Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 821-840 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Zwiększenie ekonomi

john malkowitz007 - - DiD U68

Witam Zgadzam sie z tym co napisal Art Duza wiekszosc w pierwszej ankiecie wypowiedziala sie za zmiama eko Nawet jezeli najwiecej glosow zyskala opcja 1 x , czyli bez zmian , cala dyskusja i krytyka Art.a poszla by w kierunku ze wiekszosc jest za zwiekszeniem eko , pytanie tylko o ile Ja mimo ze gram flota jestem za podniesieniem eko , glosowalem za x 5 Ta gra wymaga aktywnosci ,a nie logowania sie na konto raz w tygodniu by pozwozic surke na bunkier , czy siedziec na wiecznym urlopie A dla floc…

• Ja wysylam 417 DT ,1 Bombowiec , 1 sonda Przez dodanie Bombowca mozna znalezc jeszcze niszczyciele , bombowce krazki i pancerniki Nie dodawac zadnych innych statkow bojowych !!! , tylko 1 bombowiec Spotkanie z piratami raczej konczy sie bez strat , natomiast z obcym zawsze sa straty Oczywiscie ze wysylanie ekspedycji przynosi duze zyski i warto latac Dziekuje i pozdrawiam

• Starrk Na sile wmawiasz wszystkim ze trzeba kupowac i grac za AM A co radzisz tym co nie chca grac za pieniadze i nie kupowac AM ???

• Licytacje

john malkowitz007 - - Błędy w grze

@ starrk Mozesz przeplacic 10 X ,a nawet 100 X , twoja sprawa i surka Truck driver Wartosc dopalacza na szybsze zakonczenie kopalni i ekstraktora deuteru tez latwo obliczyc Co do reszty sprawa dyskusyjna

• Licytacje

Truck driver Zgadzam sie z tym co napisales 1lukasz Licytujac dany przedmiot wiadomo mi jest ile moge maksymalnie za niego zaoferowac , matematyka sie klania Nie chodzi o to by za wszelka cene wygrac , przynajmniej ja tak robie

• Licytacje

Z licytatorem niestety dziieje sie cos dzwnego Raczej nie jest to kwestia lagow a blad Np Do zakonczenia licytacji okolo 5 min , przebijam, twoja oferta zostala przjeta ,ale brak aktualnej mojej oferty Pokazuje moja oferte ale ne odswieza jezeli ktos przebija Trzeba wejsc od nowa ,handlarz, licytator wtedy pokazuje aktualna oferte Niestety to jest strata czasu i przez to sie przegrywa Nie jest to staly blad ale wystepuje bardzo czesto oj

• ciap Wszyscy przynajmniej na Unii 68 wiedza ze grasz tylko czyste eko Nie masz silosow, stocznie na niskim lev , po to by budowac MT i DT , tak jak piszesz brak labolatoriow Nanitow tez nie potrzeba , bo badania i budowle mozna skonczyc za AM To nawet planeta z okolo 200 polami wystarcza do bardzo wysokiego eko Tylko nie kazdy tak gra jak Ty i nie stac go na kupowanie takich iilosci AM by za nia skracac i konczyc badania / budowle czy produkcje w stoczniach

• Truck driver Napisalem jak zacznie brakowac pol , czyli i juz po wybudowaniu teraformerow , oplacalnosc budowy kolejnych lev teraformera tez na swoje granice ciap Chyba korzystniej jest podniesc nanity o 4...5 leveli i wyburzyc 10 lev robotow , 5 wolnych pol pod zabudowe

• Ja dodam jeszcze ze jezeli planeta jest prawie zabudowana i brakuje pol by dalej budowac kopalnie i ekstraktor deuteru podniesc nanity na 5..6 lev i wtedy wyburzyc roboty by zwolnic pola

