Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 172.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Powiedzmy że zadowalają mnie Twoje odpowiedzi:P Ale dorzucimy coś pikantniejszego, ale na tyle stosownego że przed 22:00 ujdzie:P Śnił Ci się kiedyś jakiś owoc? A jak tak to jaki?;p Lubisz gry słowne i igranie z ogniem?:D Ostry czy łagodny sos? Z czym Ci się kojarzy dzieciństwo a z czym obecne życie?
-
Vilebert
Vilebert - - Archiwum CT
PostCytat: „Czym byś wolał dostać po głowie: marchewką czy selerem XD? ewentualnie może być por?” Chciałbym po głowie dostać puklem Twoich włosów, przy okazji zatrzymałbym sobie go na te dni, kiedy czekam:) Cytat: „Jakbyś wiedział, że jesteś z góry na przegranej pozycji to podejmował byś dalej walkę, czy raczej starał się już nie wysilać? Proszę o dłuższą wypowiedź.” Już nie raz w życiu stawałem przed takimi wyborami, zawsze mimo wszystko wybierałem walkę, nie lubię się poddawać, zwłaszcza na począt…
-
Vilebert
Vilebert - - Archiwum CT
PostCytat: „Co tam ciekawego porabiasz ciemnymi nocami, gdy spać nie możesz? :D” Myślę o kimś kto wpadł mi ostatnio mocno w głowę:P Cytat: „Jakiego owada najbardziej nie lubisz?” Komarów co spać nie dają!:P Cytat: „Co sprawia, że czujesz się swobodnie i dobrze w duchu?” Pewność, że ktoś jeszcze o mnie myśli i mu na mnie zależy:)
-
Vilebert
Vilebert - - Archiwum CT
PostCytat: „Ja tam nie wiem, dlatego pytam XD” Zacytuję Ciebie: "Zadajesz dziwne pytania xD" Cytat: „Jakbyś miał możliwość cofnięcia się w czasie to do jakiego roku?” Nie chcę cofać się w przeszłość, bardziej interesuję mnie przyszłość:) Cytat: „Co byś chciał zmienić w dotychczasowym egzystowaniu na tym ziemskim padole?” Chciałbym znowu dla kogoś stracić głowę:) Cytat: „Dlaczego Księżyc świeci skoro nie jest gwiazdą? :P” Napisałbym że odbija światło, ale myślę, że jest tak bo Madzia mu pogroziła:D
-
Vilebert
Vilebert - - Archiwum CT
PostCytat: „Wróciłam Cieszysz się? :D” No i znów pytasz a wiesz:D Cytat: „Sygnaturę zrobię niebawem :D” Dziękuję:* Cytat: „Ulubione przysłowie?” Raz na wozie, raz pod wozem -> o ile to przysłowie:P Cytat: „Kolor oczu?” Magicznie brązowe:P Cytat: „Piesek czy kotek?” Świnka morska:P Ale tak ogólnie to może być i to i to:P Cytat: „baj :*” Jakie baj, chyba do następnego:*
-
Vilebert
Vilebert - - Archiwum CT
PostCytat: „Fajnie się gawędziło ze mną, nie? :>” Pytasz a wiesz:P Cytat: „Miasto, które byś chciał odwiedzić lub kraj?” Anglia bądź Hiszpania. A miasto to Londyn bądź Barcelona:P Cytat: „Ulubione danie na śniadanie ?” Powiedziałbym ale jest za wcześnie:P Cytat: „To baj :*” Baj:* Wróć tu jeszcze:)
-
Vilebert
Vilebert - - Archiwum CT
PostA dziękuję:* Cytat: „Ulubione perfumy?” St8 zielony bądź niebieski:P Cytat: „Na jakim sprzęcie ćwiczysz na siłowni?” A co wpadnie w moje ręce:P Cytat: „Ile wyciskasz? :D” Na klatę? 91 kg na prostej, 86 kg na skośnej:)
-
Vilebert
Vilebert - - Archiwum CT
PostCytat: „Na koncert jakiego zespołu pojechałbyś najchętniej?” Hmm, Metallica rulez:P Cytat: „Jaki smak Tymbarka lubisz najbardziej?” Jabłko mięta, a Ty?:P Aczkolwiek słyszałem że chcą wypuścić Tymbark v. ZuO:P Cytat: „Oglądasz kreskówki? :D” Kreskówki nie, ale anime za to tak:P
-
Vilebert
Vilebert - - Archiwum CT
PostCytat: „Gdzie wybierasz się na wakacje? (wiem, że do mnie, ale zapytam dla pewności) :D” Do Ciebie się wybiorę jak znajdziesz czas wiewiórko:P A tak poza tym to myślę że pojadę gdzie mnie imprezy poniosą, chcesz mi towarzyszyć?:P Cytat: „Czemu nie ma dżemu, a są śliwki "robaczywki"?” Bo wszystko zjadłaś i zostały same śliwki:P Cytat: „Jakiego koloru jest czerwony maluch?” Jest koloru całki potrójnej po trapezoidalnym deltoidzie:P Cytat: „Czemu nazywasz mnie wiewiórką, świstaku? :D” Bo jesteś tak…