Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 109.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od chemikos: „Albo zdjąć urlop, pewnie sporo surki tam leży i się marnuje. ” Cytat od chemikos: „Cytat od Art: „Co do kasacji zbanowanych będę o to zabiegał. ” Albo zdjąć urlop, pewnie sporo surki tam leży i się marnuje. ” dobry pomysł - można zdjąć ten, te urlopy losowo nastąpiło by ożywienie gry
-
ciap nie porównuj tego łaczenia do innych co były bowiem to jest całkiem inne jeśli nie wiesz dlaczego to nie bede tłumaczyc a to że mi przeniosło to żaden argument ja Ciebie lubię ale warto czasem spojrzeć bardziej ogólnie ktoś tak nie pomyslał i poszło z tego co widze to np na libre przeniosło 2000 kont to tyle co było zapisanych iż jest wolnych lecz na wasacie i draco tych kont które były do przeniesienia było dużo więcej moje pytanie jest takie czy tak jak jest wpisane w grze ze następne prz…
-
Statek Expedycyjny
Postw sumie może to i dobrze gdyby te "wynalazki" niemcy podchwycili bo szybciej by ludzie przestawali grać
-
wystarczyłoby zrobić z tych pożal kilkudziesięciu uni kilkanaście i to tylko dlatego że nowe otwiera się co ok 40-50 dni a następnie robić fuzje już gdy uni osiągną wiek przykładowo jednego roku - to oczywiście potrzebne zmiany na dzień dzisiejszy a ostatnie zmiany tyczące się zmiany szybkości uni to tylko pokazanie iż ogame zamiera a same te w dłuższym okresie czasu tylko to pogłębią
-
mam takie same objawy od kilku miesięcy nie znam się na internecie ale dla mnie to wygląda jakby produkt GF był juz gorszej jakości jak dawniej być może to AGO ma jakiś wpływ na to ładowanie się strony ogame a dlaczego sądzę iż produkt GF jest gorszej jakości bowiem to samo wystąpiło na forum ogame ale kilka lat wcześniej
-
Nowy system Ataków
Post@Fixmor robisz takie błędy ortograficzne że jak to się mówi normalnym ludziom nie przyszło by to głowy zrobić w tym miejscu błąd a co do propozycji to kolejna z typu nie umiem grać ale wiem co ulepszyć także w sumie dobrze że GF te propozycje olewa