Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 194.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cześć. A miałem dzisiaj nie latać..... Dnia 31-03-2019 12:52:12 następujące floty spotkały się w walce: Agresor gremlinek [SPZ] ________________________________________________ Niszczyciel 12.000 _________________________________________ Obrońca toper8 [N C] ________________________________________________ Recykler 1 Gwiazda Śmierci 37 _________________________________________ Po bitwie... Agresor gremlinek [SPZ] ________________________________________________ Niszczyciel 11.803 ( -197 ) ______…
-
Cześć. Do Pań dołącza Pan. Skład floty taki a nie inny z powodu braku dex Dnia 28-03-2019 17:06:56 następujące floty spotkały się w walce: Agresor gremlinek [SPZ] ________________________________________________ Pancernik 40.000 _________________________________________ Obrońca Wojtek93ST [HUSARZY] ________________________________________________ Recykler 118 Gwiazda Śmierci 50 Pancernik 176 _________________________________________ Po bitwie... Agresor gremlinek [SPZ] __________________________…
-
cześć dzisiaj Panie nie mają swojego dnia... Dnia 28-03-2019 15:36:09 następujące floty spotkały się w walce: Agresor gremlinek [SPZ] ________________________________________________ Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca vanessa [PIR] ________________________________________________ Mały transporter 5.433 Duży transporter 11.254 Lekki myśliwiec 12.640 Ciężki myśliwiec 152 Krążownik 42 Okręt wojenny 7 Recykler 119 Sonda szpiegowska 1 Niszczyciel 5 Pancernik 76 Wyrzutn…
-
Cześć. Historia: Skan loot boom. Kamili szybkiej odbudowy. Dnia 28-03-2019 03:20:54 następujące floty spotkały się w walce: Agresor gremlinek [SPZ] ________________________________________________ Pancernik 76.944 _________________________________________ Obrońca Kamisia [NWOR] ________________________________________________ Mały transporter 56.075 Duży transporter 82.703 Lekki myśliwiec 43.200 Ciężki myśliwiec 17.009 Krążownik 6.187 Okręt wojenny 695 Statek kolonizacyjny 2 Recykler 58.648 Sond…
-
no ciekawe te jego wyliczenia fs nie do złapania a tu rano lapma się swieci, dobrze ze kalkulator Ci się zepsuł na mnie ostatnio:D nie bede gratulował bo sam jestem na celowniku, i przez myśl się przewija przetop floty póki jeszcze cos jest. Bobr nie łam się zdaża się. Mat jeszcze sam się nadzieje jak to bywa przy flotowcach.
-
gsy się naprawiają w doku
-
ładnie przytuliłeś gratki:D matt gz z mamtmy ostatnio u mnie też się nie popisał miał niby dać 2sek na ucieczke atu zonk hehehe
-
Co tu pisać. somsiad zaa miedzy się raczej nie pilnował choć denerwował aktywkami co 45m do 1.2h przez co chyba dwa loty nawet dość szybkie nie dały efektu, chodź tej nocy chyba zgasł Pozdro dla znajomych i chcących byc pozdrowionymi oraz dla dostawców paliwka dzięki Pany a teraz do sedna. (słane z fona jak zwykle bo się kompa nie chciało odpalać i straty są jakie są chodź wyszło fajnie) Dnia 26-02-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor gremlinek [SPZ] ____________________…
-
Takie tam, chcieli to wstawiam, straty może i duże nie wiem z fona słałem bez liczenia co miałem to poleciało i zabrakło na dofarmy hehe. Pozdro dla Lotusa za cynk, i dla tych co chcą być pozdrowieni. Dnia 14-02-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor gremlinek [SPZ] ________________________________________________ Duży transporter 1 Krążownik 36.425 Okręt wojenny 853 Pancernik 75.096 Sonda szpiegowska 2.000 _________________________________________ Obrońca BIRKUT __________________…
-
Jeszcze raz graty, Szo Rip bo troche złomu zwinąłeś więc na waciki jak znalazł. Co do Latte to się nie znamy, ale jest w sojuszu z ludźmi, z którymi miło wspominam czas gry na Betelu więc dlaczego nie. Tak więc dzięki i do następnego. Pozdro dla graczy z byłego Betele przy okazji
-
Graki poleciały tutaj też lecą. Przetapaijcie i złomujcie. Wiedziałem że coś się szykuje bo już Matt czy Mirek próbował swoich sił w nocnych lotach ale niesety po logu zaraz zawrócił. Szczerze to po ostatniej rozmowie z Ojcem tylko się przekonałem do tego ze to nastąpi szybciej. Z racji dużej ilości pracy ostatnio tylko podglad a i zmęczenie się mocno dało we znaki, żeby usnąć na wysyłaniu surki z planet na moony... no tak usnałem na przed ostatniej planecie po czym miały iść fsy no i poszło ...…
-
Siema. Ja również z Betela. PZ z floty myśle min 50%, po dołączeniu do uni gdzie byle jaki lot wiąże się z kosztami (stratami),nie mówiąc już o locie w bunkier gdzie tu całe uni zabunkrowane tak że głowa boli od samego patrzenia na skany nie opłaca się wlatywać. Co do PZ z obrony to chętnie jestem za wprowadzeniem, ale tego raczej nie zrobią, bo tu więcej bunkrów niż flot stąd to uni umarło szybciej niż betel bo loty stały się nieopłacalne a bunkrownicy nawet dobrego eko nie wyciągneli bo zajeli…
-
Rekordy Betelgezy
PostBUDYNKI: - Magazyn Metalu: 18 - Magazyn Kryształu: 18 - Magazyn Deuteru: 18 - nanity 2x7 - Terraformer: 11 BADANIA: - Astrofizyka: 25 - Technologia Komputerowa:22 - Napęd Impulsowy: 16 - Napęd Nadprzestrzeny: 16 zaraz bedzie 17, a już jest 18 :D - Technologia Plazmowa: 20 - Rozwój Grawitinów: 2 STATKI: - Krążownik: 202.336 - Pancernik: 140.001 - Gwiazda Śmierci: 315 - Recykler:113.406 - Sonda Szpiegowska: 14.509 - Lekki Myśliwiec: 1.033.478 - Duży Transporter: 107.555 NAJWIĘCEJ ZGROMADZONYCH SUR…
-
Rekordy Betelgezy
Postnom i chyba to będę jednak ja hihi, jeszcze trochebrakuje, byle zdążyć przed fuzją bo inaczej surka w eko albo we flote trzeba będzie ulokować