Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 109.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
SOLO; Fisher i sta111siu i markus [MG42] vs SANDERisBACK [WIP] - 346963,44% Top 1 solo speed x2
Postoj Fisher Fisher przeze mnie straciłeś flotę i do tego ta nieprzespana noc ale tą drogą iść musimy nie może zostać z "tego sojuszu" kamień na kamieniu co oczywiście nie tyczy się indywidualnie każdego gracza
-
ładnie ładnie teraz to się zaraz posypie pełno komentarzy
-
jak widać nic na tym świecie nie jest wieczne uni 50 odeszło, czas budowania gs odszedł i nawet gsy odeszły jak napisał lajt problem logistyczny planowanie wszystkiego przed lotem pewnie kiedyś gdy latałeś jeszcze gsami za czasów Sinu to inne było pilnowanie aktywek pocieszające jest to iż nie padła flota ofensywna a co dała w 39 roku linia Maginota to chyba każdy wie jeśli jest Polakiem tym bardziej
-
AntiGameReborn
Postustawiasz pokaż powyżej lub poniżej hehe jak chcesz oraz w ustawieniach ogame pokazuj zawsze eventy nad treścią lub pod trescią
-
gratulacje obserwacji celów- celu i pięknego rw a dziś już później taki zaspany byłem że wierzyłem w to przez jakieś 1,454 sek "SGO Lwica W związku z dzisiejszym rw na graczu Sander, wszyscy atakujący proszeni są o odesłanie złomu pomniejszonego o własne straty na planetę GO. Mam pewnie podejrzenia, że to rw nie było do końca czyste. Mam pewnie dowody na to, ale nie mogę ich ujawnić ze względu na późniejsze decyzje administracji. Pozdrawiam SGO Lwica " chyba każdy się domyśla kto w soju takie in…
-
opcja ze zmianą sposobu chodzenia na urlop bardzo mi sie podoba jest to jedna z tych cech nad którymi czasem myśle by zmienić ta gre moim zdaniem dobre by było ograniczenie ilości dni kiedy konto się urlopuje np 100 czy 200 dni na rok - to tylko przykład tak samo jak ustawienie speedu oraz liczby aktywacji opcji urlop na rok np 50 razy - i to tak samo byłaby opcja ustawienia uni oczywiście GF zarobiłoby swoje - za anty mozna zwiększyc te ustawienia gra ny sie zmieniła dawała by sporo tym graczom…
-
ktoś sie pytał ile wydałem anty na recki więc odpowiedź zero sander dobrze wie ze miałem flotki po moonach i planetach nie zbierałem tego do kupy od dość dawna bo jakos checi do bardzo aktywnego grania i skanowania nie mam dlatego zostało mi troche floty i reckow - bo ich tez duzo budowałem co prawda dobudowałem troche recy ale to za przyspieszacze ktore codziennie odbieram za surke i taka to tajemnica tych moich recy miałem cos koło 170 k padlo 100 k wiec bilans jasny a co do anty to wydaje je …
-
widzę że ktoś mnie tu jeszcze lubi i nawet agresor za dużo się spinacie już i tak GF dość psuje ta grę i nie mówię o tej nowej wersji 5.7 ale o tym dziwnym łączeniu trwa tak długo że nic nie daje przecież uni draco nadal jest puste oczywiście coś tak userzy znajdują ale kiedyś inaczej to wyglądało konta które są w ścisłej topce się kasują dziś konto intruza który tu grał w WiP a kiedyś był ze mną w sojuszu wcześniej inne konto ja się tu odbuduje ale czy jest sens ? a najlepsze że ta flota powsta…
-
ładnie hehe klikałes długo podgląd na urlopie ja tylko się pytam gdzie leciały recki po tym co niżej widać wiem że nic z tego się nie wyczyta ale nie chodzi o liczby ale o fakt Zbiórka PZ: 15.250 recyklerów ma całkowitą ładowność równą 305.000.000. Na polu zniszczeń znajduje się 10.802.669.500 jednostek metalu i 5.238.872.800 jednostek kryształu. Flota odzyskała 152.500.000 jednostek metalu i 152.500.000 jednostek kryształu. 15.250 recyklerów ma całkowitą ładowność równą 305.000.000. Na polu zni…
-
to iż Niezniszczalny nie chcę się odbudowywać świadczy o czymś tylko o czym o tym że nie wie jak odsyłać surkę na planetę GO czy o ... choć sam widziałem jak Niezniszczalny nie odbierał floty to jednak zejście z urlopu i nie pilnowanie floty - nie w jego stylu choć sam tak kiedyś zrobiłem i to nawet nie raz ( Sander przyleciał)
-
pierwszy tyci za późno zobaczyłem pz mam nadzieję że niezniszczalny kolejny raz się odbuduje bo po co ja się osiedlałem na tej pierwszej gali ale pewnie dzisiejszy złom trochę go przybił a zysk niesamowity co do tych 100 k recy to obróciły one drugi raz
-
oj utyty jakoś normalnie się z Tobą pisze ale jeśli wyskakujesz z takim czymś iż ktoś ma udowodnić iż jest uczciwy hehehe to nie moja bajka to nie mój film entro podoba mi się ponieważ dzięki niemu ożywa to uni w sumie nikt z WiPów jeszcze nie padł i tak samo nikt z tzw koalicji także nie padł Ci co padli to dalekie przedmurze tej "koalicji" ogólnie to prawie nikomu z racji braku czasu czy znudzenia grą nie chce się angażować a tu w ST coś widać coś się dzieje i nawet jeśli wygląda na pierwszy r…
-
AntiGameReborn
Posta kto jeszcze używa ff pozatym co to za wersja 29.01? a zainstalowac antigame mozna choc ja mam wer ff 22.0
-
piękny pz leżał nie doceniłem nie zareagowałem odpowiednio ale podsumowując zysk z tej zabawy i tak mam gorzej że komary jakies mi wlatuja prze okno
-
idziecie na farcie że szok ma racje rufin łezka się zakręciła coś się skończyło? a ja zaczynam nie wierzyć moim reckom ostatnio za wolno latają a jeszcze raz zedytuje jaki byłby zysk z tego starcia przy debrisie 30 % i przy całej zbiórce złomu? a jaki jest zysk przy debrisie 70 % ?