Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 167.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
. . 1. KLIKNIJ MNIE 2. Krzychu obsadza a następnie ściąga muna Ence 3. Po tym spektakularnym i widowiskowym sukcesie poinformował krzychu 24.03.2018 15:19:37 hehehehe EncePence 24.03.2018 15:20:05 co jest ? krzychu 24.03.2018 15:20:13 widzisz.. w sumie to miałem kończyć gre, bo chyba dorastam do tego ze durna gra nei moze zajmowac mi tyle czasu 24.03.2018 15:20:28krzychu ..ale na koneic zanim skasuje konto ponękam Cię jeszcze 24.03.2018 15:20:42krzychu to nie był ostatni moon który ci spadł 24.0…
-
nscr [Pac-Man] & EncePence [Pac-Man] & dziadzia komornik [Pac-Man] & krzychu1992-oddam [Pac-Man] & leczo [Pac-Man] vs. Krogulec [PZT] 35584.02%
nscr - - Starcia Deimos
PostCytat od wujek samo zło: „teraz to ja Ciebir nie rozumiem . ” zdaje sobie z tego sprawe przyjacielu. slojek stal na munie sam, to jest kompletnie bez sensu, wiec albo ktos jeszcze lecial i zwalaliscie muna albo wzajemnie sobie gracie na nosie i wychodza jakies bzdury. nie wiem kto mialby leciec po taki sklad Pacman skoro wilku i pazu odpadli, watpie aby udalo sie zebrac taka ekipe, a sporo graczy nie lecialo co sprawdzalismy. a moze wilku i pazu lecieli z daleka ale przestrzelili i nie bylo dexu…
-
nscr [Pac-Man] & EncePence [Pac-Man] & dziadzia komornik [Pac-Man] & krzychu1992-oddam [Pac-Man] & leczo [Pac-Man] vs. Krogulec [PZT] 35584.02%
nscr - - Starcia Deimos
PostCytat od nscr: „Cytat od wujek samo zło: „............... Około 4 nad ranem Sloyek już miał falangę na moonie i widział dokładnie gdzie wraca flota Krogulca bo miał wszystko że tak powiem czarno na białym. Sloyek........wiedział co i jak bo wcześniej widział na falandze powracającą flotę oraz dwie atakujące floty dziadzi i ence........ ” ja jeszcze tylko w kwestii ogarniecia tematu:a wiec piszesz ze slojek ma falange ktora widzi takie floty ? ” Cytat od wujek samo zło: „Miało być wiedział nie wi…
-
nscr - - Starcia Deimos
PostCytat od wujek samo zło: „............... Około 4 nad ranem Sloyek już miał falangę na moonie i widział dokładnie gdzie wraca flota Krogulca bo miał wszystko że tak powiem czarno na białym. Sloyek........wiedział co i jak bo wcześniej widział na falandze powracającą flotę oraz dwie atakujące floty dziadzi i ence........ ” ja jeszcze tylko w kwestii ogarniecia tematu: a wiec piszesz ze slojek ma falange ktora widzi takie floty ?
-
nscr - - Starcia Deimos
PostCytat od wujek samo zło: „Nscr tu nie chodzi o żal czy coś w tym stylu bo każdego kiedyś czeka koniec w ten czy inny sposób. Mnie jedynie śmieszą twoje wypociny które mi pisałeś na pw. Przeprosiłeś za to a ja nie wchodziłem z tobą w dyskusje bo „pijanego nie przegadasz” Nie dogadaliśmy się, ja tez myślałem że będzie to inaczej wyglądać. ” bez sensowne wywlekanie watkow nie zwiazanych z tematem niby atrakcyjnych dla widza. najlepiej sie zesrac i zwalic na kota jezeli brak wam argumentow, albo boi…
-
nscr - - Starcia Deimos
Postoj Skryty Skryty, kochany mój kolego 1. nie jesteś pierwszy który po przegraniu dużej operacji w którą zaangażował wiele czasu i środków/osób pisze że jednak spoko jest bo ktoś chyba traktuje tę grę zbyt poważnie 2. owszem, kiedy angażuje wiele środków i co najważniejsze - czasu osób trzecich to staram sie to załatwić jak najlepiej potrafię aby osiągnąć cel, a w razie porażki mieć pewność że wykorzystałem calą swoją wiedzę, a cel ? zakładałem że zniechęcę Psychoze do obrony jeśli zorganizujemy p…
-
nscr - - Starcia Deimos
Postdzien dobry akcja od soboty, szaman zdjal wszystkie muny i wyszla flotka, krogulec zawrocil, przeliczylismy to i szykowalismy sie na akcje PZT dogadalo sie z Psychoza i doszedl scenariusz ze beda bronic krogulca lub kontrowac lub co tam im do glowy przyjdzie. przyfrunal slojek, wilku i pazu, a sam krogulec zniknal gdzies tam na dalekim planie, w sama akcje po naszej stronie bylo zaangazowanych 11 graczy. NIestety dla mnie do starcia nie doszlo, wbrew rozsadkowi liczylem na te samobojcza bitwe PZ…
-
Dziadu w akcji ! PAC-MAN nie pytałem ale na bank pozdrawia wszystkich youtube.com/watch?v=s_GQbaiNsOs Dnia 16-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor dziadzia komornik [Pac-Man] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 4.390 _________________________________________ Obrońca GUCZI ________________________________________________ Mały transporter 1.000 Duży transporter 6.000 Lekki myśliwiec 10.000 Ciężki myśliwiec 8.000 Krążownik 6.000 Okręt wojenny…
