Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 41-60 z 172.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Vilebert

Vilebert - - Archiwum CT

Cytat: „*drapie Kota za uszami*” /me turla się po podłodze i po chwili zdaje sobie sprawę, że trzyma w pyszczku własny ogon:D Mrr:D Cytat: „Ne mamy z Tobą szans. O kopalniach wiesz wszystko :D” :D:D Cytat: „Myślałam, że Twoim ulubionym zajęciem jest denerwowanie mojej osoby? :P” Denerwowanie?:D Ja tylko się z Tobą droczę:D Hihi:) Cytat: „Co do uczenia się na Go - nie mądruj się, na moda uczyć się nie trzeba, może raczej trochę wiedzieć i zważać na regulaminy, a Go - trzeba znać przynajmniej pods…

• Vilebert

Vilebert - - Archiwum CT

Cytat: „A duzo wypiłeś :??” Tyle co zwykle:P Cytat: „Łatwo zostać Go /modkiem ;??” Spróbuj a się przekonasz:) Cytat: „duzo sie uczyłeś na Go?” Tu nie ma co się uczyć za bardzo, jak się gra w tą grę przez parę dobrych lat to większość rzeczy się po prostu wie:) Cytat: „Ulubione zajecie ? ” Siłownia:)

• Vilebert

Vilebert - - Archiwum CT

Cytat: „Vill jak po sylwku :P” A dobrze:) Impreza można powiedzieć była przednia:D Teraz tylko czekać na następną:P

• Aktualka bo widzę, że Ciap szaleje:P Aktualizacja Vilebert BaR 68 35 471 736 26 136 024 29.12.2012 47 835 643 17 826 192 4 855 968 3 453 864 40 40 40 40 40 40 40 40 40 40 39 40 33 33 33 33 33 33 33 33 33 33 33 33 35 35 35 35 35 35 35 35 35 35 35 35 3 15

• Vilebert

Vilebert - - Archiwum CT

Cytat: „gdzie spędzasz sylwestra :?? ” W domu, ze znajomymi:)

• Vilebert

Vilebert - - Archiwum CT

Przykro mi Adaś, nie zobaczysz mnie w takim stanie:)

• Vilebert

Vilebert - - Archiwum CT

Cytat: „Ale Pawełek w takim stanie chce Cie widzieć jak np niemczyka czy picia :D” W takim stanie mnie raczej nie zobaczysz:P Cytat: „zrobiłeś coś w Andrzejki typu zdjęcie komuś furtki obmalowanie okien itp?” Nie bardzo:P Cytat: „bawiłeś się w ostatni weekend?” Niestety nie. Cytat: „co zrobiłeś że ci tak mało pkt przybyło? plazmową? ” Jakbyś zgadł:) Cytat: „sam projektujesz szalunki do swoich kopalń? na ogame” No pewnie, moje kopalnie są wyjątkowe:) Cytat: „byłeś w kopalni?” A byłem:) Cytat: „na…

• Vilebert

Vilebert - - Archiwum CT

Cytat: „A kiedy się spijemy ;D ” Pewnie na następnym zlocie:P Cytat: „... pozdrawiam byłego gracza u 37 i tak pewnie mnie nie pamiętasz :D” Pamiętam, układ obok mojej planety matki jak dobrze pamiętam byłeś ulokowany:P Hihi, dawne czasy:P

• Vilebert

Vilebert - - Archiwum CT

Cytat od buleon: „Cytat: „Od stycznia będę pracował na kopalni:)” Na jakim stanowisku?” Póki co jako stażysta:) Po pól roku będę mógł dopiero robić uprawnienia w WUG (Wyższy Urząd Górniczy)

• Vilebert

Vilebert - - Archiwum CT

Cytat: „lubisz karpatke ?” A lubię tylko nie za dużo:) Cytat: „gdzie pracujesz ” Od stycznia będę pracował na kopalni:) Cytat: „Dlaczego taki nick w grze a nie inny ??” Kiedyś przeglądając podręcznik do gry wyobraźni: Wiedźmin przeglądałem imiona przykładowych bohaterów, zestawiłem początek jednego i końcówkę drugiego i ot powstał mój nick:) Cytat: „Masz dziewczyne ??” Aktualnie nie mam. Cytat: „ubisz niemczyka ??” A kto go nie lubi?:P Cytat: „kto jest twoim idolem ?” Jan Paweł II Cytat: „jakiej…

• Vilebert

Vilebert - - Archiwum CT

Cytat: „Czy w obecnym świecie mężczyzna musi umieć pracować fizycznie?” Nie musi, tak samo jak kobieta nie musi umieć gotować, każdy ma jakiś talent i powinien go szlifować. Cytat: „Czy definicja i pojęcie męskości jest pojęciem stałym? Jeśli nie, to dokąd dąży ewolucja tego pojęcia?” Dla każdego męskość może być wyrażana w inny sposób, a do czego dąży to obecnie? Czasami aż boję się myśleć, patrząc na niektóre sytuacje jakie mnie w życiu spotykają. Cytat: „Co różni miłość mężczyzny do kobiety o…

