Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Graty Deki Ladnie pacjenta z bERNem rozpracowaliscie kolejny wyleczony wraca z usmiechem na twarzy do rodzinki zmiencie sobie nazwe soju na ´´´ratujemy polskie rodziny´´´ % jak i zysk powala, top na eko bo flot coraz mniej Morganowki powodzonka w RL
Ladnie wariacie wpadles na uni i poploch siejesz dajcie juz odsapnac troche, bo zaraz juz sama drobnica zostanie tylko Gratki top na eko floty nie bedzie do czego uzywac niebawem xD Obroncy SzO
Gratki pany Wasze floty lecialy po stojaca flote sarena z taka muzyczka w tle ´´Hallelujah´´... Jakos symbolicznie se to wyobrazilem xD lol Srogi % fajny zysk czego chciec wiecej! Topcie na eko bo juz i tak zostaly tylko dwie floty do zlomniecia i mozna zamykac to uni Obroncy powodzenia w RL
Graty ponuras kolega chcial do nas do soju... ale jakos sceptycznei wszyscy do tematu podeszli, stracil wiare i taki efekt Przetapiaj na flo ponurek a obroncy SzO i znalezienia dobrej ekipy zycze
Graty Ola cos tam troche namieszalasz ale nie wazne xd... jest stejk ? jest. Fun byl? byl... czego wiecej chciec Top na flotke, bo prawie juz cala odpicowana
Robie jeden dzien wolnego i prosze jak od razu rozblysnal moj jaskier ten czlowiek to odkrycie roku! Medal mu ! a tak serio to gratki kielbasiarzu cisnij dalej i nie zapomnij mi podatku odeslac
Gratki Panowie Milo widziec ze ktos z wiaary wzial sie za latanie Topcie na flote i olejcie juz to eko, bo nudne jest dzieki za dedki i powodzonka w dalszej grze
GRATY! Konkret Panowie! ja sie pytam czemu mnie wszystkie najlepsze akcje omijaja i musze odrabiac na drobnicy !? Kolejna duza flota pada, zostaly jeszcze 2-3 floty i mozemy zamykac to uni Podlaczam sie pod apel mrowki.. czas chyba pograc troche eko i dac podrosnac innym, zeby bylo pozniej po czym latac topcie na eko, bo juz prawie nie ma kogo zlomowac obroncy SzO... no i widzisz... ja sie pytalem z kim trzymasz 007 to powiedziales ze z SG ´´bo sa najlepsi na uni´´ ...a teraz sprawa wyglada z de…
Po skanowaniu, ladnie zaraz skana oddal na znak zycia ala ´´jestem´´ ... a godzine pozniej lezal na pzcie Pozdrowki dla calego NEMESIS i Hordy a w szczegolnosci @agawa @Ragnar Lodbrok @zurekiv @Obserwator a teraz czas na BOOM ! youtube.com/watch?v=843Q4wK5Hs8 Dnia 15-07-2018 01:16:07 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Hammer [NEMESIS] ________________________________________________ Pancernik 3.648 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Star Lord [G-Z…
Graty Dzieki za dedki, cisnij dalej bo wpadles jak kogut do kurnika na to uni i mieciesz wszystko co na drzewo nie ucieka Top, rosnij w sile bo trzeba tu wyjasnic jeszcze reszte petentow