Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 61-80 z 81.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Zawrócone "stacjonuj". Chociaż raz byłem szybszy niż wiatr Chociaż wiatr ma inny nick na tym uni, no nie...? Trochę się spóźniłem za to, żeby pożegnać się z naszym TheTime'em więc zrobię to na forum bo mówiłeś, że będziesz tu zaglądał Po co wygodnie na disco pisać nara jak można na forum? Także niech Ci szybko rosną te dzieciaki Obrońca trochę kombinował żeby mnie zmylić, że nie trafiłem z wyliczeniami itd. (niektórzy wiedzą ). Ostatecznie trochę sobie popisaliśmy podczas lotu, a już rano po wsz…

• No i bardzo ładnie, trzeba też coś polatać Wy motywatory Koleżko Bartek -wrzuć swoje jakieś w końcu, bo też czekamy Spory zysk, będzie na co wydawać

• Szybszy niż wiatr, zdążąyłem tylko pomyśleć że mogę tu poleciec ;D Graty Milej niedzieli i Tobie xD

• Duże to to Duża też flotka Ci urosła, drożdże dosypałeś, cukier i odstawiłeś w ciepłe miejsce tak? Chyba też spróbuje xD Graty. Dobry zysk

• Cytat od DarthBartek: „Gratulacje dla Venomka, szkoda że temat przeczyszczony bo zapewne jakieś fajne gadki szmatki były ale cóż Przetapiajcie sobie chłopaki na flotę bojową i do zobaczenia gdzieś tam w galaktyce! ” Haha no właśnie szkoda, że temat wyczyszczony bo też bym poczytał Graty ataku z zarobkiem Topić...

• O proszę, koleżka-sojusznik Strzelec się nie pochwalił Szukać samemu trzeba po forum Graty dla obydwu obronców. Obrońcy SZ.O. Coś tam zebrane to zawsze na farmienie będzie. Nikt nie lubi wtop, tak już jest w tej wspaniałej grze

• Widziałem w "przed premierze" ale wypada napisać Ilość krążków porażająca, co widać po obrońcy, który został nimi zmiażdżony Czekamy na pierwszy milion Graty raz jeszcze

• Cytat od Hades X: „mogles nie wiedziec bo to normalne Atak byl na nieruchma flote gracza ktory skonczyl gre i tyle nie lecislem na ta flotę ani nie chcialem by przyleciala do mnie wiec pudło z ta docinka. ” To żadna docinka, spytałem z ciekawości czy też leciałeś. Flota latała, więc nie mów, że stała. Poza tym obrońca dalej "gra". Obrońca to jakiś dzieciuch chyba jest Aktualnie od 2 dni rakietuje mnie non-stop, ja dla zabawy dostawiam przeciwrakiet i sprawdzam kiedy się znudzi. Widać mocno się w…

• A zastanawiałem się dzisiaj najpierw kto to tyle spadł z topki, a później jak już stwierdziłem, że chodzi o Kleszcza -kto to uczynił Już wiem Duże STarcie, zwrot jeszcze lepszy z "inwestycji". Graty

• Cytat od bard0k: „nie to jak artii wjechał to też sie musze wpisać gratki.. buduj te niszczyciele.. nie mniejsze straty mialbys bez tych lm? tnij tam jak leci ” Heheh a dzięki, nie spodziewałem się, że zobaczę Twoje wpisy w tych moich skromnych bitkach ;D Coś mi tam nie pasowało w stratach z dexem bez lmów, a że badania nie te bo były wydatki na inne priorytety w badaniach, to lepiej było tak zrobić Cytat od Hades X: „Tak juz od 2-3 dni dni temu powiedzial ze konczy wiec jedyne co moge ci pograt…

• Ilość robi swoje Całkiem ciekawe to ST -takie niecodzienne zlom elemami graty

• Trochę się obijamy ale też zdarzy się polecieć na jakiegoś pirata czasami na głęboką przestrzeń Rzadziej na jakąś rybkę się trafia ale czasami się trafi.. Może super wielkiego zysku nie ma ale przeorany bunkierek no i stek na obiad do zjedzenia widelcem

• Wszystkie widelce w górę! Dnia 21-03-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lord Artii [WOWWW] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 34.998 Okręt wojenny 17.191 Pancernik 5.176 Bombowiec 4.697 Niszczyciel 3.279 Reaper 1.286 Duży transporter 1 _________________________________________ Obrońca hannibal ________________________________________________ Mały transporter 1.849 Duży transporter 715 Okręt wojenny 3.449 Recykler 1 Bombowiec 325 Satelita s…

• Widelec w górę! Dnia 09-03-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lord Artii [WOWWW] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 141.755 Ciężki myśliwiec 27.024 Krążownik 23.437 Okręt wojenny 10.574 Pancernik 4.216 Bombowiec 4.112 Niszczyciel 2.809 Reaper 1.191 _________________________________________ Obrońca WTK ________________________________________________ Mały transporter 1.995 Duży transporter 750 Lekki myśliwiec 4.495 Ciężki myśliwiec 596 Krąż…

• Widzę, że nikt nie pyta co się stało, że Mariolka pokasował wszystkie planety? To takie naturalne jest? Graty st, choć versus widmo, zysk jest realny.

• Szkoda, że na sojuszniku ale trzeba pogratulować udanego lotu

• No i ładnie Jest zysk, jest ST -to najważniejsze

• Dzień dobry Mensa Chciałem się "przywitać" z uni, jako że gram tu już długo a ekipa widelcowa narzeka, że flota mi rdzewieje.. Obrońca wiosłował trochę. Reszta złomu zebrana przeze mnie i uwzględniona w podliczeniu. Nowe konto forumowe ponieważ wróciłem do ogame po ~10-11 latach, sprawdzić czy dużo się zmieniło... Uczucia mieszane a RW poniżej. Widelce w górę oraz pozdro dla sojuszu i znajomych! Dnia 03-03-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lord Artii _________________…

• Baaaardzo dobrze. Były sojusznik ale widać, że nie warto było nawet przyjmować go do WOOOW. Pisał, że odchodzi z sojuszu ponieważ ludzie od nas nie potrafią flot uplinować. Nie potrafię zacytować bo nie mogłem znaleźć... Jak widać równo dał ciała. Popatrz gościu na siebie a nie innych krytykujesz nie mając pojęcia. Co do agresora, klasycznie graty edit: "Wstępując do tego sojuszu myślałem, że się czegoś nauczę. Większość z Was nawet kurde bezpiecznego fsa nie potrafi zrobić". Także Panie Pawle W…

• Gruby złom, no niezle Podobno farmienie jakieś było Mariolka widać nie pykło