Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 181-198 z 198.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Dnia 20-05-2019 22:36:49 następujące floty spotkały się w walce: Agresor podglaznik ________________________________________________ Krążownik 29 _________________________________________ Obrońca Byamba [MBBS] ________________________________________________ Mały transporter 5 Duży transporter 2 Lekki myśliwiec 15 Ciężki myśliwiec 5 Krążownik 1 Recykler 5 Sonda szpiegowska 3 Satelita słoneczny 8 Wyrzutnia rakiet 29 Lekkie działo laserowe 17 Ciężkie działo laserowe 10 Działo jonowe 2 Mała powłok…

• podglaznik [LUMP] vs. Renegade Panda [FedGal] ~ 1471.18% Dnia 18-04-2019 21:44:14 następujące floty spotkały się w walce: Agresor podglaznik [LUMP] ________________________________________________ Pancernik 7.000 _________________________________________ Obrońca Renegade Panda [FedGal] ________________________________________________ Mały transporter 13.291 Duży transporter 2.104 Lekki myśliwiec 786 Ciężki myśliwiec 10 Krążownik 232 Okręt wojenny 80 Statek kolonizacyjny 2 Recykler 280 Sonda szpi…

• podglaznik [LUMP] vs. lawka [FedGal] ~ 928.17% Dnia 02-04-2019 21:12:37 następujące floty spotkały się w walce: Agresor podglaznik [LUMP] ________________________________________________ Pancernik 3.000 _________________________________________ Obrońca lawka [FedGal] ________________________________________________ Mały transporter 30 Duży transporter 6.538 Lekki myśliwiec 173 Ciężki myśliwiec 7 Krążownik 51 Okręt wojenny 67 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 154 Sonda szpiegowska 82 Gwiazda Śmierc…

• Cytat od reSPECT: „Już 2 st brawo rozkręcasz się ” byłyby 3st ale wczoraj mi brakło 80% do progu

• minuty były to poleciałem, ktoś jeszcze chyba leciał bo pomiędzy 5 a 6 fala się nie zgadzała surka. a teraz gratulować debiutu Dnia 01-04-2019 19:51:18 następujące floty spotkały się w walce: Agresor podglaznik [LUMP] ________________________________________________ Krążownik 15.000 _________________________________________ Obrońca Bandit Rover ________________________________________________ Mały transporter 557 Duży transporter 3.330 Lekki myśliwiec 54.359 Statek kolonizacyjny 3 Recykler 66 So…

• Jestem pozytywnie zaskoczony postawą obrońcy, do tej pory lubił krzyczeć i obrażać na forum ale jak przyszło co do czego to ładnie pogratulował więc życzę odbudowy i rewanżu na polu walki. Szkoda że nie wyszło lepiej ale trzeba się cieszyć z tego co jest. AVE LUMP

• Co wy z tym debiutem? Nie robię statystyk ale to będzie około dziesiąte ST na tym uni...

• Oboje dobrze wiemy jak jest, a jak mówi stare porzekadło "nie kłóć się z idiotą bo Cię sprowadzi do swojego swojego poziomu i przebije doświadczeniem", więc życzę dobrej nocy i lekarstwa na ból dupy.

• Tyle tych gsówek i pushkont że ciężko wszystkie upilnować prawda respeckt? Dnia 13-03-2019 18:22:52 następujące floty spotkały się w walce: Agresor podglaznik [LUMP] ________________________________________________ Okręt wojenny 4.700 Pancernik 4.250 _________________________________________ Obrońca Klade_koc_na_arbuzy ________________________________________________ Recykler 8 Gwiazda Śmierci 35 _________________________________________ Po bitwie... Agresor podglaznik [LUMP] ___________________…

• Dnia 05-03-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor podglaznik [SEPY] ________________________________________________ Krążownik 7.910 Okręt wojenny 2.563 Pancernik 2.300 _________________________________________ Obrońca BORSUK [G-A] ________________________________________________ Duży transporter 5.875 Lekki myśliwiec 1.944 Krążownik 8 Okręt wojenny 34 Recykler 772 Sonda szpiegowska 6 Bombowiec 2 Niszczyciel 1 Gwiazda Śmierci 17 Pancernik 5 ________________________________________…

• starcie ustawione czekam na bana dla obrońców, w przeciwnym wypadku uznam że administratorzy tej gry są w zmowie, tyle w temacie.

• Czysty spontan, obrońca napisał, że widział atak ale się zagapił P.S. Nari mówi że kanar ma małego Dnia 25-02-2019 21:39:02 następujące floty spotkały się w walce: Agresor podglaznik [SEPY] ________________________________________________ Krążownik 4.776 Okręt wojenny 2.165 Pancernik 1.501 _________________________________________ Obrońca OwocowY [FedGal] ________________________________________________ Mały transporter 17 Duży transporter 6.000 Recykler 125 Gwiazda Śmierci 10 __________________…

• 716.39% Dnia 06-02-2019 04:18:16 następujące floty spotkały się w walce: Agresor podglaznik [LUMP] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 1 _________________________________________ Obrońca Wierzba [ZBOK_MNS] ________________________________________________ _________________________________________ Po bitwie... Agresor podglaznik [LUMP] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 1 ( -0 ) _________________________________________ Obrońca Wierzba [ZB…

• brawo, ciekawe na którym moonie go dojechałeś. Raz go trafiłem też na aktach nie ma to jak wiara w * od transportów

• Jak się okazało poleciałem for fun, łacznie wyfarmiłem 30kk z czego 1/3 deuterku wiec jestem na 0. Złom chyba u obrońcy, ale zabawa pierwsza klasa Dnia 17-01-2019 00:03:44 następujące floty spotkały się w walce: Agresor podglaznik [EoA] ________________________________________________ Krążownik 4.108 Okręt wojenny 1.575 Pancernik 1.148 _________________________________________ Obrońca Rebi [FedGal] ________________________________________________ Mały transporter 440 Duży transporter 2.531 Lekki…

• Po raz drugi camperówka Freddy Krugera została trafiona, tym razem na miare ST. Dnia 01-01-2019 11:25:09 następujące floty spotkały się w walce: Agresor podglaznik [EoA] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 6.777 Krążownik 2.145 Okręt wojenny 649 Pancernik 697 _________________________________________ Obrońca SaRiKuRt [Jelita] ________________________________________________ Mały transporter 5.705 Duży transporter 1 Lekki myśliwiec 2.874 Krążownik 487 Okręt wojenny 10…

• Do tej pory nie wiem co tu się odstawiło. Wstaje rano i jak zwykle rozpoczynam skanowanie. Widzę usuniętą kolonie i skanuje z ciekawości co na niej jest. Jak zobaczyłem skan to mało z krzesła nie spadłem, efekt poniżej. Dnia 24-12-2018 10:18:49 następujące floty spotkały się w walce: Agresor podglaznik [EoA] ________________________________________________ Duży transporter 600 Niszczyciel 97 Krążownik 1.944 Okręt wojenny 298 Pancernik 609 _________________________________________ Obrońca głęboka…

• dziś po południu leciałem na innego Pana, brakło 25sekund bo tyle przed starciem sie zalogował. Zrezygnowany pusciłem flote na fs i poszedlem spać. Wstaje puszczam skana, wysyłam atak a efekt poniżej Dnia 25-12-2018 21:01:33 następujące floty spotkały się w walce: Agresor podglaznik [EoA] ________________________________________________ Krążownik 2.113 Okręt wojenny 527 Pancernik 643 _________________________________________ Obrońca Golczas28 ________________________________________________ Mały…