Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 221-240 z 247.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
[TOP 1 UNI ACS ] manfred888 [Syndycat] & Oddam Cesarz [Syndycat] vs. NalewkaBabuni [D_T] - 1317,66%
PostNo to grubo sie dzieje Graty, takie stacia zawsze sie ciekawie prezentuja Milego przetopu Nalewka SzO
-
Graty Podbiles stawke.... Podwajam w ciemno Milego przetopu , a obroncy lizaczek
-
Haha Gotrek tyle co ty sie na mnie nalatales i zawsze z pustymi rekoma wracales no i te noce nie przespane i liczenie mnie z pz haha
-
Historia krotka, nowy lysol w okolicy, a kolega chyba rzadko gale przeglada Pakiecik na pmki lecial sobie na kolonka Taki pewny siebie ze nawet nie odebral Pozdro @Dabel_vip @AlejkumSalam @pasibrzuch @bERN no i @Neferet Dnia 17-04-2018 13:35:02 następujące floty spotkały się w walce: Agresor KupieDeuter_Hammer [RETRO] ________________________________________________ Duży transporter 50 Krążownik 300 Okręt wojenny 150 Pancernik 100 _________________________________________ Obrońca KorG [Elohim] _…
-
Zerojedynkowy co by tradycji stalo sie zadosc tobie SzO a wam chlopaki Graty Topcie na Owce
-
Tym razem pogratuluje bo STarcie czyste ... wiciowi neta wywalilo i stal bezradny nie majac numeru do kolegow z soju cos tam mu wywioslowali ale i tak chlopaczyna pewno wpadnie w depresje... Mam na dzieje ze jeszcze grac bedzie, bo ludzi wciaz ubywa na uni Takze Wiciu SzO, nie poddawaj sie! a tobie SoS wiecej przespanych nocy
-
Weedy [BOSS] & Wandal [BOSS] & Blizna_orze_jak_moze [BOSS] vs. 19R20 [MKU] & Shadow [ICE] & nightm4r3 [MKU] & Egipt1920 [T_U] & puszek [MKU] ~~ 8.392,90% [Top1 ACS]
H4mmer - - Starcia Zibal
PostGraty obrony Jak na tak mlode uni to % kosmiczny Atakerom SzO, a oborncom szybkiego przetopu
-
Gotrek w SoSie wlasnym No coz, kazdemu moze sie zdarzyc Wam gratki , a gotrekowi... mniejszego zuzycia dexu PS. a moze to po prostu SoS Ziolowy ?
-
Witam! Historia smieszna troche, bo to zwykly bfs, a sie obydwoje czailismy na niego najpierw ja wyskanowalem, potem wiciu zaczal skanowac i mu aktywki robic, wiec czekalem, az sie sam odezwal ze ma cel... ot moje zdziwienie bo na tego samego pana sie wybieralismy, wiec polecielismy razem moich krazkow zabraklo bo polecialy zatankowac Pozdrawiam @totoro @Marocarter @saszka @FINEZJA1 @Zla Kobieta @mindhunter @bERN @MaDz_ @Ponury88 @heptun @stuard @Perzyny @heptun @reSPECT @blade123 @evrine no i …