-
parę dni temu zajęty akcja na krzyska wtopiłem u niego 200% bo zapomniałem ze leci, ten ładnie popyskował i zlał się do łózka. flota stała kilku h, udało się przed psychozami co tez go walnęli parę razy. niestety swoje GSy gdzieś mocno schował ale tez je wystrzele w kosmos, poczekam na nie spokojnie. PAC - MAN nie pozdrawiam wasz bóg z wami anahid youtube.com/watch?v=xs004QAYMzk Dnia 17-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor nscr [Pac-Man] ______________________________…
-
to się nazywa bezczelne ale gratulacje ze idzie aby post był zgodny z regulaminem chciałbym również wspomnieć że źródłową rzeką Nilu jest licząca około 420 km długości Kagera, mająca swój początek w miejscu połączenia się rzek Nyawarongu, mającej początek w Rwandzie i Ruvuvu, wypływającej w Burundi. Kagera przecina wyżynne obrzeża Wielkiego Rowu Zachodniego. Płynie na podłożu wulkanicznym i napotykając liczne progi skalne, tworzy wodospady. Po pokonaniu 400 km uchodzi do Jeziora Wiktorii, kilkad…
-
Pierwsza Wojna Deuterowa: [WINTER] Winter is Coming vs [KGH] Kompania Gorniczo Handlowa Zakończona
nscr - - Wojny Libra
Postco ? xD youtube.com/watch?v=0KF2U0aSNxM
-
nscr [Pac-Man] & dziadzia komornik [Pac-Man] & EncePence [Pac-Man] vs. krzychu [tak] 44918.09%
nscr - - Starcia Deimos
PostDzień dobry dziś takie coś Ence zauważył, ja pokombinowałem jak to rozegrać a dziadu dołożył swoje aroganckie gęsi Wracające kolonizuj, wyjątkowo dziwaczny FS w układzie z dwoma munami, na wszelki wypadek zdjęliśmy muna przy planecie, a że akcja pod nosem Sloyka z całą jego flotą i dexem to było sporo gimnastyki żeby maksymalnie zabezpieczyć powroty co kosztowało dodatkowe surowce, właściwie to ochrona przed kontrą Sloyka, czy zabezpieczenie PZ to była główna zabawa, Stek to formalność. Polecamy…
-
Dziadu tez zdążył liznać Silesiusa wciskając się gdzies tam pomiędzy floty wilka PAC-MAN dzaidu.jpg Dnia 04-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor dziadzia komornik [Pac-Man] ________________________________________________ Pancernik 50.000 _________________________________________ Obrońca Silesius [BrooS] ________________________________________________ Duży transporter 3.500 Lekki myśliwiec 11.091 Ciężki myśliwiec 37 Recykler 2.769 Sonda szpiegowska 335 Bombowiec 3 Ni…
-
Cytat od sunrise1: „Cytat od Lojty: „Najpierw chlopaki to sobie doklepcie mt bo wam ladownosci braknie zeby mnie calego zapakowac Od roku mam obiecanego tego złoma wiec chyba najwyzszy czas ? Co do akcji nscr jeszcze raz gratulacje Cisnij tam dziadzie zeby cos gral bo ostatnio spoczywa na laurach ” W sumie to masz rację, doklepie parę mt-ków żeby Cię w całości zapakować A jak w końcu się uda to Ty i Twoje podstawki zrobicie takie oczy ” oj wy głuptaski, po co te przepychanki, to ja was wszystkic…
-
Drogi Krystianie, Golcie ktos walnal jeszcze pomiedzy moimi wjazdami, mozesz i Ty. trzeba tylko polookac kiedy jej laduje towar w zgodzie z regulaminem aby wpis byl bardziej rozbudowany chcialbym napisac ze Gołąbek diamentowy jest bardzo rozpowszechniony w całej Australii. Naturalnym środowiskiem tego ptaka są zakrzewione miejsca w pobliżu rzek lub zbiorników wodnych. W gałęziach drzew oraz gęstych zaroślach Gołąbek diamentowy buduje swoje gniazdo. Pożywienie znajduje na ziemi są to nasiona, mło…
-
dzień dobry puszówka znowu zaparkowana i pozostawiona, zero aktywnosci, pod koniec lotu jakies aktywki moze wlascicie sobie przypomnial ze czas leciec i wlecial minute po mnie ? polecam PAC MAN Fjonka -------------------------------- ------------------------ ------------ nie pozdrawiam wasz bog z wami youtube.com/watch?v=Ypkv0HeUvTc Dnia 14-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor nscr [Pac-Man] ________________________________________________ Mały transporter 80.000 Panc…
-
w dodatku znowu na panu wojnie z takim zyskiem, wiadome to bylo ten pan wojny to musi miec thumbsup.png pecha thumbsup.png , co wilku wroci z urlopu kilka dni i plaskacz od wilka w dodatku tyle sury, koles musi go nienawidziec, bo ja to podziwiam, pamietajac jak wilk wydrylowal go kilka razy na gruba sure ja szukalem goscia tyle czasu i nic. pan wojna aka pan wilka