Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 84.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Nie śpimy! Farmimy! Pozdro dla wszystkich na discordzie Janice! Dnia 14-08-2019 05:59:40 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Profesore ________________________________________________ Krążownik 10 _________________________________________ Obrońca Born2Die [LHiP] ________________________________________________ Mały transporter 11 Lekki myśliwiec 6 Ciężki myśliwiec 2 Statek kolonizacyjny 1 Sonda szpiegowska 12 Wyrzutnia rakiet 20 Lekkie działo laserowe 3 ______________________________…
-
Discord Uniwersum Janice
Profesore - - DiD Janice
PostPolecam. Sporo ludzi. Luzna atmosfera. 0 cenzury.
-
Kupony
Post@Art Tydzień minął. Czy coś wiadomo?
-
Wiesz jak dla mnie to nikt tu nie placze. Antymateria byla praktycznie zawsze czescia gry. Jednakze ludzie grajacy od poczatkow ogame tesknia za rozgrywka bez kupna surowcow. Bo tu nie chodzi nawet o mikroplatnosci tylko o opcje kupowania surowcow. Wiadomo ze kazdy chce zarobic (w tym GF)... no i zarobi jak zawsze
-
Nie gralbym na 1x. Nuda total. Poza tym przy 1x boost antymateria na start ma taki impakt ze gra staje sie bezsensowna. Zagralbym na 1x tylko pod jednym warunkiem - bez opcji kupowania surowcow na start za antymaterie. Aczkolwiek zeby nie bylo ze nigdy z anty nie gram :p gram... specjalnie na nowe uni dodatkowe zlecenie 3 nocki robilem zeby 2k pln wlecialo poza budzet domowy (zona nie musi wiedziec xD) zeby anty sie zgadzalo lol hahaha
-
Kupony
Postmoze jednak ktos z teamu sie wypowie? Dlaczego nie ma juz kuponow GF w dystrybucji? Czemu nikt nie aktualizuje wogole zakladki zrealizuj kupon (ostatnie 2 linki nie maja mozliwosci wogole sprzedazy czego-kolwiek)?
-
Kupony
PostNo tak tylko chyba jestem slepy bo na zadnym z wymienionych nie ma dostepnego nawet ulamka kuponu. Wiadomo co sie stalo? Czemu juz nie ma kuponow w dystrybucji?
-
Kupony
PostCzy istnieje jeszcze legalne zrodlo kupna kuponow na antymaterie?
-
ja mam fluent. Postaram sie wrzucic przetlumaczona calosc jak dzieci pojda spac.