Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 84.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Pytanie dotyczy: board.pl.ogame.gameforge.com/i…87-a-czego-nie-od-a-do-z/ Czy naprawde jest tak, że: Wysyłam flotę z planety A na planetę B (na stacjonuj) i w czasie lotu kilkam "Zawroć flotę" i nie będzie jej widac na falandze na planecie B jak i A? Czy też jest błąd i na A będzie ją widać jako flotę zawrocona?
-
Relokacja planety
Postok. Sytuacja teoretyczna. Źródło: board.pl.ogame.gameforge.com/i…-FAQ-Planety-Kolonizacja/ Mam Astrofizykę na poziomie 3. Tzn. mogę mieć 2 planety na pozycjach 4-12. Czy relokując planetę z pozycji 4 mogę ją umieścić na 13,14 lub 15? (mając astrofizykę na 3)?
-
Relokacja planety
PostMam planete na pozycji np. 4. Przenoszę na 14 lub 15. Czy temperatura planety ulegnie zmienie? tzn. będę produkował więcej deuteru?
-
przekazanie konta
PostDostałem od kolegi kod do konta. Jak teraz wejsc na konto? Pozdrawiam
-
Dnia 29-03-2019 23:58:30 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Profesore [NOOB] ________________________________________________ Krążownik 29 _________________________________________ Obrońca zona_rolnika [TEREFERE] ________________________________________________ Mały transporter 8 Duży transporter 4 Lekki myśliwiec 20 Ciężki myśliwiec 9 Recykler 4 Sonda szpiegowska 4 Satelita słoneczny 2 Wyrzutnia rakiet 5 Lekkie działo laserowe 34 Ciężkie działo laserowe 3 _________________________…
-
Dnia 28-03-2019 10:15:45 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Profesore [NOOB] ________________________________________________ Krążownik 28 _________________________________________ Obrońca President Galileo [Red Moon] ________________________________________________ Mały transporter 17 Lekki myśliwiec 7 Ciężki myśliwiec 15 Recykler 4 Sonda szpiegowska 2 Satelita słoneczny 8 Wyrzutnia rakiet 19 Lekkie działo laserowe 14 _________________________________________ Po bitwie... Agresor …