Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 64.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
NalewkaBabuni [ZBOCZKI] & ROCK STAAAAR [ZBOCZKI] & showtime [ZBOCZKI] & mateuszgg [ZBOCZKI] & Largo [ZBOCZKI] vs. freelove [Winter] ~ 641.33%
Stres. - - Starcia Europa
PostPfff kilka push kont i oczekujecie zachwytów? Teraz na poważnie, gratuluję wlotu jak i flot, robią wrażenie, fajnie widzieć zboczków z tarazeda latających razem, oby tak dalej
-
Cytat od Zla Kobieta: „Cytat od StresMatura.: „U mnie zadziałało w drugą stronę, przynajmniej takie miałem wrażenie. Sonda wysłana na gracza żółtego, jak doleciała zrobił się czerwony i ochrona spadała ” raczej w tą stronę to nie działa, to tak.samo jak wyślesz atak na normalnego gracza a podczas lotu zzielenieje, do ataku i tak dojdzie I jak dobrze pamiętam będzie 50% rabunku. ” Tak jak napisałem pewny nie jestem, chociaż początkowo byłem bardzo zaskoczony obrotem sprawy. Komunikatu o szpiegowa…
-
Cytat od Art: „Cytat od Avinashi: „Po to jest urlop, by móc go włączyć w DOWOLNYM momencie i na tak długo, jak się chce. Ustalając limit urlopu wyeliminujecie kolejną część graczy a GF zarobku ... ” Dlatego nie jest to sprawa łatwa. Nie można mieć ciastka i zjeść ciastka. Z jednej strony są narzekania na idlerów na urlopach, z drugiej foch jeśli przywilej urlopu byłby ograniczony.Na chwilę obecną nie widać idealnego rozwiązania tejże sytuacji. ” Owszem jest, wprowadzenie płatnego urlopu za anty
-
jawamdam [R-R] & djmajtuss [ZBOCZKI] & Adam [ZBOCZKI] & NalewkaBabuni [R-R] vs Kech Laczynski [RiO] ~ 26,88 %
Stres. - - Starcia Europa
PostGratki, miło zobaczyć kilka znajomych nicków razem, życzę wielu steków w doborowym towarzystwie
-
Ciap, w wniosku o złożenie podania na Operatora gry mamy jasno zaznaczone Cytat: „ - Sporo wolnego czasu (przynajmniej 3 godziny dziennie). ” Możemy prosić o jakiś wykres, podanie liczby odwołań losowego tygodnia (poza świętami itp oczywiście) albo chociaż z własnego doświadczenia o informację ile takich zgłoszeń tygodniowo jest opracowywanych. Tak jak kolega wyżej napisał unii nowe powstają co 2 miesiące, administracji nie przybywa, może nie chodzi tutaj o brak chęci tylko zwyczajnie brak rąk d…
-
Dzięki za szybką odpowiedź, najwyraźniej trafiłem gorszy okres Pani Kasia321 i na odpowiedź czekałem niemal 2dni, później Art wkroczył i odpowiedzi w ciągu kilku godzin. Teraz pytanie co do nicku czy nick: oddamGGxxx (gdzie xxx jest numerem GG) jest zakazany w grze i czy grozi za to blokada? Pytam na przyszłość, pojedyncze sytuacje z przeszłości zostawmy w przeszłości.
-
Witam, Ostatnio miałem niemiłą okazje na spotkanie "twarzą w twarz" z naszymi ukochanymi wolontariuszami z supportu. Proponuję wprowadzenia kilku zmian, na poziomie rozpatrywania zgłoszeń, sama idea 2 dni na odpowiedź mija się z celem. Zakładając że jakiś GAmoń z supportu popełni błąd a przecież zdarza się każdemu człowiekowi, wysyłamy odwołanie, tutaj mijają 2 dni bo na szybszą odpowiedź chyba nie mamy co liczyć zważając iż każdy z nich ma własne życie, obowiązki, rodzinę a może nawet ulec wypa…
-
Gratki wlotu a obrońcy jeśli oczywiście znajdą się chęci SzO! Cytat od SYNDROM FZ: „bo wyzłomowałem już wszystko i nie mam na co latać ” Hehehe, humor Panu dopisuje, faktycznie pod względem zniszczonych satek nie ma Tobie równego Ciekawe iloma ST możesz się pochwalić Panie Latawcu
-
empe [WSNR] & Badi [WSNR] & KotPali [WSNR] vs. Lordzik [MIDAS] 5598.26%
Stres. - - Starcia Wezn
Post[ciach] Obrońcy oczywiście SzO i udanych świąt poza światem cyferek Administrator Forum Toadie:Offtop
-
empe [WSNR] & Badi [WSNR] & KotPali [WSNR] vs. Lordzik [MIDAS] 5598.26%
Stres. - - Starcia Wezn
PostGratki, ładny wlot wyszedł, szkoda że na byłym sojuszniku. Co do samej akcji; z jakiej racji agresorzy mieli nie ściągnąć moona? Żadnego paktu nie było, okres przedświąteczny? Jak ktoś nie ma czasu klikać zapina urlop, z okazji weekendu czy ciężkiego poniedziałku może zapnijmy blokadę ataków...
-
lisex123 [WSNR] & KotPali [WSNR] & Kain [BLIZNIAK] vs. gotYa [RETRO] 9562.45%
Stres. - - Starcia Wezn
PostA tam narzekacie beaten.gif do portfela nikomu nie zaglądajmy, jeden wydaje zarobione PLNY na grę drugi tutaj zarabia. Flotę wtopić większości z wypowiadających się zdarzyło, no i pokażcie swoje steki i porównajcie z gotka shocked.gif
-
Powrót po wakacyjnej przerwie i czas podgonić sojuszników Pozdrowienia dla chłopaków z sojuszu arturo0092 za postawę po wpadce. Cytat: „ Dnia 13-09-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Stres [ZBOCZKI] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 877 Krążownik 710 Okręt wojenny 644 Pancernik 83 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Keraj3000 [3RZ] ________________________________________________ Duży transporter 208 Lekk…