Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 172.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Vilebert
Vilebert - - Archiwum CT
PostCytat: „*drapie Kota za uszami*” /me turla się po podłodze i po chwili zdaje sobie sprawę, że trzyma w pyszczku własny ogon:D Mrr:D Cytat: „Ne mamy z Tobą szans. O kopalniach wiesz wszystko :D” :D:D Cytat: „Myślałam, że Twoim ulubionym zajęciem jest denerwowanie mojej osoby? :P” Denerwowanie?:D Ja tylko się z Tobą droczę:D Hihi:) Cytat: „Co do uczenia się na Go - nie mądruj się, na moda uczyć się nie trzeba, może raczej trochę wiedzieć i zważać na regulaminy, a Go - trzeba znać przynajmniej pods…
-
Vilebert
Vilebert - - Archiwum CT
PostCytat: „A duzo wypiłeś :??” Tyle co zwykle:P Cytat: „Łatwo zostać Go /modkiem ;??” Spróbuj a się przekonasz:) Cytat: „duzo sie uczyłeś na Go?” Tu nie ma co się uczyć za bardzo, jak się gra w tą grę przez parę dobrych lat to większość rzeczy się po prostu wie:) Cytat: „Ulubione zajecie ? ” Siłownia:)
-
Vilebert
Vilebert - - Archiwum CT
PostCytat: „Vill jak po sylwku :P” A dobrze:) Impreza można powiedzieć była przednia:D Teraz tylko czekać na następną:P
-
Vilebert
Vilebert - - Archiwum CT
PostCytat: „gdzie spędzasz sylwestra :?? ” W domu, ze znajomymi:)
-
Vilebert
Vilebert - - Archiwum CT
PostPrzykro mi Adaś, nie zobaczysz mnie w takim stanie:)
-
Vilebert
Vilebert - - Archiwum CT
PostCytat: „Ale Pawełek w takim stanie chce Cie widzieć jak np niemczyka czy picia :D” W takim stanie mnie raczej nie zobaczysz:P Cytat: „zrobiłeś coś w Andrzejki typu zdjęcie komuś furtki obmalowanie okien itp?” Nie bardzo:P Cytat: „bawiłeś się w ostatni weekend?” Niestety nie. Cytat: „co zrobiłeś że ci tak mało pkt przybyło? plazmową? ” Jakbyś zgadł:) Cytat: „sam projektujesz szalunki do swoich kopalń? na ogame” No pewnie, moje kopalnie są wyjątkowe:) Cytat: „byłeś w kopalni?” A byłem:) Cytat: „na…
-
Vilebert
Vilebert - - Archiwum CT
PostCytat: „A kiedy się spijemy ;D ” Pewnie na następnym zlocie:P Cytat: „... pozdrawiam byłego gracza u 37 i tak pewnie mnie nie pamiętasz :D” Pamiętam, układ obok mojej planety matki jak dobrze pamiętam byłeś ulokowany:P Hihi, dawne czasy:P
-
Vilebert
Vilebert - - Archiwum CT
PostCytat od buleon: „Cytat: „Od stycznia będę pracował na kopalni:)” Na jakim stanowisku?” Póki co jako stażysta:) Po pól roku będę mógł dopiero robić uprawnienia w WUG (Wyższy Urząd Górniczy)
-
Vilebert
Vilebert - - Archiwum CT
PostCytat: „lubisz karpatke ?” A lubię tylko nie za dużo:) Cytat: „gdzie pracujesz ” Od stycznia będę pracował na kopalni:) Cytat: „Dlaczego taki nick w grze a nie inny ??” Kiedyś przeglądając podręcznik do gry wyobraźni: Wiedźmin przeglądałem imiona przykładowych bohaterów, zestawiłem początek jednego i końcówkę drugiego i ot powstał mój nick:) Cytat: „Masz dziewczyne ??” Aktualnie nie mam. Cytat: „ubisz niemczyka ??” A kto go nie lubi?:P Cytat: „kto jest twoim idolem ?” Jan Paweł II Cytat: „jakiej…
-
Vilebert
Vilebert - - Archiwum CT
PostCytat: „Czy w obecnym świecie mężczyzna musi umieć pracować fizycznie?” Nie musi, tak samo jak kobieta nie musi umieć gotować, każdy ma jakiś talent i powinien go szlifować. Cytat: „Czy definicja i pojęcie męskości jest pojęciem stałym? Jeśli nie, to dokąd dąży ewolucja tego pojęcia?” Dla każdego męskość może być wyrażana w inny sposób, a do czego dąży to obecnie? Czasami aż boję się myśleć, patrząc na niektóre sytuacje jakie mnie w życiu spotykają. Cytat: „Co różni miłość mężczyzny do kobiety o…
-
Vilebert
Vilebert - - Archiwum CT
