Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Kaska konto było top2 w honorze a teraz juz bandyta jestes Taki cytat mam ,,Ja jestem górnik z kopalni Bytom i jo sie pytom jak zostac bandytą" Graty zysku
AmstelL o co Tobie chodzi to nie wiem. Ja tylko podalem 2 fakty że bake oddawał konto i że skonczyło na pz.Nie pisalem nic o pushu.Wnioski każdy wyciaga sobie sam. Jak masz czyste sumienie to po co sam sugerujesz push i sie tłumaczysz?
HA haha haha ha ale sie uśmialem O 19 bake rozsyła wiadomosci ze odda konto i podaje gg na uni A pare godzin pozniej lezy na pz Dobre Kolejna flota na Libra pada i kolejny gracz odpada.
Dzieki za pozdrowienia. 5 ST w tak krótkim czasie to duzy wyczyn. Dobrze że wstawiłeś, bo by wredne istoty nie mogąc Twoich przyrostów wytłumaczyć znowu mogłyby się na forum kompromitować. Graty
Cytat od ^uniQue^: „Wleciałeś przede mna ;d Graty. Ale widziałem z reckami coś zle policzyles na poczatku ;d” Tak myslalem bo akty porobione ale poza matka. Bo nie mam rekow Kot mi zeżarł musialem telepac na 2 razy flo a potem reki
Edytuje bo okazuje się że jest to ostatnie moje starcie.Sytuacja w realu nie pozwala na dalszą gre. Dziekuje wszystkim za zabawe i życzę powodzenia w lotach.Ja idę się wyspać. 48531cea9079721b337c80df97fe18f2.1000x1000x1.jpg Dnia 19-06-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor senwiatraka [Ronin] ________________________________________________ Krążownik 1.490 Pancernik 4.571 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca RedBuul [BCiM] ________________…
No coż złom jak zlom. Ruda miała racje jak sie traci flote na bfsie to jest inne uczucie niż gdy robisz kontrę i wpadasz na podstawkę.Obie opcje przerobiłem na librze i mam porównanie. Tak się złożyło że porobiłem fsy i zostały mi tylko 2 moony ale telepki zagrzane. Ustawiłem timer na 22 minuty i poszedłem drzemać. Rano się okazało ze timer stoi dalej na tych 22 minutach bo odliczania nie załączyłem. To był mój drugi bfs na tym uni 5 tyg temu jakoś sie udało dotrwać do rana dzisiaj nie. Tradycyj…