Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 161.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
no ladnie zmontowales akcje wiec nie moglo sie nie udac, tak trzymaj i wracaj do formy jak dawniej :d mialy byc 2 st kazdego dnia a nie obroncy banana o smaku truskawek i szo
-
dzieki za zapro dlugi i stresujacy lot, juz myslelismy ze bunkier ucieknie ale chyba nie mial tyle paliwa, na chwile to moja cala flota byla i poszla w piach buu graty kamyk teraz pora na jakis bunkier 400kk
-
Cytat od AlejkumSalam: „Cytat od MasTasZ: „Cytat od Perez_Uni_38: „Caluski Dla mastasz'a widze ze podobalo sie bedzie wiecej. ” Hehe jak się obudzisz to możesz zmienić zdanie W każdym razie gratki starcia Panowie ” Chyba nie będzie jednak ” Hehe sam nie wiem co bedzie Mastasz widzial ze nie bylo tam gsow i polowy lmow bo te grzecznie poszly na fsa... Nie wiem co sie stalo ale obudzilem sie o 5 i zobaczylem strone wysylania flot i juz wiedzialem ze to game over. czy bede gral dalej to napisze pod…
-
Nie wiem jak to zaczac ani dlaczego mi przypadlo pisac te glupoty ale ktos musi. Sebix z lornetka 4x20 schowany w koronie Jezusa ze swiebodzina wypatrzyl ta flotę, mimo zaklocen z anteny internetowej. Chwilowea obserwacja albo i jej brak i wylecielismy w intergalaktyczny godzinny lot, mimo jednej dzienwj akty byc moze zwykly skan. Niestety nie udalo sie zebrac calego LSD na lot ale szybko znalazla sie pzzyjazna dusza ktora zdecydowala sie leciec z nami w nieznane. Ktos to jeszcze czyta ? nie wa…
-
pijesz to lec ale niech sojusz cie obudzi w czas telefonow nie macie czy jak gratuluje starcia szkoda zlomu ale tak czasem bywa. goraco pozdrawiam i udanego weekendu
-
Cytat od Ezio: „oj Mordi, chcialoby sie zaspiewac, ale to juz byloooo odpoczywaj latem bo cieplo Ci nie sluzy, widac nie jestes zyciowy przegryw jak ci co siedza przed lapkiem latem ” a ja jestem zyciowym p[rzegrywem ale nie mam lapka buuuuuuuuuu Kamyczku gratki i smigaj dalej bo wszyscy zachlali dzis z okazji twojego swieta xD kisneeeee pstryk i zimne pifko
-
nie wypada nie pogratulowac takiego procentu, a ze bylo na sprzedaz to kazdy wiedzial wiec nie bede wnikal graty zysku i % ale chyba pora zamienic sie stronami co ?
-
nic sie w tym st nie zgadza kamyk masz szlaban na latanie na tydzien Gohard ty lamusie w zyciu gsa nie widzial a kule niszczy! smutek i zal po moich gsach z xantusa zostaje. Clemens pozdro fajny chlop ! tylko juz mnie wiecej nie skanuj ;p Graty i do nnasteponego testie ale ty smieszek