PostCytat: „Czy w takim razie porównując siłę dwóch mężczyzn, nie można jednoznacznie wyznaczyć silniejszego dopóki jeden z nich ma choć jeden mięsień silniejszy?” Trudno porównać siłę dwóch ludzi, bo jeden może być lepszy w jednej dyscyplinie, inny w drugiej. Bądź co bądź ja uważam, że najsilniejszymi ludźmi są Strongmani:P Zresztą sama nazwa mówi przez siebie:) Cytat: „Moim zdaniem sporty walki takie jak boks czy zapasy wyzwalają w mężczyznach to, co najgorsze, czyli chęć brutalnego pokonania wrog…
-
Vilebert
Vilebert - - Archiwum CT
PostCytat: „jak zmierzyć czyjąś siłę? Czy bokser pokonujący przeciwnika jest silniejszy od strongmana, a strongman od atlety podnoszącego ciężary, a ten ostatni od kulomiota?” Są tutaj dwa różne pojęcia, strongman korzysta z czystej siły mięsni, natomiast np. bokser używa siły wraz z pewną techniką. Czystą siłę można po prostu zmierzyć moim zdaniem np. na siłowni, różne ćwiczenia, różne partie mięśni określą siłę poszczególnych mięśni:) Cytat: „Boks jest sportem walki. Uważasz go za najbardziej męsk…
-
Vilebert
Vilebert - - Archiwum CT
PostCytat: „Co uważasz za główny wyznacznik siły? ” Moim zdaniem głównym wyznacznikiem naszej siły jest nasza wola, nieraz widzę, że niektórzy boją się większych obciążeń gdyż myślą, że nie dadzą rady. A tutaj trzeba sobie co chwilę podnosić poprzeczkę, gdyż bez tego nigdy nie będzie efektów. Cytat: „Do czego mężczyźnie potrzebna jest siła?” By bronić najbliższych i samego siebie:) Cytat: „Jaki sport/zawody uważasz za najbardziej męski? ” Hmm, myślę, że jest to boks:) Cytat: „Ćwiczysz dla siły ? czy…
-
Vilebert
Vilebert - - Archiwum CT
PostOj Ty szalona Migotko:P Widać dziś za dużo Coli wypiłaś wieczorem:D Ale dobrze, humor troszkę mi się poprawił i tym oto sposobem uderzam w kimono:) No może jeszcze przed snem obejrzę jakieś anime:) Czekam na kolejne pytania xD Chyba za mało banów rozdałem skoro nikt się mną nie interesuje:D
-
Vilebert
Vilebert - - Archiwum CT
PostCytat: „Ulubiony zielony teamowiec? -||- pomarańczowy? -||- łososiowy? XD” No to tak: - zielony hmm - tajemnica:P - pomarańczowy - mój mentor:P - łososiowy - przereklamowany kolor:P Cytat: „Na co chętnie byś się wybrał do kina?” Hobbit!!:D Cytat: „Ulubiona pora i godzina?” Najbardziej to lubię wieczór, zaraz przed pójściem spać, więc godzina bywa różna:) Cytat: „Z rymem zbytnio nie przeginam?” Eee no co Ty:P Cytat: „W nocy Ci się włącza tryb Mumina? :D” Oj często, zwłaszcza jak każdy dzień jest …
-
Vilebert
Vilebert - - Archiwum CT
PostCytat: „Dzięki za dzisiejszy rogal :*” Polecam się na przyszłość:D Cytat: „Jak myślisz, te dwa ostatnie też będą? :>” Pewnie, że tak, jak nie dziś to w najbliższych dniach:) Cytat: „Powinnam już kolonizować następną planetkę? :P” Myślę, że tak:) Zawsze to polepszy eko:D Cytat: „Twoje ulubione zdjęcie ze zlotu to? :D” Jeszcze nie mam wszystkich więc trudno mi coś wybrać:D Przy okazji masz już wszystkie?:P Cytat: „Jak minął dzień? ” Nie najgorzej, na siłowni nie tak duża strata siły nawet po zloci…
-
Vilebert
Vilebert - - Archiwum CT
PostCytat: „widzę jesteś inżynierem zaprojektowałeś już coś?” Jestem świeżo po studiach także jak dotąd moje projekty realizowane były jedynie na papierze:D Cytat: „pracujesz w zawodzie? czy tylko tak poszedłeś sobie na te studia w tym kierunku?” Będę pracował w zawodzie, od początku przyszłego roku, obecnie jestem na etapie rekrutacyjnym w kwestii formalno-administracyjnej bym rzekł:P Cytat: „umiesz sprawdzić na palcach u dłoni ile dni ma dany miesiąc?” No pewnie, taka fajna sztuczka z dzieciństwa:…