Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Ciapek ja ciebie nie wyrzucałem!!! Wręcz przeciwnie, chciałem byś grała z nami nadal Największa średnia na członka 3->9 u50 - SIN 22.033.237 (6 graczy)
Ciapek, jakbyś miała znowu do nas przyjść (zapraszamy :D) to zrobię teraz aktualkę, coby ludzie nie pomyśleli, że można nas przegonić Największa średnia pkt na członka sojuszu (3-9) - 18.736.133 CPU 21, uni 21 ps. miałaś sobie podpis delikatnie przerobić... buuuuuuuu
Cytat od ciap: „ Panie Jarczyku zdania co do Pana "rekordu" nie zmienię więc nie musisz przychodzić co kilka dni.” Ciapek uważaj Jarczyk nie dostał bana, to może i modek ci odbierze temat by uczcić w rekordach największy przekręt w historii GF
hehe jarczyk co za analfabetyzm papiery też na to masz? nie wliczałbym do ilości st gracza który dodaje występy które: 1. są częściowo zdobywane za pomocą ASa 2. są ze speed uni
kiedyś dałem propozycję, stwierdziłeś, że ok, tylko się nie dogadaliśmy proponowałem aby zrobić kolejną rywalizację na zasadzie top 100 danego uniwersum. tzn, robimy sumę top100 każdego uni, i te pkt będziemy mogli porównać z innym u
hiper, doskonale wiesz, że astro jest od dawna standardem, na naszym u ma chociażby abrams, a jakbyś zajrzał do góroli, to sporo osób podaje swoje eco wraz z 10 planetą... ale widzę ty dalej masz jakieś problemy z dowartościowaniem
propozycja, usuńcie oszustów (korzystających z ASa z top10 waszych starć) żałośnie to wygląda, że waszym number 1 jest zwykła lama używająca "dopalaczy"
ciapek tak tak ! kasuj brzydala keyrę keyra daj mi być rycerzem CPU (ależ to zabrzmiało ) gdybyśmy dobrze dobrali tych 4 graczy to byśmy byli best w dwóch kategoriach no nic tam, innym sojuszom życzę powodzenia w pobijaniu rekordów (CPU nie śpi, średnio miesięcznie wychodzi nam przyrost 350k (dane z ostatnich 4 miechów), tyle że większość zamraża surkę na 10 planetkę :D)
przepraszam za spamik, jednak dalej nie mogę znaleźć linka do miesięcznego przyrostu ten /month pokazuje roczne... rozumiem, że zeptos da oficjalnie znać kiedy zaktualizuje i ten przyrost ps. i tak czy siak, zeptos, good job
Andromeda i Barym w zasadzie to żaden problem zrobić 17 lvl nawet na tych uniach dlatego, że od początku mieli obniżone koszty i od początku mieli motywacje z możliwością zrobienia 10 kolonii
Cytat od Z e p t o s: „ ciekawy pomysł, ale trudniej z wykonaniem pod względem -> jak to przedstawić dla 75 universów (wykres? zwykła tabela?) średnie top dla punkty, flota, badania dla graczy i sojuszy według każdego universum? sporo tego , masz pomysł jak to przedstawić? ” hmm... pomijamy uniwersa specjalne, tabela tak jak teraz prowadzisz przyrosty (uni, suma pkt top 100, przyrost (tygodniowy/miesięczny)) wyłącznie punkty ogólne sumy top100 graczy