Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 41-60 z 64.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od Evesion: „Cytat od StresMatura.: „Gnębi słabszych , ubiłbyś coś do wojny w końcu Obrońcy pakiecik ” Aż musiałam się zalogować i skomentować ;o Obrońca też "gnębi słabszych" Przynajmniej Majtuś nie lata po satkach jak obrońca. Nie życzę Szo i gratuluję starcia. Aż muszę polubić! ” Eve , nie zrozumiałaś sarkazmu , przed djmajtuss'em we flotach jest Czysty i Nalewka, zerknij pod jaką banderą latają

• Gnębi słabszych , ubiłbyś coś do wojny w końcu Obrońcy pakiecik

• Bywa i tak, fajnie że się nie poddajesz i lecisz dalej, SzO!

• Po raz trzeci a drugi solo dzisiaj. Dzięki Warblade za info należy Ci się duże piwko :beer: , Majtek chciałeś więcej to masz . Coś służą mi nowe barwy Obrońcy SzO! Dnia 28-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Stres [ZBOCZKI] ________________________________________________ Okręt wojenny 1.592 Pancernik 399 _________________________________________ Obrońca cadafi ________________________________________________ Mały transporter 244 Duży transporter 130 Lekki myśliwiec …

• Dzień dobry, cześć, małe co nie co na przywitanie, po cięższym okresie mam więcej czasu to czas coś poklikać Pozdrowienia dla Sojuszu, Majtka (dzięki za zaufanie) i znajomych z RETRO- zaczynamy zabawę chłopaki Obrońcy jeśli będzie, bo jak na razie uciekł na urlop SzO! Dnia 27-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Stres [ZBOCZKI] ________________________________________________ Krążownik 1.810 Pancernik 399 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ O…

• Gratki wlotu chłopaki zysk nawet na dwóch wyszedł piękny, Wolfik dobrze wykorzystał świeżego moona. Trzeba będzie opić Obrońcy jeśli będzie SzO!

• Gratuluję, zabawa fajna, zysk jest i zachowanie obrońcy w porządku, czego chcieć więcej od tego zjadacza czasu

• Gratki totoro, w temacie wojny będzie jakieś ożywienie szkoda kilku rekinów

• Jak pewnie kilka osób zauważyło oddałem konto, na którym głównie klikałem moony i raz na jakiś czas coś upolowałem, nie trwało długo aby starzy znajomi nim się zainteresowali i wylądowało w rekinach RETRO, na szczęście wleciał kornel i totek a nie całkiem obce mi osoby; przetopu chłopaki na nowe zabawki . Szop zrezygnował z ogame a więc życzę powodzenia w realu . Małe co nieco na przywitanie . Dzięki Piotrek za szybką reakcję! Dnia 22-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agre…

• Gratuluję Kornel i Totoro, pośpieszyłem się z oceną że konto oddane nie idzie w piach; wiedząc że na niego polujecie zostawił flotę na kilka godzinek niestety "szop" stwierdził że to nie dla niego i nie będzie odbudowy.

• Jasne, ja absolutnie nie mam nic przeciwko, ode mnie też lotów nie było, ale nie mieliśmy się w buddy to nie napisałem o zmianie właściciela, Kornel dostał takie info jak kasowałem buddy . Konto stało 2 dni na U więc każdy mocnej zainteresowany kontem widział zmianę nicku. Udanego ganiania się życzę

• ST wstawiam na prośbę nowego właściciela. Ode mnie serdeczne gratki, miło widzieć że konto oddane =/= konto zmarnowane . Cytat od szop: „Dzięki Stresik za zaufanie, koledzy z RETRO już wczoraj połasili się na moją flotę, zabrakło im kilku minut, dziś mały rewanżyk. Kornel jak mówiłem bawimy się z zasadami, do następnego :)! ” Dnia 19-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor szop ________________________________________________ Lekki myśliwiec 19.294 Krążownik 457 ________…

• Gratki Czysty, życzenie się spełniło . Jak dobrze pójdzie do zobaczenia za 2 tygodnie . Wojna jak na razie niestety bardzo jednoznaczna liczę że RETRO odpowie chociaż honorowym %

• Liczy się dobra zabawa, zysk pozostawmy na drugim miejscu. Gratki wlotu, zabawek coraz więcej, będzie trzeba coś razem ubić

• Co tu dużo pisać, 2 loty, obrońca logował i dalej zostawiał DTki; do 3 razy sztuka Przy okazji pierwsze ST pod nową banderą, głupio było polecieć samymi kamikadze na remis więc kilku chętnych oficerów cięższej floty musiało się ruszyć Dnia 08-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Stres [CSM] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 20.000 Krążownik 55 _________________________________________ Obrońca kasjusz [UYS] _______________________________…

• Stres vs. eMWu [LSD] 208%

Stres. - - Starcia Tarazed

Kamikadze powoli przeistaczają się w wytwornych lotników, muszą popracować nad dużymi powłokami i będzie cacy Tradycyjnie dzięki ZBOCZKu za pomoc w zbiórce Pozdrowienia dla Pana z DiRów który postanowił mieć w dupie cichy pakt o nieagresji i w nocy polecieć dla niecałych 2kk zysku, wrócę po swoje. Dnia 05-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Stres ________________________________________________ Lekki myśliwiec 21.222 _________________________________________ Obrońca …

• Moonów na unii dostatek, kamikadze roboty nie mają to żeby się nie rozleniwiać ruszyłem ich troszeczkę. Dzięki za pomoc w sprzątaniu śrubek ZBOCZKu Dnia 04-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Stres ________________________________________________ Lekki myśliwiec 20.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Hypax [GANJA] ________________________________________________ Mały transporter 4 Duży transporter 30 Lekki myśliwiec 144 Ciężki my…

• Biologiczny

Stres. - - Nauka

zgadza się, Twoja kolej

• Biologiczny

Stres. - - Nauka

Gatunek rośliny z rodziny astrowatych, obecnie często stosowany w celu detoksykacji naszych organizmów, pomaga w większości dolegliwości z wątrobą (zawiera Sylimaryne) . Bardzo łatwo adaptuje się w nowym otoczeniu, dzięki czemu występuje niemal na każdym kontynencie, jest rośliną uprawną, jednak nie jest problemem spotkanie go dziko rosnącego