Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 57.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Też tak mi się wydaje, koledzy na banie to el pistolero tez postanowił zakończyć grę i tyle temacie
-
Przyszedł czas na kolejnego steka, na moje nieszczęście obrońca się zalogował i zebrał wszystko, ale wyszedłem na mały +, co nie zmienia faktu, że kolejny STEK wpadł. Pozdrowienia dla MNS który ma dziś dobry dzień w farmieniu Dnia 14-10-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Gasan [MNS] ________________________________________________ Krążownik 4.276 Duży transporter 5.000 Lekki myśliwiec 25.000 Okręt wojenny 2.000 Niszczyciel 631 Pancernik 400 _____________________________________…
-
Panowie pierwszy dzień razem, wiec można uznać, że to dobry powrót Wisha do MNS i wspólne loty/podstawy to wasza specjalność. ps.Wish nawet nie wiedziałem ze dobudowałeś tyle krążków
-
Witam, Długo czekałem na 1 Steka, ale przeważnie ktoś się logował, albo nie było paliwa. Parę dni temu leciałem na ten cel, miałem 10min do wlotu a tu niestety akta, skan i zawrotka. Kolega Dila sie odgrażał cytuje"zwijaj te lotke nim sobie biedy narobisz" Postanowiłem sobie narobić:):) Pozdrowienia dla MNS oraz dostawcy paliwa didek916 Dnia 13-10-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Gasan [MNS] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 10.083 Krąż…
-
Ładnie panowie oby tak dalej, a księgowy teraz będzie miał mniej kłopotów w liczeniu statków, oczywiście
-
No panowie zrobiliście prawdziwe DELETE Sojusz skasowany, sam Queen przebity