Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 236.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Dokładnie Jest tak jak mówisz, tylko zauważ, że każde zbanowane w ten sposób konto może odstraszyć potencjalnych sprzedających. A tak jawne ogłoszenia jak oddam top50 to aż się w głowie nie mieści... Chyba że w końcu GF w końcu przemyślałoby opcję legalnej sprzedaży kont (czy czegokolwiek, jakkolwiek tego nie nazwać) z procentem dla siebie. I wilk syty i owca cała!
-
Co wy za głupoty modkowie piszecie:) Same warny na forum - mało mnie to obchodzi... natomiast permanentny ban na konto w grze - o tak Wykrycie konta które jest na sprzedaż nie jest niczym specjalnie trudnym, wystarczy tak jak to ktoś wyżej pisał, podszyć się pod kupującego, zebrać dowody - dla GO to nie powinno być w żadnym stopniu problemem, i delikwentowi zbanować konto bez urlopu! A potem tylko odpowiedni temat na forum gdzie są podawane nicki oraz uniwersa graczy zbanowanych w taki sposób - …
-
Nowe Filmy
PostZ nowych produkcji pewnie się powtórzę: Hobbit i Django - przyjemnie spędzony czas, nie powalają na łopatki, jednakże spośród całej tej szmiry, którą ostatnio jesteśmy bombardowani - pozostają w pamięci Ze starej produkcji, miałem okazję obejrzeć "Świętych z Bostonu". Film bardzo mi się podobał, od początku do samiutkiego końca (no może poza ostatnią sceną wyjaśniającą pewną kwestię - ale to szczegół). Ważna jedna sprawa! Jeżeli ktoś tego filmu jeszcze nie oglądał i równie mocno mu się spodoba j…
-
TOP 1 ACS uni DRACO ; Matiq i XtremeP0weR i moonmoon i Ryan i paranoi [WarriorS] vs Goauld - 119489,61% + zbiórka
gluttony - - Hall of Fame
Postwielki procent, wielki zysk, wielkie trollowanie, wielki push... zaczyna być to już nudne ludzie uspokójcie się, jeżeli wszędzie wietrzycie podstęp to idźcie do lekarza po co się tak denerwować jeżeli agresorzy faktycznie oszukiwali, to zostanie im na sumieniu nie chcę przytaczać porównania bo może to kogoś urazić ja ze swoje strony gratuluję i życzę udanego przetopu przetapiajcie na recki bo jeszcze trochę brakuje pozdr
-
ech... cóż to się stało, że u21 zostało zamknięte... najlepszy uniwerek na całym ogame, wspaniali ludzie, jeszcze lepsza atmosfera (zwłaszcza na zlotach!!) ciut późno się dossałem do tego tematu jedziecie do zakopka pojutrze? pozdrawiam wszystkich aktywnych jak i tych na zasłużonym urlopie, z którymi miałem styczność dzięki uprzejmości firmy GF juhas
-
ACS; Bora [Asg], Be Cool [-=EW=-], Szym [BiL] vs Donek(Szym3k) [cons] - 99669,32% TOP 3 ACS
gluttony - - Hall of Fame
Posthoho! ogromne gratulacje, procent piękny, zysk też niczego sobie - pytanie tylko jak tam z paliwkiem ale przy takim złomie nie ma to większego znaczenia.
-
Cytat: „Niedawno chciałam zrobić aktualizacje z tematów unijnych... ale zrezygnowałam jak zobaczyłam że tam wpisane są osoby z 2009-2010 roku. ” Nie zauważyłem tego wpisu... No potrzeba zrobić rozeznanie, które konta się dublują A resztę spisać tak jak jest... Tak się zastanawiam, czy w przypadku tematów górniczych do nicka nie powinny być podane koordy planety matki... byłoby wszystko jasne i klarowne