Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 172.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
SOLO; tatkojmb [SCS] vs buggy_87 [Emeryci] - 5514,74% top2 solo Andromedy
Vilebert - - Hall of Fame
PostWidzę, że Euro to i Tato musi coś pokazać:P Graty:) Dzięki za linka i miłego przetopu:)
-
Vilebert
Vilebert - - Archiwum CT
PostCytat: „Gdybyś miał wybierać między dotychczasowym życiem, a życiem królewskim np w Norwegii, to które byś wybrał?” Wolałbym chyba swoje życie:) Chociaż w totka mógłbym wygrać:P Cytat: „Jak sądzisz, dlaczego biedronka jest czerwona w czarne kropki, a nie odwrotnie? :D” Bo taka jest bardziej urocza:) Cytat: „Chciałbyś zamieszkać w budynku całym zrobionym ze szkła?” To prawie jak wybrać się do Big Brother czy innego reality show:P Cytat: „Dlaczego mnie lubisz? :D” Hmm, bo masz w sobie to coś:) I n…
-
Vilebert
Vilebert - - Archiwum CT
PostCytat: „Kino czy teatr?” Kino:) Cytat: „Spacer czy rowery?” Spacer by porozmawiać, a rower dla aktywności:) Cytat: „Film czy książka?” Ostatnio to film, chociaż dobrą książką nie pogardzę:) Cytat: „Ja czy Ja? XD” No chyba Ty Madziu:P
-
Vilebert
Vilebert - - Archiwum CT
PostCytat: „Mogę Cię zjeść? :D” Możesz spróbować, choć nie będzie łatwo:D Cytat: „Dlaczego masz większy lvl w Dieblo ode mnie, to w istocie niedopuszczalne ?” A nie wiem, przypadkiem wyszło:P Cytat: „Gdzie spędzisz wakacje?” Tego to jeszcze sam nie wiem, chociaż opcji jest kilka:P Cytat: „Ulubiony moderator/ka ?” Tajemnica:P Cytat: „Co robisz w tę zimną noc, oprócz pisania na forum? :P” A właśnie idę oglądać Thora:)
-
Top 10 ST uni 37
Vilebert - - Hall of Fame
Post[center]Aktualizacja 11.05.2012[/center] Dodano: ACS; tyskie1, JBL, TURBULENCJA, HopSiup77, MAximusDecimus [VAMPIRE] vs Abaddon [RAPID] - 9178,6%
-
Vilebert
Vilebert - - Archiwum CT
PostCytat: „Ćwiczysz na sucho ? ” Pół roku ćwiczyłem na sucho, potem tylko trochę kreatyny jak masę robiłem, a na rzeźbę biało by nie spalać mięśni. A tak to specjalnie nie używam odżywek:) Cytat: „Ulubiona książka ? ;>” saga Wiedźmina Andrzeja Sapkowskiego bądź cykl Mroczna Wieża Stephena Kinga:)
-
Vilebert
Vilebert - - Archiwum CT
PostCytat: „Skoro chodzisz na siłkę to pochwal się ładnie ile bierzesz na klatę :P” Na klatę póki co mój rekord to 90 kg, może nic szczególnego ale ja się tam cieszę:) Cytat: „Ulubione ćwiczenie na triceps ? i wyjaśnij czemu ” Pompki na poręczach:) Przynajmniej ja je tak nazywam, a czemu? Bo jak zaczynałem ćwiczyć nie potrafiłem zrobić ani jednej takiej pompki a dziś to spokojnie 10-15 powtórzeń:) Cytat: „I pojadę tradycją ulubiona potrawa ? ;>P” Ulubiona potrawa to z pewnością dobrze zrobiony schab…