Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 161-180 z 236.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Rauta Rehki: „djuhas: co z tego ze na uniach A-I mozna to bylo badac wczesniej? popatrz na reszte rekordow wiekszosc jest na uniach ktore powstaly najwczesniej, jaka tu sprawiedliwosc? niech unie a-i tez cos maja ;p” kto to jest djuhas :P? a tak na poważnie, na tych nowszych uniwerkach koszt astro był niższy, możliwości rozbudowy tego badania dawały do czasu pewną przewagą - dodatkowe planety no nic, za parę miechów i tak reszta podskoczy w tej dziedzinie
-
hehe zabroniliśmy na u21 spamowania z kolejnymi lvlami astro, bo i tak teraz większość w to inwestuje to się młody musiał wyszczekać na ogólnych rekordach przepraszam za kolegę z uniwerka ps. a jak to jest liczone? tzn. ta astrofizyka, przecież uni od A do I, jest wcześniej badana niż na starych uniach może ten rekord powinien zostać wycofany na jakiś czas albo rozdzielony od ogółu
-
Cytat od MrocznyZew: „ Pole zniszczeń powstałe w wyniku zniszczenia floty będzie wynosić: 4.350.420.000 metalu i 2.961.697.500 kryształu. Do zebrania złomu potrzeba: 365.606 recyklerów. Szanse na powstanie księżyca: 73121.18%” a teraz masz 108k recy a jak to się mówi - recy winno być tyle, by samego siebie pozbierać graty, piękna flotka
-
Cytat od ciap: „Cytat od gluttony: „co do nagłego przyrostu na każdym uni - ktoś znalazł dobry sposób na reklamę swojej stronki ” Czy ja wiem czy dobry? Przybyło im tylko z 500-1.000 graczy? ;)” ciapek z tego co wiem, to te konta są jedynie po to założone by rozsyłać spam wśród graczy o inną formę reklamy mi chodziło
-
nie chodzi o zgłoszenie, chodzi o sam fakt, że te rekordy tak naprawdę nie odzwierciedlają wszystkiego co się dzieje na uni przykładowo rekordy górników... raz w miesiącu, autor tematu mógłby zerknąć w didy wszystkich uni i sprawdzić jakie tam są zgłoszone rekordy bo szczerze wątpie by być top100 górnikiem ogame.pl wystarczy trochę ponad 10kk surki na dobę
-
Filmowa Foto-Zagadka
Postklient 1994 r DVD-Client.jpg ech, jestem tu nowy, teraz dopiero przeczytałem, że mam wstawić od razu nowe... hmmm... cap6ds jak było to sory
-
Cytat od Patyczek: „Wspolrekord, ale w tej kategorii nie jest prosto podwyzszyc poprzeczke Ilość bitew (SOLO) jednego gracza w Top10 ST na jednym uni: 8 patyk [Uni 58] klik” no tutaj mam takie mieszane uczucia... przecież jak mamy w miarę świeże uniwersum to wykręcić % jest łatwo i być np w takim top10 starć tytanów (łatwo jak łatwo, pewnie, że trzeba swoje umiejętności wykazać, chodzi mi jedynie o fakt, że z upływem czasu będą padać większe floty) a co do tych rekordów... po co budynki skoro ma…