Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 167.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
leczo [Pac-Man] & Pazuza [Psychoza] & nscr [Pac-Man] & sloyek [Psychoza] vs. pumba [MoF] 69699.42% + 21000RMP - TOP 1 ACS
nscr - - Starcia Deimos
PostCytat od DarthMario.: „Cytat od sunrise1: „Cytat od DarthMario.: „"ten moment kiedy uświadamiasz sobie że i najwiekszy bunkier nic nie da a ty byłeś bynajmniej nie poważny" mógłbyś się tym przechwalać gdybyście nie ściągali tych plazm a tak to nie robi to żadnego wrażenia, bynajmniej na mnie. ” Nie wiem o co Ci chodzi? Widać nie zdajesz sobie sprawy ile się trzeba naklikać w rakietowaniu żeby tyle plazm wyczyścić. Poza tym plazmy znacznie niszczą flotę agresora, więc jest naturalne żeby ogranicz…
-
leczo [Pac-Man] & Pazuza [Psychoza] & nscr [Pac-Man] & sloyek [Psychoza] vs. pumba [MoF] 69699.42% + 21000RMP - TOP 1 ACS
nscr - - Starcia Deimos
PostDobry MOFinek Pumba był celem od lekko 5-6 miesięcy MIeliśmy ze Slojkiem różne powody, ten oczywiście standardowo - zysk co zrozumiałe, ja - zaorać bunkier i GSy bezczelnie na nim gromadzone pod moim nosem i nie wyjść na minus Jak widać, było to spore przedsięwzięcie dlatego nie mogliśmy się ze Slojem dograć, w tym czasie Pumba rósł nam we bunkrze. Parę tygodni temu po pierwszych przeliczeniach ustaliliśmy co trzeba dobudować aby to miało sens (czyt. zysk) w zeszłym tygodniu Sloj coś tam bąknął…
-
ostatnie kapitana pchnięcie Dziada dziadu_1.png Dnia 29-09-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor dziadzia komornik [Pac-Man] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 3.418 _________________________________________ Obrońca Kapitan Planeta ________________________________________________ Mały transporter 2.962 Duży transporter 6.310 Okręt wojenny 4.843 Recykler 1.230 Niszczyciel 3.315 Gwiazda Śmierci 3 Pancernik 4.196 Wyrzutnia rakiet 594.943 Lekkie …
-
Dziadu czasami urywa sie z sanatorium na szluga za garaze gdzie klika GSy dziadu_1.png Dnia 24-09-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor dziadzia komornik [Pac-Man] ________________________________________________ Mały transporter 50.000 Pancernik 45.000 _________________________________________ Obrońca kafarski ________________________________________________ Duży transporter 39.868 Recykler 2 Wyrzutnia rakiet 413 Lekkie działo laserowe 378 Ciężkie działo laserowe 60 Dzia…
-
właściwe wbicie Dziada dziadu_1.png Dnia 28-09-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor dziadzia komornik [Pac-Man] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 3.400 _________________________________________ Obrońca Kapitan Planeta ________________________________________________ Sonda szpiegowska 86 Bombowiec 6.475 Satelita słoneczny 1.119 Gwiazda Śmierci 6 Wyrzutnia rakiet 1.181.314 Lekkie działo laserowe 161.308 Ciężkie działo laserowe 30.606 Działo G…
-
Wstępne wbicie Dziada, takie o dziadu_1.png Dnia 28-09-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor dziadzia komornik [Pac-Man] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 1.402 _________________________________________ Obrońca Kapitan Planeta ________________________________________________ Mały transporter 75 Okręt wojenny 5.023 Satelita słoneczny 950 Niszczyciel 2.000 Wyrzutnia rakiet 849.660 Lekkie działo laserowe 125.905 Ciężkie działo laserowe 31.102 D…
-
