dostał po łbie a tu znowu takie rozczarowanie Mam nadzieje ze sie opamiętasz i wtopisz albo zostawisz coś dla innych Noo ale w sumie graty lamo obrony i dzięki za niechciane pozdrówki ” Tez myslałem ze go oklepali xD A tu obrona jak los banditos senioritos Przetapiaj chamie
-
Hehe No prosze kto to lata xD Graty Draco i reszta bandy, oby tak dalej Przetapiajcie !!! i z fartem !!!