Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
fajnie było lecieć w towarzystwie starej gwardii, oraz zobaczyć obrońce który wie ze TTG (To Tylko Gra) Ładnie się zachował to i bonus na odbudowę mu się trafił, życzę szo dziękuje za lot
milo patrzeć na udana akcje sojusznika , szkoda ze wcześniejszy nie wszedł ale nie pierwszy nie ostatni Milego przetopu , graty wyczucia czasu , obrońcy szo bo słyszałem ze będzie TTG rules :d
Cytat od Killuminati: „ A Tobie Dominikus oby tylko takie choroby się trafiały. ” Oby się nikomu żadne choroby nie trafiały, Zdrówka życzę każdemu , a napisałem to co widziałem po skanach . TTG pozdrawiam
powrotu do zdrowia ? chlop mnie jeszcze rano skanował lol Może to ta choroba Kwaśniewskiego ? tak nagle wystąpiła xd TTG graty % obrońcy szo jeśli będzie
Sasiad szkoda fotki , ale mon 5 k to strzał w stopę 20 razy do Ciebie latał i jak łeb pytał czy jesteś na koncie hahaha Monik pełno wymiarowy, to trochę posłuży Szybkiej odbudowy bo wiem ze zrobisz to bez ostrej pusherki .
gratulacje % Nie ma jak sojuszowa akcja mimo ze to 2xfermto wydal wyrok , Liczy się dobra zabawa , brawo za wspólna akcje obrońcy szo ps, a gdzie cos na youtube xd
Camar szo , pewnie stocznie już ciężko pracują, flota zaraz wróci na swój tor, gratulacje obrony , bo nie ma jak dobra obrona ps. nie pomyli się ten co nie lata xd