Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 185.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od tomeo222: „Myślę, że bardziej jednak chodzi o anty i regulamin. GF nie chce, żeby ktoś kto parę lat temu kupił anty i nagle sobie przypomniał o ogame miał pretensję o to, że usunięto mu konto, mimo że zapewniano iż przy zakupionej anty jest to niemożliwe. Przy takich pretensjach zaraz mogło by się zacząć straszenie sądem, żądanie zwrotu kasy...a tego żadna firma nie chce, pomijam już kwestie PR, którego GF przez ostatnie działania i tak nie ma najlepszego, wystarczy poczytać fora z inny…
-
Cytat od cichah2o: „M43 K 35 D 36 R magazyny 12 10 10 roboty 10 stocznia lab po 12 silos 5 nanity 6 razem -> 181, a cały czas się rozwijam więc kopalnie i magazyny pójdą w górę, może będę potrzebował elektrowni, a nawet jak nie to już teraz nie ma takich planet na skarnych zimny, na 3 jedynie jeszcze miałbym miejsce ale na niedługo... ja mam 100 kk w eko, top 1 ma 1kkk. Celuje w górę a nie w dół.. ” Stocznia nie potrzebna tak wysoko Nie wszędzie musisz GSy budować. Lab - nie potrzeba ich aż tyle…
-
Cytat od cichah2o: „ Taką tabelkę znalazłem tu na forum. To teraz zbuduję tam stocznię, roboty, nanity, silos, kopalnie i magazyny, elektrownie i już brakuje mi pól.. Powiesz, że jest teraformer, ale zakładając planetę w pozycji środkowej zyskuję ponad 60 pól. Przez ten osad została mi odebrana mozliwośc kolonizacji. Nie mam wyboru. Jestem zmuszony kolonizować skrajne pozycji tracąc na tym. ” Tracisz na tym? mam 2 na skrajnych i zastanawiam czy nie kasować reszty aby odbudować na 15 :p
-
Cytat od bobro: „No tak - miało być 6 dni przymusowego urlopu, zrobił się już siódmy - bez wydobycia - na tamte sześć zgodziłem się świadomie, kolejne już są naciągane nie z mojej winy i bez mojej zgody Oddajcie mi to teraz - poproszę po jednym poziomie do każdej kopalni na każdej planecie ” Jakie 6 dni przymusowego urlopu? Nie mogłeś przejść już 1 dnia?
-
Puk puk nowa EUROPO
Puck - - DiD Europa
PostCytat od Rzeźnik drzew: „Jestem pod wrażeniem ilości kont. To chyba niezły wynik jak na ostatnie czasy. ” Z czego 50% kont przechodzi w nieaktywne po miesiącu. Po roku zostaje aktywnych mniej jak 4%. Potem dołączą was do jakiegoś starszego uni przy UF XDcomment_MOViA3NYKzF7ogLxAxOtNNTvx35DtMwt.jpg
-
Cytat od ciap: „Art pisał że ankiety dopiero po fuzji a ona jeszcze trwa. ” Po fuzji miała być ankieta o bash, ale o eko mowy nie było Osobiście jestem za minimum x7, ale nie pogardzę ugame lowym spidem może x9 x7 to wzrost wydobycia o ~17%, niby mało ale w skali tygodnia to u mnie ~170kk surowca w sumie :p Ps. Wiadomość zawiera zabronione słowa: ugame.lowym .... na boga, czemu?! :o