Jedna puszówka troszkę przystopowana zlom na minus, akcja w plecy youtube.com/watch?v=VVQ-QtET66E Dnia 04-09-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor nscr [Pac-Man] ________________________________________________ Krążownik 50.000 _________________________________________ Obrońca Iza [S_C] ________________________________________________ Mały transporter 20.571 Duży transporter 52.306 Lekki myśliwiec 528 Ciężki myśliwiec 110 Krążownik 100 Statek kolonizacyjny 8 Recykler 324 …
-
i tu tez dziadu Dnia 04-08-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor dziadzia komornik [Pac-Man] dziad.jpgpicture upload ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 1.504 _________________________________________ Obrońca cm40 ________________________________________________ Lekki myśliwiec 2.454 Ciężki myśliwiec 2.842 Krążownik 343 Okręt wojenny 3.128 Sonda szpiegowska 100 Bombowiec 503 Niszczyciel 1.001 Pancernik 1.091 Wyrzutnia rakiet 18.649 Lekkie dzia…
-
i jeszcze raz dziadu On 04-08-2017 --:--:--, the following fleets met in battle: Attacker dziadzia komornik [Pac-Man] dziad.jpgpicture upload ________________________________________________ Deathstar 1.502 _________________________________________ Defender cm40 ________________________________________________ Large Cargo 100 Light Fighter 95 Heavy Fighter 194 Cruiser 176 Battleship 4.102 Recycler 135 Espionage Probe 23 Bomber 655 Solar Satellite 2 Destroyer 1.338 Battlecruiser 635 Rocket Launc…
-
uprzejmie wrzucam bo dziadu stary ledwo chodzi.... zwlaszcza tera po urlopie xD Dnia 02-08-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor dziadzia komornik [Pac-Man] ________________________________________________ Niszczyciel 4.074 Pancernik 70.041 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca kawa123 [MoF] ________________________________________________ Mały transporter 2.547 Duży transporter 1.720 Lekki myśliwiec 4.921 Krążownik 1.648 Okręt wojenny 3.48…
-
Pazuza [Psychoza] & Solitary Wolf [Psychoza] vs. Vesemirn [RIP] 12709.89%
nscr - - Starcia Deimos
Postdobra robota Wilq, Pazuza naklepałeś tych qlek a poszkodowanemu - chęci do gry
-
nscr [Pac-Man] vs. Marek [PZT] 14920.39% + farming "głebokiej przestrzeni"
nscr - - Starcia Deimos
PostNa prośbę graczy z PZT przy okazji poprzednich stejkow dziś postaram się opisać w zadowalający sposób owe wydarzenie, bo nie ukrywam było całkiem fajne i ciekawe i nerwowe. Obserwowałem sobie Marka od jakiegoś czasu i zacząłem coraz częsciej przewidywać gdzie mu flo wyląduje, posiadając tyle munów w jednym układzie robił beznadziejne FSy, w dodatku ostatnimi czasy zdarzało mu sie nie odbierać przez godzinkę. Wczoraj zrobił fsa i sobie policzyłęm +/- kiedy powinien mu wrócić. Zgodnie z oczekiwan…
-
Cytat od GralemTu: „Gratki wlotu ładny % i ładny zysk Co do wypowiedzi niektórych graczy hmmm no cóż skoro jakiś czas temu jeden z graczy z sojuszu P-M zostaje Go to nie dziwny się że niektórzy gracze mają lżej I pisze to z pełną odpowiedzialnością i mam w dupie co mi zrobią bo wiem że zaraz będzie reakcja ale znam życie już prawie 40 lat i nikt i nic tego nie zmieni Dziękuję i pozdrawiam MoF i Szydercow z Uriela zwłaszcza nasze kobiety ” kolejne teorie spiskowe. Po co nam GO z PACMAN ? jak gras…
-
Cytat od wujek samo zło: „a jakaś historia tego starcia która zapiera dech czytającym typu. "wyłączyłem urlop żeby dać się spakować koledze z byłego sojuszu" Na pewno lepiej by się czytało taki wątek Pewnie sporo osób mnie znienawidzi za to ale ten stek strasznie śmierdzi według mnie ” nie mnie opisywac ale wierzylem w grigora