Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 109.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
ja nie inwestuję tak bardzo pieniędzy na ogame więc nie przenoszę planet - choć mam konta które mają sporo darmowych przenosin - ja kolonizują się najczęściej na pozycji 11 i tam szybko licząc opłacalne jest budowanie fuzyjnej a że ostatnio to gram już prawie tylko eko więc wiem jak to jest z budową bunkrów które buduje tylko dla osłony surowców bowiem nie trzymam żadnych dtków na planetach a te nowe statki zastąpią tylko obecne satki które powoli będą znikać z moich ekowych kont
-
Bany
sta111siu - - DiD Quantum
Postaleś poinformowany Starrk a wiesz może czy jest coś takiego jak likwidacja po czasie przewinień na koncie - po kilku latach - takie kasowanie złej historii ...
-
Cytat od wampek: „Cytat od Elkanen: „Posty znowu szybciej kasowane niz napisane. Zatem pytanie ogolne, W TEMACIE. Myslicie, ze nadchodzace zmiany wplyna na gre pozytywnie czy negatywnie? ” Raczej pozytywnie... większe eko to więcej surowców, więcej surowców to możliwość postawienia szybciej kolejnego budynku. Zawsze fajniej się logować z myślą, że można zrobić na koncie coś więcej niż tylko przeprowadzić kolejną zsyłkę surowców, lub przefarmić te same planety ” większe eko to trwały zwrot w stro…
-
Jeden statek na 10%
Poststosunki międzyludzkie reguluje kultura i wychowanie a nie prawo owszem są czasem takie sprawy gdzie musi wejść prawo ale większość przypadków to kwestia kultury i tych przypadków prawo nie da rady dobrze uregulować i tak w życiu i tak samo w ogame
-
Niemcy robią to i jest ich ordnung - taki sam jaki robili gdy chcieli zdobywać świat - pokazowo owszem ale logistyka padaka i ludzie musieli to łatać
-
ech te dzisiejsze szkoły wiem że nie ma takiego przedmiotu jak logika ale kiedyś to ludzie myśleli dziś już tylko korzystają a to nie to samo
-
to nie był tylko lag to był błąd gry a że spowodowany lagiem to inna sprawa - ja to bym był za tym by ta bitwa się rozegrała ale przy tych flotach które realnie tam stały a że tego nie będzie to wiem
-
ogame sie kończy sta111siu się pushuje a starcia same się kompletują ja tylko mam nadzieję iż jeśli to prawda że to był błąd - kolejny błąd gry to konsekwencje tego starcia zostaną skasowane