• Vilebert

Vilebert - - Archiwum CT

Cytat: „Czy w takim razie porównując siłę dwóch mężczyzn, nie można jednoznacznie wyznaczyć silniejszego dopóki jeden z nich ma choć jeden mięsień silniejszy?” Trudno porównać siłę dwóch ludzi, bo jeden może być lepszy w jednej dyscyplinie, inny w drugiej. Bądź co bądź ja uważam, że najsilniejszymi ludźmi są Strongmani:P Zresztą sama nazwa mówi przez siebie:) Cytat: „Moim zdaniem sporty walki takie jak boks czy zapasy wyzwalają w mężczyznach to, co najgorsze, czyli chęć brutalnego pokonania wrog…

• Vilebert

Vilebert - - Archiwum CT

Cytat: „jak zmierzyć czyjąś siłę? Czy bokser pokonujący przeciwnika jest silniejszy od strongmana, a strongman od atlety podnoszącego ciężary, a ten ostatni od kulomiota?” Są tutaj dwa różne pojęcia, strongman korzysta z czystej siły mięsni, natomiast np. bokser używa siły wraz z pewną techniką. Czystą siłę można po prostu zmierzyć moim zdaniem np. na siłowni, różne ćwiczenia, różne partie mięśni określą siłę poszczególnych mięśni:) Cytat: „Boks jest sportem walki. Uważasz go za najbardziej męsk…

• Vilebert

Vilebert - - Archiwum CT

Cytat: „Co uważasz za główny wyznacznik siły? ” Moim zdaniem głównym wyznacznikiem naszej siły jest nasza wola, nieraz widzę, że niektórzy boją się większych obciążeń gdyż myślą, że nie dadzą rady. A tutaj trzeba sobie co chwilę podnosić poprzeczkę, gdyż bez tego nigdy nie będzie efektów. Cytat: „Do czego mężczyźnie potrzebna jest siła?” By bronić najbliższych i samego siebie:) Cytat: „Jaki sport/zawody uważasz za najbardziej męski? ” Hmm, myślę, że jest to boks:) Cytat: „Ćwiczysz dla siły ? czy…

• Vilebert

Vilebert - - Archiwum CT

Oj Ty szalona Migotko:P Widać dziś za dużo Coli wypiłaś wieczorem:D Ale dobrze, humor troszkę mi się poprawił i tym oto sposobem uderzam w kimono:) No może jeszcze przed snem obejrzę jakieś anime:) Czekam na kolejne pytania xD Chyba za mało banów rozdałem skoro nikt się mną nie interesuje:D

• Vilebert

Vilebert - - Archiwum CT

Cytat: „Ulubiony zielony teamowiec? -||- pomarańczowy? -||- łososiowy? XD” No to tak: - zielony hmm - tajemnica:P - pomarańczowy - mój mentor:P - łososiowy - przereklamowany kolor:P Cytat: „Na co chętnie byś się wybrał do kina?” Hobbit!!:D Cytat: „Ulubiona pora i godzina?” Najbardziej to lubię wieczór, zaraz przed pójściem spać, więc godzina bywa różna:) Cytat: „Z rymem zbytnio nie przeginam?” Eee no co Ty:P Cytat: „W nocy Ci się włącza tryb Mumina? :D” Oj często, zwłaszcza jak każdy dzień jest …

• Vilebert - uni 68 Wydobycie: Metal: 17 029 656 Kryształ: 4 768 704 Kryształ pewnie nie jest ale warto zgłosić póki co:P

• Vilebert - uni 68 Wydobycie: (12 planet) Metal: 17 029 656 Kryształ: 4 768 704 Deuter: 3 453 864

• Vilebert

Vilebert - - Archiwum CT

Cytat: „Dzięki za dzisiejszy rogal :*” Polecam się na przyszłość:D Cytat: „Jak myślisz, te dwa ostatnie też będą? :>” Pewnie, że tak, jak nie dziś to w najbliższych dniach:) Cytat: „Powinnam już kolonizować następną planetkę? :P” Myślę, że tak:) Zawsze to polepszy eko:D Cytat: „Twoje ulubione zdjęcie ze zlotu to? :D” Jeszcze nie mam wszystkich więc trudno mi coś wybrać:D Przy okazji masz już wszystkie?:P Cytat: „Jak minął dzień? ” Nie najgorzej, na siłowni nie tak duża strata siły nawet po zloci…

• Vilebert

Vilebert - - Archiwum CT

Cytat: „widzę jesteś inżynierem zaprojektowałeś już coś?” Jestem świeżo po studiach także jak dotąd moje projekty realizowane były jedynie na papierze:D Cytat: „pracujesz w zawodzie? czy tylko tak poszedłeś sobie na te studia w tym kierunku?” Będę pracował w zawodzie, od początku przyszłego roku, obecnie jestem na etapie rekrutacyjnym w kwestii formalno-administracyjnej bym rzekł:P Cytat: „umiesz sprawdzić na palcach u dłoni ile dni ma dany miesiąc?” No pewnie, taka fajna sztuczka z dzieciństwa:…