Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 114.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
MNS [My Nie Spimy] 892,56% vs. NW0 [New World Order] % - 329 % Zakończona
Sledz - - Wojny Dorado
PostDnia 13-09-2018 17:50:48 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pan_Tik_Tak [MNS] ________________________________________________ Pancernik 813 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Obrońca KiedysToBylo [NWO] ________________________________________________ Mały transporter 57 Duży transporter 30 Lekki myśliwiec 65 Ciężki myśliwiec 10 Krążownik 412 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Pan_Tik_Tak [MNS] _________________________________…
-
Sledz - - Wojny Dorado
Postwitam serdecznie pozwole sobie zabrac glos albowiem sprawa dotyczy bezposrednio mnie tworzenie gownoburzy na forum i przybijanie sobie piatek nawzajem miedzy soba jest przezabawne brawo wy nastepnie skoro takie ataki dla was to latanie po satkach to po raz kolejny brawo wy Dnia 10-09-2018 23:51:13 następujące floty spotkały się w walce: Agresor NapewnoNieSledz [MNS] ________________________________________________ Krążownik 483 Okręt wojenny 316 _________________________________________ Obrońca …
-
Sledz - - Wojny Dorado
Postskupcie sie lepiej wszyscy na klepaniu floty i polowaniu a nie pitoleniu bo zasmiecacie piekne swieto jakim jest wojna placzecie ze wojna to przezytek ale mi przypomina stare lata i dodaje smaczku gry ze niby wczesny etap ? kiedys prog wojen ustawiano na 10% i jakos nikt nie plakal skill ? prosze was dzis 3/4 graczy jedzie na anty i nawet nie wie co to lustro a jak kilka osob w "topowych sojach" umie cos wyliczyc to sa ochy i achy porazka w moim mniemaniu przestancie juz farmazonic bo mi sie az …
-
Sledz - - Wojny Dorado
Postkto rano nie wstaje ten przez noc z pletwy dostaje P.S. rozdaje sledzie zanim ty ta cebulke przyniesiesz to chyba bedzie po imprezie ... Dnia 09-09-2018 06:28:00 następujące floty spotkały się w walce: Agresor NapewnoNieSledz [MNS] ________________________________________________ Krążownik 534 Okręt wojenny 396 Pancernik 63 _________________________________________ Obrońca Fishu [NWO] ________________________________________________ Okręt wojenny 288 _________________________________________ Po …
-
Sledz - - Wojny Dorado
Postdawaj powalczymy na tej 7 gali a nie mi tu sledzisz cos do ucha bo sledz jego mac nie chce mi sie tego sluchac idz poszukaj kolegow u siebie w soju a mi tu nie pitol ze brzydko pachnie ci twarz po przyjeciu z pletwy
-
Sledz - - Wojny Dorado
Postrozdaje sledzie widze ze pan nie mial jeszcze tego zaszczyty aby spotkac tak majestatyczna i specyficzna postac jak moja skromna osoba pragne zauwazyc iz pijanego to pan by mnie nie chcial zobaczyc a mimo wszystko to i tak off top wiec sledz ci w twarz
-
Sledz - - Wojny Dorado
Posthaven sledziu ty najpierw sledzisz sie ze nie poinformowalismy nikogo od was ze wojna po 2 postach stwierdzasz ze ok poszlo inofo nie dogadaliscie sie miedzy soba nastepnie dosledzasz sie do pierwszego RW brak logicznego myslenia a zarazem chec dosrania nam wyplywa z ciebie jak ogorek z rolmopsa szkoda mi czasu na gadke z wami zycze udanych lotow i sledz wam twarz EDIT: poczytanie regulaminu tez bylo by mile wskazane dla kilku osob konwersacja z wami nie ma najmniejszego sensu z tego co widze ka…
-
po pierwsze night i hefi to grati po drugie night to co do nuty youtube.com/watch?v=c0e6Wzm6FYs po trzecie to zapomnialem co chcialem powiedziec po czwarte to zycze SzO i ble ble stfu stfu zygam tencza i wogule inne te mile slowa po piate to ponizsza konwersacja odbyla sie jak pan as cos tam mial nick as cos tam a nie moonowka a wygladala ona tak aaa no i po tym jak go sfarmilem - Moonowka 02.09.2018 10:29:22 serio? na saty? masz to samo pfff - NapewnoNieSledz 03.09.2018 14:20:53 Pojedziesz mi r…
-
Hefi [MNS] & Pan_Tik_Tak [MNS] & N0 F34R [MNS] & Vice Echo & Heisenberg [MNS] vs. Cesarz [ZnP] ~ 232.92% zawrocone stacjonuj new top 1 acs !
Sledz - - Starcia Dorado
Postgangbank taki ze cesarzowi bukkake uszami wyszlo Mogl nie farmic nas to moze bysmy nawet nie zwrocili uwagi na niego i spokojnie by sobie latal a tak no coz piekna ilosc owiec na pzecie i wiele wiele innych rw ktorych tutaj nie widac Gratuluje wiec wszystkim za piekna szybka akcje Tym ktorzy dobijali i dofarmiali rownierz Cesarz no coz przyjol z pletwy na wszystkie planetki i to przez kilka dni wiec szo raczej szybkie nie bedzie
-
zona puknij sie sledziem w leb kto jak kto ale alko to akurat woli piwo niz anty ... stara gwardia poprostu co tu dodac moge ... tobie pyjter to co zawsze ST jest ? jest chwala jest ? jest piwo dla sledzia jest ? no i tu juz zaczynaja sie powazne problemy zjem rybe jak pijesz bo gdy pijesz jem ryby dziekuje dowidzenia pozdrawiam graty Szo i ble ble la la sru tu tu tu CH cos tam tak masz racje wybacz ale minie 3 lata zanim zapamietam twoj nick wiciu SzO widac co uni i ty i MNS rezultat ten sam dl…