Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 261-280 z 294.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• No to i ja sie wypowiem Cytat od Gethauz: „ Miało być fajne rw, podstawka, jednak każdy się wycofywał, jak padały szczegóły czyli starcie w ST i push. ” Z tego co wiem wiaara oczywiscie miala propozycje podstawienia sie, ale sie na to nie zdecydowali z blizej mi nieznanych powodow. Nastepnie mialem ja sie podstawiac z rosolem pod tego moonkilla. Dostajemy info, lecimy, zbieramy zlom - to nie jest push, skoro w zaden sposob nie mielismy nic wspolnego z wyslaniem tej misji na "niszcz". Cytat od Ge…

• Tankowanie na moonowce w ulu glory Pozdro TR NuN KUPIE PALIWO Dnia 18-02-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor gikerov [NuN] ________________________________________________ Krążownik 4.931 Pancernik 2.200 _________________________________________ Obrońca Ahmed ________________________________________________ Mały transporter 5.616 Duży transporter 92 Lekki myśliwiec 25.802 Krążownik 55 Okręt wojenny 11 Recykler 170 Pancernik 16 _________________________________________ P…

• Masz racje, sa granice. Od momentu, kiedy wyczailem Twoja flote do momentu zalogowania, wiem ze conajmniej 4h nie bylo Cie na koncie. Zasnales, nie wyslales fsa i takie to dziwne ze na speed uni przez 4h dostales zloma. Jeszcze trzeba buddy oskarzyc, bo ta flota to przeciez tak schowana, ze nie do wykrycia edit: uspienie czujnosci.. hmm.. jedyne akty to byly moje skany "Wiemy w 3 co sie wydazylo" - Nie, wiemy w 2jke co sie wydarzylo, do Ciebie to jakos poki co nie dotarlo. Wysokie zuzycie paliwa…

• @Omka nie ladnie tak buddy wystawiac a skad Ty wiesz czy bylo opoznione czy nie, skoro Cie na koncie nie bylo ? widze posiadasz jakas zaawansowana wiedze o ogame, bo ja bym tego na Twoim miejscu nie wiedzial

• kupie deuter

turysta - - Handel Fenrir

Kupie deuter nick w grze "gikerov" pisac

• no pieknie, nic dodac, nic ujac xD zysk rownie dobrze sie prezentuje podeslij fotke flaszki, jak juz przyjdzie

• Nie bylo logowania po 3 no to myk przez gale Dzieki rosol za recki, ja nie mialem paliwa, zeby wszystkie wyslac Pozdro TR MNS NuN KUPIE DEUTER Dnia 17-02-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor gikerov [NuN] ________________________________________________ Mały transporter 3.000 Lekki myśliwiec 28.637 Okręt wojenny 502 Pancernik 3.000 Krążownik 6.030 _________________________________________ Obrońca Cpr [P-16] ________________________________________________ Mały transporte…

• YeahBunny [T R] & gikerov [NuN] & Szutruk-Nahhunte [NuN] & Yoshimoto [T R] vs. Nabu [GLORY] ~ 8400.72% Dnia 15-02-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor YeahBunny [T R] ________________________________________________ Krążownik 9.282 Okręt wojenny 2.944 Pancernik 1.111 _________________________________________ Agresor gikerov [NuN] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 29.521 Okręt wojenny 500 Pancernik 2.500 Krążownik 7.133 _____________________…

• Wypatrzone i zestrzelone Nabu pozytywne zachowanie, propsik. A wiec zebral 51 reckow, po czym napisal, ze reszta dla nas w prezencie. 10k reckow sie rozplynelo i jak to zwykle w zyciu bywa winnego nie ma ale pewnie sie jeszcze znajdzie Cytat od rosol: „ode mnie pozdrow tr/nun/mns i killuminati ” Cytat od YeahBunny: „Ode mnie pozdrów TR, NuN, ziomków i dostawców paliwa, a temu co zawinal złom to nogi powyrywam z... ” Kupie Paliwo Pisac, nie wstydzic sie :D Dnia 15-02-2019 --:--:-- następujące flo…

• Pierwsze podejscie obronca zalogowal 30-60sek przed atakiem i podniosl flote, tutaj zlapalem wnerwa bo wyslalem flote i przy 19min do ataku zorientowalem sie, ze zapomnialem krk wyslac, a dolaczenie opoznilo atak o 5min. Male nie dopatrzenie fatalne w skutkach 2h pozniej kolejna proba i weszlo, a obronca zalogowal... moment po starciu, max 2min. Tutaj ulga, wlecialem na styk Obronca bez sury na planecie i moonie po 10min juz latal na 500 wiosel. Polecialem kontrowac recki na planete i moona. Kon…

• gikerov [NuN] & YeahBunny [T R] & oddane [NuN] & Yoshimoto [T R] vs. Blizna_orze_jak_moze [BOSS] ~ 235.31% Dnia 10-02-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor gikerov [NuN] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 23.579 Mały transporter 10.000 Okręt wojenny 500 Pancernik 2.500 Krążownik 5.743 _________________________________________ Agresor YeahBunny [T R] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 1 Lekki myśliwiec 55.878 Kr…

• chyba pierwszy raz sie ciesze, ze ktos mnie uprzedzil lepszy rydz, niz nic wyczucie czasu idealne top na pushki, owiec juz wystarczy obroncy szo, kulturka, a co najbardziej mnie zdziwilo - nie tknal zlomu, a mial mozliwosc

• Cytat od Puncek Z Ruszom: „za to lustro na mordim powinien byc ban perm alb o rpzynajmniej odsylka surowca do agresora ” hahahahhaha jak to mowia "u made my day" mam odsylac sure do farm spowrotem bo zlamily ? xd lustro siadlo by tak czy siak a za to, ze sam je wykonalem juz swoje odwisialem nawet ze 2 farmy mnie w flocie przegonily, ale przynajmniej bedzie co zlomowac

• A ciekawe czyja to moonowka Zapraszam do konstruktywnej rozmowy NuN Dnia 07-02-2019 20:38:30 następujące floty spotkały się w walce: Agresor gikerov [NuN] ________________________________________________ Krążownik 3.125 _________________________________________ Obrońca Slodziutki ________________________________________________ Mały transporter 2.986 Duży transporter 51 Lekki myśliwiec 20.443 Recykler 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor gikerov [NuN] ________________…

• wszyscy razem albo kazdy z osobna krotka pilka

• Cytat: „Na skutek wypowiedzenia wojny lub dołączenia się do już istniejącej przez dany sojusz nie może dojść do zdublowania się wojny miedzy danymi sojuszami w dwóch rożnych tematach wojennych. ” wy czytac nie potraficie?

• czyli kazde zestrzelenie wiary bede musial wrzucac w 3 tematy.. ale bedzie spam xDDD

• Nowy narybek NuN strzelil cos na przywitanie NuN Dnia 06-02-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor oddane [NuN] ________________________________________________ Okręt wojenny 1.600 Krążownik 3.003 _________________________________________ Obrońca Rohan [RiO] ________________________________________________ Duży transporter 509 Lekki myśliwiec 1.139 Krążownik 822 Okręt wojenny 496 Recykler 1.649 Sonda szpiegowska 82 Pancernik 70 _________________________________________ Po bitwie..…