Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 41-60 z 194.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• No nieeee mój cel ehhh zawsze się spóźnię. Graty

• Witajcie! Sądząc po dofarmach, to ewidentnie ktoś również leciał na obrońce. Jednak ja byłem szybszy Dnia 19-09-2019 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor Marsic [FenikS] ________________________________________________ Pancernik 50.000 _________________________________________ Obrońca Kalli [S P] ________________________________________________ Mały transporter 11.526 Duży transporter 14.165 Lekki myśliwiec 207 Ciężki myśliwiec 6 Krążownik 2.114 Okręt wojenny 857 Statek kolo…

• Witajcie!!! Przedstawiamy TOP 1 ACS uni Taurus. Cytat: „Historia od Latte: Ostatnio nie miałem ciśnienia na granie i na jakieś specjalne złomy, liczenia itd. Doskonale to widać po ostatnim st LaMki, gdzie dostałem złoma na własną prośbę. Dodało mi to chęci do działania i jeszcze w niedzielę wykonałem telefon do Gremlina (uparci jesteście z tym nickiem - dopiska od Marsic'a): Latte: składamy LaMkę!!!??? Marsic: ok ale trafić będzie ciężko Latte: to szykuj ludzi - do tygodnia ma paść. Plan był st…

• no... I mnie zmotywowaleś do gry. Graty

• Graty Latte jak widać są jeszcze fajne cele na uni Ktoś mi ostatnio napisał i tutaj cytat "widzisz - inni to muszą się pushować, bany dostawć za te pushe.... a po co?" Obrońcy odbudowy. Dobrze się pilnował - to musiała być jakaś gruba imprezka.

• Cytat od ciap: „Cytat od Robin Gandetzky: „Chciałbym więc stworzyć serwer międzynarodowy poprzez promowanie następnego uniwersum .org w każdej społeczności OGame. ” Jak widzę takie tematy w różnych grach to zawsze mnie zastanawia dlaczego prawie tam. Jak rozwiążesz problem językowy? Będzie dozwolony każdy? ” jezykiem bedzie siła floty xD

• no to prawda mi odebrał cel. Tak czy siak wykreślony Graty bryku. Kapitanowi odbudowy

• Cytat od ciap: „Cytat od Gremlinek.: „O ile te latające po pz pewnie będą, o tyle te, które będą kopać surowce chyba nie? Jeśli będą, to Boże chroń od bunkrów, bo nowych powstanie pierdyliard. ” Wszystko zależy ile maksymalnie będzie można uzyskać % eko.Bo jeżeli będzie to tylko 10% to nie trzeba będzie ich tak dużo żeby budować mega bunkier. ” racja. Rozumiem, że gdzieś już było napisane, że niezależnie od wybranej frakcji, statki mogą być niszczone. Teoretyzując dalej - wykupuje sobie statki d…

• ciekawy jestem jednej rzeczy... Czy te statki będą do zezłomowania ? O ile te latające po pz pewnie będą, o tyle te, które będą kopać surowce chyba nie? Jeśli będą, to Boże chroń od bunkrów, bo nowych powstanie pierdyliard.

• HISTORIA cz1.: gdy zaczynałem grać w marcu na Taurusie założyłem sobie, że na koncie obrońcy zrobię top 1 - na tamten czas konto Ripa, konto w NC, no cel się zdawał zacny. Wszystko się skomplikowało podczas remisu w bitwie top 1 acs. Szybka odbudowa, kilka złomów, które pomogły w przyśpieszeniu budowy floty. Po odbudowie znowu miałem wszystko ogarnięte... i nagle Rip sprzedaje konta Thanosowi. I obserwacje od nowa. TROCHĘ TEORII SPISKOWYCH - sami ocenicie czy to wybujała wyobraźnia, czy może co…

• [ciach] Finalnie ja zebrałem a ty nie. Moderator Neferet:Offtop

• i tak bym to opóźnił... może nie do 5 sec. ale do 4. Ja też miałem synchro recki. Nie moja wina, że tak zadziałał serwer. Finalne podejście było takie, że każdy może to zebrać byle nie ty. I misiu kolorowy złom leżał dłużej czytaj opis i nie marnuj naszego czasu.

• HISTORIA: Mało skomplikowane przygotowanie się pod akcje. Ściągnięcie moona i obserwacja falangi. Proste. Problemem było jak widać poniżej, zebranie złomu. Miałem podejrzenie że około 56k recków do podpierdzielenia złomu wysłał Mateuszek (ten od posta o spamie i multi). Jendnak to też nie był problem, żeby ewentualne recki zgubić. Niestety chcąc opóźniać wlot po 1 sec. kilkukrotnie, serwer postanowił, że już przy pierwszym opóźnieniu zamuli i opóźni mi o 5 sec. Recki potencjalnych sępów pewnie …

• Cytat od Matek85: „Ładnie Wam to wyszło, nie ma to tamto gratki Sojusznikowi odbudowy i dalszej chęci gry! Agresorów zapraszam następnym razem do siebie na "kawkę" - no o ile zachce mi się znowu klikać bo jak na razie na urlopie przyjemnie ” Niegodziwcem byłbym - gdybym odmówił takiemu graczowi. HISTORIA: Motyw: Matta chciałem zezłomować już dawno, dawno temu. Jest to w mojej opinii jedną z 3 osób po stronie NC, która wie jak w tą grę się gra - niezależnie od dzisiejszego starcia. Nie ujmuję in…

• a tak dobiliśmy Matt'a. Dnia 25-07-2019 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor gremlinek [SPZ] ________________________________________________ Niszczyciel 5.000 Mały transporter 1 _________________________________________ Obrońca Matt GZ [N C] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 45 Wyrzutnia rakiet 5 _________________________________________ Po bitwie... Agresor gremlinek [SPZ] ________________________________________________ Niszczyciel 4.544 ( -…

• Flota wróciła a gracza brak. Jak brak gracza, to i brak floty. Dnia 23-07-2019 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor gremlinek [SPZ] ________________________________________________ Krążownik 25.000 _________________________________________ Obrońca strusiek ________________________________________________ Duży transporter 16.036 Lekki myśliwiec 210 Recykler 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor gremlinek [SPZ] _______________________________________…

• Cytat od Hermes: „Dagmara, wybacz że mówię w Twoim imieniu, ale pozwolę sobie sprecyzować Twoją myśl po swojemu. Nam się może tylko wydawać, że utrzymanie serwerów i obsługi gry może być nieintratne, ale OGame jest dla GF tym, czym model T dla Forda, albo Garbus mk1 dla Volkswagena. Nikt nie zezłomuje realnie istniejących jeszcze egzemplarzy tylko dlatego, że wycofano je z produkcji. Albo taka żarówka (od której wzięło się pojęcie spisku żarówkowego), która świeci sto lat z okładem. Nikt jej nie…

• Kajtek dobrze że znalazl sie ktoś kto może chociaż raz opóźnić. nie zysk sie tu liczy.

• Dzięki Panowie. Złom u obrońcy. Życzę odbudowy. Jeśli to Ty Zwierzu - to obyś wrócił szybko. Jeśli to nie Zwierzak(również życzę odbudowy), to razem z kontem nowy graczu "odziedziczyłeś normalność" - a ostatnio ciężko o to. I to się chwali i ceni.

• Brawo Cytryn Gary to już 2 raz w ciągu ostatnich kilkunastu dni... o co kaman?