• Ale w doku wyremontujesz czesc LM sond nie Wybor nalezy o Ciebie

• Dzieki za info Pozdrawiam

• Czy na unii Xanthus jest zakrzywienie galaktyk i ukladow ? W podanych parametrach nic na ten temat nie pisze

• Dzieki Mowi sie trudno ,glowa muru nie przebije Jest zle ale jak widac nikt nie chce zmiany na lepsze , zostanie tak jak jest Dziekuje za wypowiedzi i "dyskusje" nad projektem Pozdrawiam

• @ ciap Teoretycznie tak , w praktyce inaczej to wyglada Jaka tabela kar ? Gdzie ona jest ? Wszystko tajne , pregieza brak , nikt nie wie za co i na ile ban ? Zalezne od humoru GO i znajomosci z graczem ??? @Starrk To przy odwolaniu kto sie z kim konsultuje GO z SGO/GA czy odwrotnie ?

• Nie chodzi o to ze kupiora AM chroni przed banem , ale jezeli ktos kupuje bardzo duze ilosci AM to ban nalozony jest symboliczny i smieszny Jest takie przyslowie : Nie zabija sie kury znoszacej zlote jaja , wiadomo o co chodzi Oczywiscie ze konsultowac z SGO / GA mozna wszystko , tylko czy w kazdej sprawie jest to konieczne ?

• Giełda surowców

john malkowitz007 - - Gra

Po co dublowac to co juz jest ? Jest dzial na Forum Handel , tam mozna zglaszac oferty kupna i sprzedarzy Przyjete jest w Handlu ze najpierw surowce wysyla gracz nizej w statach ,a potem ten co jest wyzej Unika sie w ten sposob wymuszania pomocy surowcowej przez graczy bedacych nizej od bedacych wyzej Bedacy wyzej musi wtedy wyslac surowce , bo w przeciwnym wypadku gracz bedacy nizej zglosi probe wymuszenia pushu Poza tym to co proponuje autor pomyslu jest bardzo niewygodne , bo mozna otrzymac s…

• Ciap Zgadzam sie z tym co piszesz Ale chyba GO nie naklada bana bez powodu , i niesluszne bany nie sa na porzadku dziennym , to sa sporadyczne przypadki Skonsultowac sprawe z SGO/GA ? W jakim celu ? czy mozna zbanowac gracza ktory kupuje duzo AM ?

• Ciernik Po co te prowokacje ? Najpierw post w obcym jezyku i nastepna prowokacja W poprzednim swoim poscie ukryles sprytnie wulgaryzm , pisany duzym literami Chcesz zwrocic na Siebie uwage i blysnac sprytem i inteligencja ? Ale nie rob tego w ten sposob Jeszcze raz gratulacje za oranie bunkra

• Ciap Piszac poszkodowany mam na mysli konto z ktorego surka byla wyslana lub wyfarmiona , przez pushera Obydwa konta dostaja bana a surka jest odeslana na planete GO A de facto ukarani przez to sa inni gracze bo nie mogli go normalnie wyfarmic i dalej farmc bo ma bana A pusher po skonczeniu bana dalej robi to samo , nie wszystkie pushe sa wylapywane i karane , wobec tego pusher i tak ma z tego duzy zysk Odnosnie odwolan od bana ,tez mozna to rozwiazac Od nalozenia bana z urlopem ( gracz otrzymuj…

• Tak na marginesie Jezeli ktos nie wie to przypominam . Konta sa wlasnoscia Gameforge I o zadnej kradzierzy czy wlamaniu nie mozna mowic A co za problem dac najpierw bana z urlopem , by gracz mal czas na odwolanie Jezeli odwolanie nie zostanie uznanie , wylaczyc Urlop i zostaje bialy ban Proste i logiczne A od kiedy i na jak dlugo bedzie ban bez urlopu i tak bedzie wiedzal tylko GO i ukarany gracz Obecnie kilkudniowy ban z urlopem to nie jest zadna kara , nawet nie wiadomo czy i ile surki musi od…