Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 300.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Romuald wrzucił jedynkę i niecierpliwie czekał aż światło zmieni kolor na zielony. Wszystko o czym marzył to powrót do domu w ramiona piersiastej Rozalii. To co najbardziej lubił po powrocie do domu to moment gdy wkładał kapcie na stopy. Zawsze były ciepłe Jak ona to robiła? Na poczatek sadził ze to sprawka ogrzewania podłogowego ale latem? youtu.be/yTJ5s65T5I0 Dnia 08-03-2019 05:09:42 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Senwiatraka [PHX] _____________________________________________…
-
Autokar wreszcie podjechał pod szlaban.Drzwi otworzyły sie z sykiem powietrza i do srodka wszedł celnik. -paszporty proszę zebrać, a kierowce prosze o otworzenie luku. Janusz zaczął sie pocić. To miały byc wymarzone wakacje w Turcji.Niestety już w pierwszy dzień zapoznał Mousa Wiatrakusa ktory namowil go na interes życia. -Słuchaj Janusz khem... khem..-zakrzachał Mous-Ja tu jestem na wakacjach co 3 miesiace i niezle na tym wychodze.khem.. khem... Mechanizm jest prosty na miejscu kupujesz słoik z…
-
youtube.com/watch?v=xIFRHKATBw4 Hehe takie to ja lubie Obroncy 10k plazm zycze moze starczy na na jakis czas haha Gratki
-
Piegowaty chłopiec siedział w krzakach i obserwował typa siedzącego na ławce. 53062275.jpg Zul odebrał dzisiaj rentę. Zrobił najpotrzebniejsze zakupy i jeszcze trochę mu zostało. Głowa mu się kiwała ,a w koło leżały puste woreczki po winie Lesny Dzban. Typ przebudził się nagle i spróbował pochylić się by sięgnąć po ostatnią torebkę z czerwonym płynem. Niestety nie dał rady schwycić swojego celu. W głowie mu się zakręciło a z nosa wysunął się zielony gil. Zrezygnowany wyprostował się sięgnął do k…
-
A 3 dni temu pisali do Gundka że chcą skończyć i się rozbić o niego.Nic z tego nie wyszło bo NOOB chciało z tego pushu ST zrobić. A Gundek powiedział że tylko dział DiD jako pożegnanie i nic z tego nie wyszło Teraz czekam kto kolejny push zrobi bo oprócz niszczarki jeszcze ktoś miał się rozbijac.Nie chce mi ticketa pisać ale ktoś to pewnie zrobi. Gratków nie bedzie. Edition: bład NAPISZCIE PO PROSTU ŻE USTAWKA
-
Stara klątwa mowi: Gdy wiatrakowi raz paliwo sprzedaż Od dnia tego słać je będziesz codzień A spokój na twych planetach zagości I krysztalu nigdy Ci nie zabraknie Gdybys zas sprzęniewierzyl się tej zasadzie I innych odbiorców zaczął szukac Niechaj nocny koszmar cie nawiedzi A szczątki floty twej niech wolaja się w całej galaktyce. GRATY KOLEJNEGO FAJNEGO ZYSKU
-
Ładnie cykneło Graty przedewszystkim zebrania sie do kupy w 4 w dobrym czasie Postawa obroncy wzorowa