Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 281-300 z 300.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Graty starcia Obroncy mniej archaicznych fsow zycze
-
Witam All. O akcji nie bede sie rozpisywal gdyż za wiele sie nie działo. Pozdro dla CJTR Roninow z Fidis i ekipy ze skyjpaja.Obroncy odbudowy życze. youtube.com/watch?v=6ypUQygRQ3I Dnia 22-03-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor senwiatraka [CJTR] ________________________________________________ Okręt wojenny 72 Pancernik 1.030 Krążownik 1.057 _________________________________________ Obrońca Liv [SET] ________________________________________________ Mały transporter 858…
-
Stało bez akt to musiał ktoś to spakować. Na solo nie mialem recków to napisałem do kilku osób co nie były na Fefesie :). vigo odpowiedział i dobrze że on bo jego ilośc pancków imponuje i nie trzeba było miesa słać a straty wyszły symboliczne. Obrońca spał długo,,Gdy sie zalogował,pogratulowal i poinformował ze symbolicznie podbierze troszke złomu by miec na dt, i nie szalał z antyrekami.Życze szybkiej odbudowy. Z tego co słyszalem to flotka od soboty byla stawiana więc szybko pojdzie. Jako że t…
-
Witam Na poczatek pozdrowionka dla GEN Fidisu i ekipy ze skyjpaja Nawet nie wiem który był to już mój start na obronce. Scenariusz zawsze był ten sam kilkanaście minutek lotu,pw od Mfedora i zawrotka. Nie inaczej było tym razem ledwie 8 minut minęło od startu pw. Flota zawrocona, ale recki zostawiłem. Po 15 minutach stwierdziłem że obrońca tylko napisał pw i od razu zniknął .Podejrzewam że nawet nie sprawdził czy zawróciłem. Kolejny start i 20 minut przed wlotem znowu pw,tym razem postanowiłem j…
-
Szkoda złomu Przeedytuj jeszcze raz RW i zaznacz w konwenterze ze nie zebrales zlomu bo bilans przeklamany Szo
-
Po pierwsze to starcie wygrał agresor i to on powinien je wystawiać jak już. Przy remisie zwycięzcą starcia jest gracz który miał mniejsze straty i jeśli nie jest to rw do wojny to odbudowana obrona i zebrany złom sie do tego nie wlicza. Po drugie mamy kolejnego pajaca!!! Nie mam nic przeciwko uzywaniu antymaterii.Niech kazdy z pieniędzmi robi co musie podoba i nic nikomu do tego. Ale wystawianie tego na forum jest zwykłym pajacowaniem. To tak jak by ktos proby moonowe wstawiał bo próg sie zgadz…
-
[ciach] Tak sobie to sledziłem pol dnia. Nie powiem było ciekawie. Duze gratulacje dla wszystkich tak obronców jak i agresorów. Szo dla jednych i drugich Tak powstaje historia Ogame Ile bylo kont jak startowało to uni? Tylko wy zostaliscie do konca i kazdy z Was może powiedzieć przeszedłem Urse. Walic ten Wasat Trzeba żyć!!! Spać po 8h dziennie.Wychodzić czasem na swieze powietrze.Rozniecić żar w łożnicy gdzie marzły małżonki przez ostatnie lata bo wy skanowaliscie. Wszystkim Wam życze wszystkie…
-
Z rana patrze pw. A pewnie już wszyscy zauważyli ze na ogame 6.0 nie jest łatwo zauważyć że się dostało pw. W wiadomości info na temat celu na fali. Informator miał sam tam lecieć ale wspólnik go wydymał w wyniku czego sam stracił flotę.Nie chcąc oddawać konkretnym osobą celu rozpuścił wici. Wiec recków na pewno poleciało tam sporo to ze zebrałem większość złomu jest wynikiem tego że było tak już tak mało czasu że lecąc na 100% obrońca dostał ponad 2 minuty z tym ze i tak się nie zalogował a Ci …
-
napoleon.jpg Sekretarz Louis Girodet de Roussy chrzaknal porozumiwawczo. -Louis!-wykrzyknął Bonaparte.-Niebiosa mi Ciebie zsyłają.-Jęknął i zaczął sie niezgrabnie gramolić z siodła z wysokim łękiem. -Dobrze że przyszedłeś.Żyć mnie boli, a ramie mam zdrętwiałe od tego pozowania.-narzekal schodząc po drabinie z rusztowania. -Jakie wieści?. Louis ponownie zacharkał i poprawił binokla w lewym oku otworzył notatnik. -Cesarzu nadeszły wiadomości z St Denis, gdzie tłumiono powstanie. Zadaliśmy powstańc…
-
Z tego co wiem to kulisy tego starcia wyglądały zupełnie inaczej Podobno Ares zatrząsnął się w kiblu z laptopem i stad ten efekt SD rozruszało troche to uni Obrońca chyba gameover wiec powodzenia w czym tam sobie zyczy Agresorom GRATY
-
Wow % i zysk powalający Jest jeszcze na ogame kilku pro graczy i tutaj jeden pokazuje jak sie lata. Ile paliwa na podniesienie tej floty potrzeba?
-
Wreszcie sie dokopałem do tego rw Sorri gratuluje Nie raz sie zastanawiam po co wy gacie na tych wymarłych uniach i ganiacie sie w kilkanascie osob za multi Widzac % juz wiem. Obronca z tego co wykumalem lubi złomy wyhaczac wiec odbudowy zycze
-
Dzieki Dobi za lot i sciagniecie mnie z urlopu. Gundek dzieki ze mimo poznej pory wstales izdjales urlopik na chwile. Pozdrowienia dla znajomych
-
Ja tu calkiem przypadkiem bo nie jestem zorientowany na tym uni Ta akcja pokazuje że nie ma bezpiecznego fsa Agresorom gratuluje super akcji to sie nazywa miec skila Obroncy rowniez wszystkiego co chce bo co mial biedny zrobic jak mu nikt nie pomogł.Cienki ma sojusz widocznie