Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 701-720 z 763.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
[center]Starcie z 12 sierpnia, 2012 roku następujących flot: Agresor Asphalt [WzB] (x;xxx;xx) Broń xxx% Tarcza xxx% Osłona xxx% Flota: M.transp. 1.000 L.myśliw. 50.000 Krazownik 3.333 O.wojenny. 4.973 Panc. 7.510 Obrońca hanibal [Easy] (x;xxx;xx) Broń xxx% Tarcza xxx% Osłona xxx% Flota: M.transp. 85 D.transp. 455 L.myśliw. 11.753 C.mysliw. 387 Krazownik 5.313 O.wojenny. 1.019 Recykler 235 So.szpieg. 1.541 St.kolon. 2 Bombowiec 872 Panc. 4.539 Niszcz. 1.161 G.Smierci 6 ...po 6 rundach: Agresor As…
-
Geograficzny!
PostA to ja znów oddam pytanko ;).
-
Geograficzny!
PostZakładając, że piasek przedstawiłeś w postaci wydmy:P, której ramiona wygięte są w dół co świadczy o usypywaniu piasku przez wiatr od przeciwnej strony, chyba tak to ma być:D.
-
Geograficzny!
PostZ góry obrazka na dół? ;p
-
SOLO; TODAMON [NŚ] vs kohan [WzB] -------->>>>> 4942,07% ----->>>>> TOP 1 SOLO !!!! GEMINI IDZIE W ODSTAWKĘ NA DŁUŻEJ!!!
Heksogen - - Hall of Fame
Post[ciach] Kohan dałeś ciała po całości ale ważne, że impreza była tego warta:). Chęci i powrotu życzę Ci. //Edit by Asiaa
-
Geograficzny!
PostBrakuje mi pomysłu... Pytanie oddaje;P, kto pierwszy...
-
Geograficzny!
PostZłotem głupców jest nazywany minerał żelaza - piryt, który kolorem bardzo przypomina złoty kruszec...
-
prion minus, Asphalt, Densflor, monowka i Rentek [WzB] vs space - 7063,71% + pięć życzeń + TOP1 ACS
PostDobry wieczór Historia tego stracia hmm nie jest do końca jasna. Zauważyłem skok w statystykach, szukając przyczyny zobaczyłem pokasowane moony letarga. Szybki skan pokazał całą flote blisko mnie. Kilka symulacji, parę PW i telefonów, ekipa była ogarnięta. Reszta to tylko lot i zbiórka. Cytat od monowka vel ziutek: „ pozdro dla cazadoru z mizar podziekowania za super zlot calego WzB dla sylwii za super dragi podczas lotu ” Ode mnie buziaki dla Asi:**, Sylwii:** i Marcik:*** Pozdrowienia dla WzB,…
-
kepsi, Szu i niezniszczalna [HYPNOSIS], okoprokopa i owocek [Deathrow] vs kotl3t [SCS] - 11369,36% NOWY TOP 1 ACS
PostŁadny %%%, zysk także przyjemny czyli egzekucja udana:). Gratulacje dla ekipy złomującej. Dziękuje Kepsi za dedy:).